Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Zaten srun bnm stres yapmm herseyi yapı olarak böleyim bide biton şey oldu bitti buda üstüne geldi hayırlısı bigün hamileym derim inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

;( enazından ewde çizgi görmş olcm

hayatım boşuna kendini geriyorsun git kanını ver sonucunu al ki inşallah olumlu olacak....rahatla artık...bu gün ile yarın arasında bir fark yok zaten...ama yine de sen bilirsin...

arkadaşlar bende basit kist cikti suan doğum kontrol kullaniyorumm eger geçmezse aliriz dedi doktor
bunu transfer zamanindami aliyorlar yoksa önceden mi aliniyor bilginiz varmi ??

Tedaviye başlayacağın gün alıyor, aynı gün tedavine başlıyorsun. Bende de çıkmıştı ve ben doğum kontrol hapı kullanamıyorum. Soğan suyu kürü yaptım 2 - 3 gün. Periyoduma bir hafta kala kaybolmuştu. Hemen arkasından da tedavim başladı. İnşallah başka işleme gerek kalmadan senin de başlar tedavin...

teşekkür ederimm cok saoll
bende hem doğum kontrol hemde soğan kuru yapiyorumm ins geçer (

Zanork' un daha çok var. Şaka günü yapacağım testi. İnşallah bebeğim bana şaka yapmaz

Ben üç gün soğan suyu içtim geçen yıl cok afedersiniz resmen kan işedim ya snra bıraktım nedeninide hiç araştrmadım ecden çıkamadım ben sürekli çişm geldi kum vardı onu döktü dedim galiba üstne durmadm

Zaten srun bnm stres yapmm herseyi yapı olarak böleyim bide biton şey oldu bitti buda üstüne geldi hayırlısı bigün hamileym derim inşallah

Stres, grip gibi, ya da sigara bağımlılığı gibi bir rahatsızlık. Yani ondan kurtulman mümkün. Her şey yolunda gidip bebeğini kucağına aldığında da ihmal etmeden destek al, yoksa çekilmez bir anne olursun

Son düzenleme:
teşekkür ederimm cok saoll
bende hem doğum kontrol hemde soğan kuru yapiyorumm ins geçer (

Geçer. Ben 4 yıl kadar önce karşılaştım kistle. Daha önce hiç olmamıştı. (41 yaşındayım) 3 -4 defa kist tespit edilince yaptım soğan kürünü. Ama 7 gün kullanıp 3 gün ara vererek. 3 -4 ay kadar devam ettim, sonra bir daha olmamıştı. Ocak ayında yapılan laparoskopiden sonra verdikleri ilaçlar yapabiliyormuş. Geçti çok şükür de, başladık tedaviye...

Böle bile çekilmzm zaten ama kucagıma bi alıp koklasam kuzumu aaay hayali nası güzel yeter bana

Hadi hayırlı olsun canım hamilesin harika devamı da sağlıcakla geçsin, Rabbim yüzünü güldürsün..

Böle bile çekilmzm zaten ama kucagıma bi alıp koklasam kuzumu aaay hayali nası güzel yeter bana

Önceki yazılarını okudum çok stres yapmışsın canım, inşallah sende güzel seni ve bizleri mutlu edecek sonucu alacaksın. Üzülme stres yapma inan bebeğin seninle.. İnşallah güzel haberlerini duyacağız. Dualarım seninle

bende de hic simdiye kadar kist olmamisti
gecen ay olunca soğan kuru yaptım sonra tekrar kontrole gittim buyumustu o yüzden mecburen kadin doğum kontrol hapi kullandim
ve tabiki de soğan kurunu de uyguluyorum
sizede hayirli olsun inşallah özleminize kavuşursun
Allahim isteyen herkese nasip etsinn

Selam bende umutta ulun beyde tedavi gördüm tek embriyo 5.nci gün embriyo şu şuanda 1 Nisa ni bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı ve bebekli olsun.. 1 Nisanı 3 kişi bekliyoruz sanırım. Rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin.

İnşallah allahım gönlümüze göre versin

Çekilmez sayılmazsın bence. Ama evdekiler ne düşünüyor bilmem
Alınma sakın, takılıyorum. Ama senin için tehlikeli bir durum. Kalp - damar, şeker, tansiyon, dolaşım bozukluğu stresle yakın temas halinde. Küçük teyzem çok stresliydi. Bir de engelli olduğu için stresi hak görüyordu kendisine. Ki engeli ciddi bir şey değil. Kendi işini kendisi görüyor, meslek sahibi vs. Geç evlendi o da. Ve gebelikte şekeri yükselmiş. Memur olduğu için devlet hastanelerine gidiyordu. Farketmemişler. Doğumdan sonra inmedi şekeri. Şimdi 50 yaşında, bir daha çocuğu da olmadı, şekeri kontrol edemedikleri için insülin iğnelerine başladı. 2 yıl önce açık kalp ameliyatı oldu, 1 senede yaraları kapanmadı, doktorları bile ümidi kesmişlerdi. Hala düşünce şeklini değiştirmediği için hastalıktan kurtulamıyor. İki gündür yine tansiyon, insülin ayarlaması vs. için hastanelerde sürünüyor.
Korkman için söylüyorum. Kendine böyle bir gelecek mi planlıyorsun? Seni sevenlere ne yapıyorsun peki? İnşallah kucağına alacağın bebeğine nasıl zararlar vereceksin düşündün mü? Evladın her şeyinde seni örnek alacak. Seni taklit edecek. Çocuğuna bunları mı vereceksin? Çok iyi bir insansın belli. Biraz da dik durmayı ve gücünün farkına varmayı öğrenmen gerek artık. Yoksa ne evliliğinden, ne hayattan, ne kendi varlığından keyif alamadan erkenden göçüp gideceksin.
Kendin için değilse bile sevenlerin için, gelecek bebeğin için kendini topla lütfen. Bizler seninle her şeyini paylaşsak ta dış kapının mandalı olabiliriz ancak. Ama ya ailen? Eşin, annen, baban, kardeşlerin, evlatların? Yapamayacak kapasitede değilsin. Birazcık desteğe ihtiyacın var sadece. Sen ayağa kalkacağım de yeter ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…