Kalçam koptu eklem yerleri falan şimdide sadece gaz var ağrı var korku var kalbim cok hızlı atyo hycndan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yavrum benim. Tansiyon hastası olacaksın bu yaşta. Biraz sakin. Buraya gelen herkes bir kaç kere gördü o sıfırları. Yalnız değilsin bu konuda da. Ama geçmiş, geçti. Bırak arkanda. Eksik bir şey vardı, yolunda gitmeyen bir şey vardı, zamanı değildi, sen hazır değildin, olmadı. Ama geçti. Kötü bir rüya gibi düşün. Uyandın, bitti. Şimdi, önünde yeni bir deneyim var. Allah' ın izniyle sonucun da pozitif olacak, hepsini unutacaksın. Çok heyecanlanıyorsan bir bardak su iç. Küvet imkanın var mı bilmiyorum. Varsa kullan. Yoksa buğuseptil yap. Hatta sıcak suya naneli şeker bile atsan olur. İçin ferahlasın biraz.
Aynen c çizgisi köyü t çizgisi silik, Ayy insallahhhh canım ya. . Test gününe kadar yine de temkini elden bırakmayayim ben ama ,inşallah hersey yolunda gider
Duygu sende yapacak mısın, senden de bir Güzel ikinci çizgi haberi alırız inşallah canım
Ya kızlar bu gebelik testinde ikinci Çizgi çok mu belirgin olmali? ..
Bugün benim 10.günüm 5.gün embriyosu Transfer edilmişti. Gebelik Testi yaptım ama ikinci Çizgi silik çıktı ,bu ne demek,çok heyecan Yaptım şimdi:18::18:
Heyecan olmazmıı cnm bizler bile heyecanlıyız ben bi kaç gündür gelemedim gelir gelmez ilk işim sana bakmak oldu acaba hamile mi diye
Ya kızlar bu gebelik testinde ikinci Çizgi çok mu belirgin olmali? ..
Bugün benim 10.günüm 5.gün embriyosu Transfer edilmişti. Gebelik Testi yaptım ama ikinci Çizgi silik çıktı ,bu ne demek,çok heyecan Yaptım şimdi:18::18:
benimde 5. gün embrşyosuydu ben 8. günde başlamıştım idrar testine.
8,9,10. günlerde yaptım hep silik çizgiydi..zaten 10. günde kan yaptım..
seninde öyleymişşşşşşş
bende heyecanlandım şimdi..
hadi bi hamiş daha geliyooooo galibaaaa
Canım hoşgeldin aramıza:) transferin hayırlı olsun. Özel olmazsa bişey sorabiliemiyim tüp bebek yaptırma nedeniniz neydi?
Merhaba canım ; ya ben yeni başladım da kadınlar klübünü incelemeye o yüzden acemiyim size cevap verirken geç kalıyorum geç görüyorum kusura bakmayın .... Benim yumurta rezervem de azalma ciddi oranda 2.nci denemem... 3.yumurta toplandı 1 i döllendi 5.nci güne ulaştı şimdi bekliyoruz :-(
Cnm hamilemisinBen fazla geçmişi okuyamadım:44:
Evet canim ama daha keseyi gormedik haftaya persembe ulun beye gidicem insallah yavrumu gorurum tam inanirim ozaman
Negatiften cok ağlmıcam pozitftende cok sewinmicem Allaha sıgınıyom şuandan itibaren içimdeki miniş bnm olsun bnle klsın inşallh demktn bşka carem yok aslında elimden gln bu inşallah Allah gönlümüze göre wersn hpimize nasip etsn bıakşm bnde ewmde çıbıga işerim gcede yazarım yarnda var yda yokdyerek degere bkmya gderm npim
canım kaç gündür giremiyorum ne yaptın kan verdin mi seni merakla ve heyecanla bekliyorum zanorku dahadi sizler de bizi sevindirin
birde cupcakelove arkadaşım sen zaten yarı yarıya sevindirdin...benim 7. günde 2. çizgi silikti 10. günde de silikti.. inşallah sende güzel haber vereceksin...
Bugün 11.günüm yarın kan vercem akşam ewime gtcem eşim alcak ewde test vardı onu yapcam bakalım ne cıkcak ama kotkuom karnım belim ağrıyoo
Korkuooomneden yarını bekliyorsunki yap rahatla bence....
canım kaç gündür giremiyorum ne yaptın kan verdin mi seni merakla ve heyecanla bekliyorum zanorku dahadi sizler de bizi sevindirin
birde cupcakelove arkadaşım sen zaten yarı yarıya sevindirdin...benim 7. günde 2. çizgi silikti 10. günde de silikti.. inşallah sende güzel haber vereceksin...
Korkuom
Canim hic stres yapma git yap kurtul bence....guzel haber alicagina inaniyorum ben...
Negatiften cok ağlmıcam pozitftende cok sewinmicem Allaha sıgınıyom şuandan itibaren içimdeki miniş bnm olsun bnle klsın inşallh demktn bşka carem yok aslında elimden gln bu inşallah Allah gönlümüze göre wersn hpimize nasip etsn bıakşm bnde ewmde çıbıga işerim gcede yazarım yarnda var yda yokdyerek degere bkmya gderm npim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?