Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Hamişlere soru ya su içince hemn çişinz gliomuydu bn içiom 5dk snra çişe gdyom

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir sürü test yapıldı ama en önemlisi yani rezerveyi gösteren test AMH testi yapıldı. onda çıktı zaten muaynede de belli oluyor. Senin durumun nasıl Kaçtane yumurta oluştu sende yaş kaç?

35 yaşındayım canım. 2 tane yumurta oluştu.
Doktorum amh istememişti ama rezervin az diyordu. Bende dün kendim amh testi yaptırdım , bakalım sonucu kaç çıkacak.

Olsun canım benimde daha bilmediğim şeyler:)) geçen sene kulüpte tek yumurtaya hamile kalan bi arkadaş olmuştu inş sendende güzel haberler alırız

Kız yavrum bu kadar stress yapma bebislerine zarar vereceksin sonra ,üzme onları da rabbim bir güç versin sonucu alacağın zaman inşallah veririm güzel haberler almak nasip olsun insallah. . .
İnsanın ömründen ömür gidiyor yaw, beklemele rin en zoru heralde bu bekleyişler:18::18:

Hemde nası zor bugnüde yarıladık şükür

Ayyy sağolasın canım,inşallah. . . Bakalim 2 gün sonraki kan testinde de güzel sonuçlar almak nasip olur inşallah. . .

Sen hamile misin canım, bu süreçler öyle oluyor demek. . . O çizgiyi silikte olsa görmek bile heyecan verici,kesesini görmek falan kimbilir nasıl olur:18:

Kişi kendinden bilir işi de, bak hayatına. Eşinle birbirinizi sevin, güvenin, aile olduğunuzu bilin, gerisi çözülür. Eşinin ailesini kötülemek istemem. Ne de olsa sana verene kadar dünyaya getirip bakmışlar. Hiç değilse kan bağları var. O kadarla sınırlı kalmak istiyorlarsa öyle olsun. Kapat kapını, otur evinde. Durumunuzu düzeltince de başka bir eve taşınmanın yollarını arayın. Bu sizin birbirinize olan bağlılığınızı da artırır. Belki anlatmışımdır. Evlenmeye karar verdiğimzde, görümce de nişanlı, o gidince kayınvalidem yalnız yapamaz diye düşündük, birlikte oturalım istedik. Ki onun da isteği böyleydi. Ben kendi annemden çok uzunzaman uzak kaldım, diye kayınvalideme kıyamadım. Maddi olarak ta geçinemez İstanbul gibi yerde, sadece rahmetli kayınpederimden aldığı maaş var, o da kuş kadar. 4 ay sonra eşime resti çektim. Ben memleketime gidiyorum, ister gel, ister gelme dedim. Düştü peşime geldi. Başlangıçta iş, ev falan bulana kadar annemlerde misafir kalacaktık, kalabalık olunca annem çok sevdi, eşimle de sorunları yoktu, birlikte yaşayalım dediler, eski, büyük aileler gibi. Tamam dedik. Eşim iş buldu ama çok iyi şartları yoktu. 1,5 yıl sonra babam dayanamadı. Cebimizde tam olarak 35 kuruşla sokakta kaldık. Kayınvalidemle 3, kendi babamla 4 yıl konuşmadım. Yüzlerini bile görmedim. Eşim mi? Dünya kadar yanlışı var. Atlattık mı? Çoğunu. Ama buna hayat deniyor. Herkes böyle yaşamıyor belki ama herkesin kendine göre farklı bir sorunu var. Bakış açını 'vah tüh' ten, 'bunu da atlatırız biz' e çevirdiğinde her şey daha katlanılır oluyor. Yeter ki birbirinize sevginizi, saygınızı tüketmeyin. Sadakatinizden ödün vermeyin, birbirinizi düşman olarak görmeyin. Kızgınlıklar geçer. Kırgınlıklar tamir olur. İkinizin dışındaki herkes te kapının dışında kalır.
Allah' ım bana bir kız evlat ver de başkalarının kızlarının başını ağrıtmayayım...

Maşallah.. Desene koskocaman bir aile olacaksınız.

Şimdiden kocamanız, yakında eve sığamayacağız. Yeni bebekleri sahiplendirmeye çalışacağım. Olmazsa evin dışına yer yapacağım ki dışarıda yaşamaya alışsınlar. Zamanı gelince de kısırlaştıracağız artık. :26:

Sen harikasın sana zaten bayılmştım ve bayılmaya dewam ediyeum bnmle ilgili düşüncelerin cok hoşuma gidsio şevkatin çok güsel Allah gönlüne göre versin herseyi inşallah anne şevkati var sende yavruna göstermk nasip olsn inşallah

cnm bi kaç gün öncede yazışmıştık seninle ben hamile kaldım kızım dünyaya geldi bile
inşallah kandada pozitifi görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…