Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Sabaha kadar ağladm fitillerimde kullanmadm bikaç saat snra gtcem oda kndm içn dğil zatn ulun beye demek için bide kocam perişan oldu umudu var hala

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kuzum, hatırım için gitmişken kan testini de yaptır. Gerçi Ulun Bey isteyecek zaten. İlacın sadece 1 kere, 2 kere kullanmamakla zarar etmez. Yeterince birikim olmuştur. Ama ya testin bozuksa? Ya bebeğin geç tutundu, daha idrara karışmadıysa? Hakkında her şeyin hayırlısını diliyorum Allah' tan. Git, görüşmeni yap, durumunu netleştir, gel, konuşalım olur mu? İstanbul' da olsam atla gel diyeceğim. Buradan idare edeceğiz artık...

Duygucum idrardan yapilan testlerin dogru cikmasi icin en az 6saatlik idrar birimi yada sabah yapilan ilk idrarla dogru sonuc alirsin kaldiki oylede yapsan cikmayada bilir burada neler okuduk...onun icin kendini topla ve testini yap dusunsene eger hamileysen sirf bu yuzden bebegine zarar verebilirsin...iyi dusun...

Gdip kan verdm sıfır umutla ikide cıkckmış öğrenince sölerim zaten belli Olmadgı

Gdip kan verdm sıfır umutla ikide cıkckmış öğrenince sölerim zaten belli Olmadgı

Hiç üzme kendini. Yeterince üzüldün kaç gündür. Olmadıysa (ki ben hala ümitliyim) daha önemli işlerin var. Her yönden sağlıklı bir hamilelik ve annelik için yapman gerekenler var. Önce onları çıkar aradan. Şöyle ferahla, arkana yaslan, gerçekten anneliğe hazır ol. Hani "bir ben kaldım geride" diye değil de, "anne olmaya hazırım artık, bebeğim gelebilir" diye... Bebeğinin, sadece ve sadece eşinle senin mutluluğunuzu katlamak için geleceğini bilerek... Bebeğinin, kimseyle yarış ya da eksiklik ya da gösteriş için olmadığını bilerek... Sükunetle çıkacağın yolda, anne olmanın çok daha keyifli olduğunu bilerek... Ve tedavinin her aşamasında bebeğinin adım adım sana yürüdüğünü hissederek...
Şimdi derin nefes al, de ki "ben güçlüyüm, her türlü zorluğun üstesinden geldim, bu yola çıkarken olmama ihtimalini de biliyordum ve kabul etmiştim. Gelecek sonuç olumlu olursa çok sevineceğim. Negatif olursa, şimdiye kadarki üzüntülerime sayacağım. Bedenimin bu duruma alışması için birkaç gün kendimi dinlendirip, yapmam gerekenleri yapmak için enerji toplayacağım. Ruhumun doyduğu ve anneliğe hazır olduğu zamanda, yine bebeğime ulaşmak için çabalayacağım..."
Sen güçlü bir kızsın. Sevgi dolu bir kızsın. Gücünü ve sevgini doğru şekilde kullanmaya başladığında her şeyin kendiliğinden yoluna girdiğini göreceksin...

ağladım ama dün isyanı patlattım bgün cok donuk haldeyim böle mal gbi rüyamda srekli kan vermye gttim şimdi sonuna geldim hayırlısı olsun artık kan verirken ağlıcak gibi oldum hemşire cok tatlı yaşlı bikadındı sohbet etti benle ismini kartını verdi acıdı bana

Gidip geleyim, konuşuruz yine. Aklım sende bugün...

Cok uzuldum canim...boyle zamanlarda teselli sozcukleri bulmak cok zor.....ama cabuk toparlan ve sakinpes etme sen cok gencsin daha insallah kenxinliginden hamile kalirsin....

sırada teselli sözleri yazılcak benmişim ben daha gitmeyi düşünmüyorum uzun süre rapordu işti izindi araba bulmaktı merkeze gt geldi bıktım işi bırakıp öle başlarım bidaha oda ramazandan snra

değerim 0,09 olmadı malesef zaten olduguna hiç inanmadım hyırlısı

Canimmm suan seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki bende biliyosun 3 hafta oldu negatifi alali. İnan geciyo ilk gunler yikimi cok kotu oluyo ama toparliyosun. Ben suan her ne kadar 2. Tedaviye cesaretim yoksa da kendimi cok daha iyi hissediyorum. Onumuzdeki ay akupunktura basliyorum once kendimdeki yuku hafifletmeyi dusunuyorum. Bence sende once bi kendini mutlu et sonra bebek dusun cunku yazilarindan ne kadar stres yuklu oldugun belli oluyo. Bu isin cozumu rahat olmak ben bunu gordum ve inanmak. Hic bir problem olmamasina ragmen Ben transfer oldugu gun hungur hungur agladim karamsarliktan bastan kopuktu zaten olmadi da. Bizde negatiflikten kurtuldugumuz gun Allahin izniyle basaricaz gorceksin anne olucaz. Yanliz degilsin inan bir cogumuz ayni kaderi yasiyoruz boyle dusun sakin olmaya calis. Coooook opuyorum snei

hayrlsı artık bişi beklemiyorumda istemiyorumda bnde transfere giderken çok mutsuz gittim ama kaynanam eltim yüzünden nası başlarsa öle gider zaten daha bişi yapmıcam tek isteğim bazı borçlarımız bitsin işi bırakıp ew hanımlığı yapmak artık

Canim bence sen once o evden tasin insallah hersey gonlunce olur hepsi geciyo inan vakti gelince bebisinde gelicek ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…