Ya kızlar bu gebelik testinde ikinci Çizgi çok mu belirgin olmali? ..
Bugün benim 10.günüm 5.gün embriyosu Transfer edilmişti. Gebelik Testi yaptım ama ikinci Çizgi silik çıktı ,bu ne demek,çok heyecan Yaptım şimdi:18::18:
Canım eğer öyleyse şimdiden gözün aydın diyeyim , hayırlısı olsun :))
Beta HCG önce kanda yükseliyor sonra idrarda çıkıyor. Kanda belli bir değere ulaşmadan idrarda çıkmıyor. Eğer idrar testi pozitifse kesin hamilesindir. Umarım beta hcg katlar , sonra sırada ultrasonda keseyi görme var :)
Hayırlısı olsun tekrar , umarım kazasız belasız bebeğini sağlıkla kucağına alırsın :)
Kızlar hayırlısı olsun . Bu arada doktorunuz kimdi :)
İzmirden tüp bebek için İstanbula gelmeyi düşünüyorum, merkez araştırıyorum :)
Yaşım 35 , yumurta rezervim azalmış diyorlar
canım inşallah karşılaşırız orda canım belli öi olur kaçta aldın randevunuHaftaya persembe randevu aldim ulun beye bakalim tek mi cift mi...dedigim kulturlu oldugun cok belli...
1 hafta kaldı. Haftaya salı, büyük gün
cnm bi kaç gün öncede yazışmıştık seninle ben hamile kaldım kızım dünyaya geldi bile
inşallah kandada pozitifi görürsün.
canım inşallah karşılaşırız orda canım belli öi olur kaçta aldın randevunu
canım hadi güzel haberlerini alırız burdan
Canim ulun bey de tedavimizi yaptık. Önceden de bir tüp bebek bir dondurulmuş embriyo transferi olmuştu,ikisi de negatif olmuştu. Bizde problem eşimde idi, yasiM da 29 canım. Inşallah allah in izniyle tüm evlat isteyen herkes kucağına hayirlisiyla evladini kucağına alır inşallah
Evime geldim test yaptım ama cıkmadı olmamş demkki şuan ne hissetcemi şaşrmş haldeyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evime geldim test yaptım ama cıkmadı olmamş demkki şuan ne hissetcemi şaşrmş haldeyim
Kişi kendinden bilir işi de, bak hayatına. Eşinle birbirinizi sevin, güvenin, aile olduğunuzu bilin, gerisi çözülür. Eşinin ailesini kötülemek istemem. Ne de olsa sana verene kadar dünyaya getirip bakmışlar. Hiç değilse kan bağları var. O kadarla sınırlı kalmak istiyorlarsa öyle olsun. Kapat kapını, otur evinde. Durumunuzu düzeltince de başka bir eve taşınmanın yollarını arayın. Bu sizin birbirinize olan bağlılığınızı da artırır. Belki anlatmışımdır. Evlenmeye karar verdiğimzde, görümce de nişanlı, o gidince kayınvalidem yalnız yapamaz diye düşündük, birlikte oturalım istedik. Ki onun da isteği böyleydi. Ben kendi annemden çok uzunzaman uzak kaldım, diye kayınvalideme kıyamadım. Maddi olarak ta geçinemez İstanbul gibi yerde, sadece rahmetli kayınpederimden aldığı maaş var, o da kuş kadar. 4 ay sonra eşime resti çektim. Ben memleketime gidiyorum, ister gel, ister gelme dedim. Düştü peşime geldi. Başlangıçta iş, ev falan bulana kadar annemlerde misafir kalacaktık, kalabalık olunca annem çok sevdi, eşimle de sorunları yoktu, birlikte yaşayalım dediler, eski, büyük aileler gibi. Tamam dedik. Eşim iş buldu ama çok iyi şartları yoktu. 1,5 yıl sonra babam dayanamadı. Cebimizde tam olarak 35 kuruşla sokakta kaldık. Kayınvalidemle 3, kendi babamla 4 yıl konuşmadım. Yüzlerini bile görmedim. Eşim mi? Dünya kadar yanlışı var. Atlattık mı? Çoğunu. Ama buna hayat deniyor. Herkes böyle yaşamıyor belki ama herkesin kendine göre farklı bir sorunu var. Bakış açını 'vah tüh' ten, 'bunu da atlatırız biz' e çevirdiğinde her şey daha katlanılır oluyor. Yeter ki birbirinize sevginizi, saygınızı tüketmeyin. Sadakatinizden ödün vermeyin, birbirinizi düşman olarak görmeyin. Kızgınlıklar geçer. Kırgınlıklar tamir olur. İkinizin dışındaki herkes te kapının dışında kalır.
Allah' ım bana bir kız evlat ver de başkalarının kızlarının başını ağrıtmayayım...
Sen harikasın sana zaten bayılmştım ve bayılmaya dewam ediyeum bnmle ilgili düşüncelerin cok hoşuma gidsio şevkatin çok güsel Allah gönlüne göre versin herseyi inşallah anne şevkati var sende yavruna göstermk nasip olsn inşallah
yaa ben seni çook merak ediyorum yüz yüze görüşmek konuşmak isterdim
İlgi çkmedim pek merak eden olursa bi müddet girmicm snuc idrarda negatif herkse hyırlısı
Duygucum git su kan testini ver rahatla belkide bosuna bu kadar stres yapiyosun kesin sonucu kandan alicagini sende biliyosun....hadi hemen git yap
Kız yavrum bu kadar stress yapma bebislerine zarar vereceksin sonra ,üzme onları da rabbim bir güç versin sonucu alacağın zaman inşallah veririm güzel haberler almak nasip olsun insallah. . .
İnsanın ömründen ömür gidiyor yaw, beklemele rin en zoru heralde bu bekleyişler:18::18:
canım kaç gündür giremiyorum ne yaptın kan verdin mi seni merakla ve heyecanla bekliyorum zanorku dahadi sizler de bizi sevindirin
birde cupcakelove arkadaşım sen zaten yarı yarıya sevindirdin...benim 7. günde 2. çizgi silikti 10. günde de silikti.. inşallah sende güzel haber vereceksin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?