Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

ayyy canım hadi gözün aydın rabbim tamamına erdirsin

Ayyy inşallah canım ya,bi silik çizgi bu kadar heyecanlandirdi, bu kadar mutlu etti kimbilir keseyi görmek nasıl heyecanlı birseydir

Kızlar hayırlısı olsun . Bu arada doktorunuz kimdi :)
İzmirden tüp bebek için İstanbula gelmeyi düşünüyorum, merkez araştırıyorum :)
Yaşım 35 , yumurta rezervim azalmış diyorlar

Canim ulun bey de tedavimizi yaptık. Önceden de bir tüp bebek bir dondurulmuş embriyo transferi olmuştu,ikisi de negatif olmuştu. Bizde problem eşimde idi, yasiM da 29 canım. Inşallah allah in izniyle tüm evlat isteyen herkes kucağına hayirlisiyla evladini kucağına alır inşallah

cnm bi kaç gün öncede yazışmıştık seninle ben hamile kaldım kızım dünyaya geldi bile
inşallah kandada pozitifi görürsün.

Ya hatırlayamadım ama:26: malum şu sıralar aklım başımda Değil pek. . Ne ile ilgili yazışmıştık ?...

Evime geldim test yaptım ama cıkmadı olmamş demkki şuan ne hissetcemi şaşrmş haldeyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım gebelik aşısı yaptırmışmıydın?

İlgi çkmedim pek merak eden olursa bi müddet girmicm snuc idrarda negatif herkse hyırlısı

Evime geldim test yaptım ama cıkmadı olmamş demkki şuan ne hissetcemi şaşrmş haldeyim

Canım kesin değil bence negatif olduğu.Kan testi yaptırman lazım.testlerde çıkmayabiliyor.Bende çıkmamıştı mesela kan testinde öğrendim.Tabi boşuna umut vermekte istemem ama kan testi daha kesin sonuç.Ne olursa olsun hakkımızda hayırlısı olsun.Üzülüyoruz tabi elimizde olmadan ama Rabbim herşeyin iyisi biliyor.Ona sığınalım.Dua edelim bol bol.

yaa ben seni çook merak ediyorum yüz yüze görüşmek konuşmak isterdim

Amin. Hepimizde vardır o anne yüreği. Yoksa neden uğraşalım bu kadar? Sen hamilelik haberini ver sabah, gerisi de çözülür Allah' ın izniyle

Bunu görmeden diğer mesajı yazmıştım. Hep konuşuyoruz idrar testlerin net sonuç değil diye. İdrarda negatif alıp kanda pozitif görülebiliyor diye. Niye kanda yaptırmadın be kuzum? Hangi arkadaştı, kanda pozitifi aldığı halde idrarda negatif çıkan? Geçen gün yine yazıldı. Olmadıysa da vardır bir hayır. Kan testini yaptır, sonucuna göre zaten doktorla görüşmen gerekecek. Belki bu bazı şeyleri düzeltmen için fırsattır. Kendini üzmeden çözüm bulmaya çalış. İstersen özelden yaz, dertleşelim. Dilim döndüğünce ben de yardım etmek isterim.

İlgi çkmedim pek merak eden olursa bi müddet girmicm snuc idrarda negatif herkse hyırlısı

Duygucum git su kan testini ver rahatla belkide bosuna bu kadar stres yapiyosun kesin sonucu kandan alicagini sende biliyosun....hadi hemen git yap

Duygucum git su kan testini ver rahatla belkide bosuna bu kadar stres yapiyosun kesin sonucu kandan alicagini sende biliyosun....hadi hemen git yap

Sabaha kadar ağladm fitillerimde kullanmadm bikaç saat snra gtcem oda kndm içn dğil zatn ulun beye demek için bide kocam perişan oldu umudu var hala

Hadi sende git yaptir testini merak ediyoruz....insallah gule oynaya kutlariz....

Nasilsin canim sana birsey sorucam bende bazen ozellikle geceleri bacaklarimi ates basiyo ilaclardan herhalde ama sende de var mi merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…