Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

değerim 0,09 olmadı malesef zaten olduguna hiç inanmadım hyırlısı

Çok üzüldüm kuzum. Ama şu andan itibaren, yeni sen için hazırlıklara başlıyoruz. Önce bu tedavinin fiziksel yükünden kurtul. O da sende duygusal bir karmaşa yaratacak çünkü. Birkaç gün içinde temizlenmeye başlarsın. Bu arada psikolojik destek konusunu değerlendir ciddi ciddi. O yönde araştırmanı yap. Alternatiflerini değerlendir. Özelden yazmak istersen yaz, paylaşalım, seni şu stresten kurtaralım. Zaten ondan sonra uygun zamanın geldiğini kendin farkedeceksin. Merak etme, Allah' ın izniyle sen de kavuşacaksın bebeğine...

şuan tek yapmak istediğim çalışmamak

Canım biliyorsun Cumartesi bende olumsuz sonuç aldım ilk gün içimi boşalttım üzüntümü yaşadım bügünde kanamam başladı yoğun bir karın ağrısıyla bittikten sonra görüşmeye gideceğim bakalım ne denilecek ben ulun beyle görüşmedim hemşireyle görüştük o da ben kötü olduğum için eşim konuştu şimdi yazı bekliyorum umutla bu süre içinde eşime takviye ilaç vitamin bitki kürü falan uygulayacağım Pazartesi başladık bile sigarayı bıraktı sende üzüntünü yaşa ama bununla vakit kaybetme bu tedavideki eksikleri giderip diğerine daha umutla sarıl

benide hemşire aradı şimdi falan filan doğru düzgün bişi demedi yüzyüze görüşlmesi lazımmış falan adet olup bitince gelirsiniz dedi neyapılcanı sölerler dedi rapor gecerlimi dondurulmşta yada fiyat ne dedim bilmiom neslihan hanımla konuşn gelince yüzyüze konuşmak ister dedi falan filan açıkcası uzun süre gitmeyi düşnmüyorum

şuan tek yapmak istediğim çalışmamak

Tam aksine, çalışman gerek
Evde oturmak hiç iyi bir fikir değil. Bir kere uçarın kaçarın yok kilo alacaksın. İkincisi zaten kayınlarınla aynı binadasın, sürekli sorun yaşayacaksın. Üçüncüsü maddi olarak daha fazla yorulacaksınız. Şimdi tıpış tıpış işine.

aradım ama dönüş yapcaz deiler kimse aramadı daha

Canım üzülme demek senin için çok saçma bi teselli olur 2 kere negatif sonuç almış biri olarak söylüyorum hemde benim 2 tedavimde dondurulmuşumda olmadı eşimde sayılı sperm çıkıyo geçen test yaptık sperm çıkmadı çok az sayıda dondurulmuş sperm var onunla denicez 1 senedir yaşadığım üzüntüleri anlatamam sana .beterin beteri var canım oyüzden elindeki nimetlerin kıymetini bil derim ben:))maddi sıkıntıya gelince seni çok iyi anlıyorum arabamızı sattık 2 denemeyi öyle yaptık 3. İse ailelerimizin yardımıyla yapıcam inş.bu arada gebelik aşısıyla başarıya ulaşan çokkk kişi var ulun beye bi danış canım

Canim dondurulmus 2450 rapor hakkindan mi gidiyo bilmiyorum..ulunda zaten ne xaman hazir olursan o zaman gel diyo senin yasta avantaj dinle azcik kafani

Paket üzerinden anlaştıysanız 1 yıl ücretsiz donduruyorlardı diye hatırlıyorum. Neslihan' ın ilk görüşmenizde verdiği bir kağıt olacak. Orada yazıyor. Yazmıyorsa da telefon aç, ben merkezinizde tedavi alıyorum de sor. Neslihan' a. Raporun süresi dolmadıysa (sanırım 2 yıllık, bir araştırayım onu) geçerliliği devam eder...

eimde sağlık kurulu var zeynep kamilden şimdi dondurulmuşumda 3 tane var rapor sadce transferi karşılıyomu nekadr süresivar bide ücreti ne bilmiyom eşim araştıro galiba

değerim 0,09 olmadı malesef zaten olduguna hiç inanmadım hyırlısı

(( ne desek boş şuan.Hakkında hayırlısı böylemiş demekki.İnan bana sana tutunup sonra senden ayrılması çok daha acı oluyor.Ben bunu 4 kez yaşadım tabi üzülüyorsun hepsinde de.Bence bu şekilde düşünerek üzüntünü hafifletebilirsin.Umarım en kısa zamanda hepimiz muradımıza ereriz.

Bu senin ilk denemen değil mi? Her seferinde rapor yenilemen gerekmiyor. Ama diğer topikte bir arkadaş yeniledi. Sormak istediğin bir şey varsa iletirim...

tüp bebek ilk denemem kasımda rapor cıkardım ilk kes bu denememde kullandım aynı raporu tekrar kullnabiliomuyum bide süresi ne

tüp bebek ilk denemem kasımda rapor cıkardım ilk kes bu denememde kullandım aynı raporu tekrar kullnabiliomuyum bide süresi ne

Raporunda da yazması lazım. Ama arkadaş gelsin soracağım. Ben kullanmadığım için emin değilim Ama bildiğim kadarıyla 2 yıl geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…