İnss canim ulun ne yorum yapti peki bana gebelik asisi yapalim dedi 2. Denemede
aradım ama dönüş yapcaz deiler kimse aramadı daha
Anladim canim ilk cumlesi sen neden hamile kalamadin olucak :)
Sonra oraya cagiracak canim adetten sinra sanada belki gebelik asisi der hakkimizda hayirlisi
değerim 0,09 olmadı malesef zaten olduguna hiç inanmadım hyırlısı
Çok üzüldüm kuzum. Ama şu andan itibaren, yeni sen için hazırlıklara başlıyoruz. Önce bu tedavinin fiziksel yükünden kurtul. O da sende duygusal bir karmaşa yaratacak çünkü. Birkaç gün içinde temizlenmeye başlarsın. Bu arada psikolojik destek konusunu değerlendir ciddi ciddi. O yönde araştırmanı yap. Alternatiflerini değerlendir. Özelden yazmak istersen yaz, paylaşalım, seni şu stresten kurtaralım. Zaten ondan sonra uygun zamanın geldiğini kendin farkedeceksin. Merak etme, Allah' ın izniyle sen de kavuşacaksın bebeğine...
Canım biliyorsun Cumartesi bende olumsuz sonuç aldım ilk gün içimi boşalttım üzüntümü yaşadım bügünde kanamam başladı yoğun bir karın ağrısıyla bittikten sonra görüşmeye gideceğim bakalım ne denilecek ben ulun beyle görüşmedim hemşireyle görüştük o da ben kötü olduğum için eşim konuştu şimdi yazı bekliyorum umutla bu süre içinde eşime takviye ilaç vitamin bitki kürü falan uygulayacağım Pazartesi başladık bile sigarayı bıraktı sende üzüntünü yaşa ama bununla vakit kaybetme bu tedavideki eksikleri giderip diğerine daha umutla sarıl
şuan tek yapmak istediğim çalışmamak
aradım ama dönüş yapcaz deiler kimse aramadı daha
benide hemşire aradı şimdi falan filan doğru düzgün bişi demedi yüzyüze görüşlmesi lazımmış falan adet olup bitince gelirsiniz dedi neyapılcanı sölerler dedi rapor gecerlimi dondurulmşta yada fiyat ne dedim bilmiom neslihan hanımla konuşn gelince yüzyüze konuşmak ister dedi falan filan açıkcası uzun süre gitmeyi düşnmüyorum
benide hemşire aradı şimdi falan filan doğru düzgün bişi demedi yüzyüze görüşlmesi lazımmış falan adet olup bitince gelirsiniz dedi neyapılcanı sölerler dedi rapor gecerlimi dondurulmşta yada fiyat ne dedim bilmiom neslihan hanımla konuşn gelince yüzyüze konuşmak ister dedi falan filan açıkcası uzun süre gitmeyi düşnmüyorum
Paket üzerinden anlaştıysanız 1 yıl ücretsiz donduruyorlardı diye hatırlıyorum. Neslihan' ın ilk görüşmenizde verdiği bir kağıt olacak. Orada yazıyor. Yazmıyorsa da telefon aç, ben merkezinizde tedavi alıyorum de sor. Neslihan' a. Raporun süresi dolmadıysa (sanırım 2 yıllık, bir araştırayım onu) geçerliliği devam eder...
Canim dondurulmus 2450 rapor hakkindan mi gidiyo bilmiyorum..ulunda zaten ne xaman hazir olursan o zaman gel diyo senin yasta avantaj dinle azcik kafani
ikinci raporu alan varmı peki aramızda
Bu senin ilk denemen değil mi? Her seferinde rapor yenilemen gerekmiyor. Ama diğer topikte bir arkadaş yeniledi. Sormak istediğin bir şey varsa iletirim...
tüp bebek ilk denemem kasımda rapor cıkardım ilk kes bu denememde kullandım aynı raporu tekrar kullnabiliomuyum bide süresi ne
Raporunda da yazması lazım. Ama arkadaş gelsin soracağım. Ben kullanmadığım için emin değilim Ama bildiğim kadarıyla 2 yıl geçerli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?