Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Fıstık nerelerdesin sen özledik
Herşey yolundadır inşallahhhhh

Buralardayim canim arada girip bakiyorum napiyosunuz diye iyi gidiyo simdilik bi sorun yok ama randevular canimi sıkıyo birazcik ayda bire düştü bekleyemiyorum bende neyseki 1hafta kaldi bebisimi görmeye cinsiyette netlesek insallahbenden haberler bu kadar bizi unuttu sanmayin sakın takipteyim

Kızlar çooook mutluyum kan sonucumu şimdi aldım. 11. gün 244 çıktı. Şükürler olsun Rabbime. Bugün test yapan tüm arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar alırlar.
Maşallah Allah hayirlisiyla kucagina aldığın günleri de göstersin insallah

En son cinsiyetine kız olabilir demiştin bakalım yine kızmı
Sen ve tabiki kuzun iyi olunda takip etmesende olur cnm benim

Kızlar çooook mutluyum kan sonucumu şimdi aldım. 11. gün 244 çıktı. Şükürler olsun Rabbime. Bugün test yapan tüm arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar alırlar.

Hey maşallah. Koyar koymaz yapışmış seninki. Neyle besledin kız sen onu.
Hayırlı olsun kuşum. Allah kucağına almayı da nasip etsin.
Ayaküstü taze hamile duası da aldık çok şükür

En son cinsiyetine kız olabilir demiştin bakalım yine kızmı
Sen ve tabiki kuzun iyi olunda takip etmesende olur cnm benim
Bakalım öğrenince yazarim yine aaa olurmu takip etmeden bizden önceki arkadaşlar bize umut oldu bizde size umut olucaz insallah ne güzel herkes toparlanmis yavaş yavaş merkezin yolunu tutmuslar insallah Rabbim herkesin gönlüne göre verir

Hey maşallah. Koyar koymaz yapışmış seninki. Neyle besledin kız sen onu.
Hayırlı olsun kuşum. Allah kucağına almayı da nasip etsin.
Ayaküstü taze hamile duası da aldık çok şükür

Aminnnnn. Rabbim hepimize nasip etsin.
Birçok arkadaşa olduğu gibi bana da şans getirdin. Senin de mutlu haberini duyacağız inşallah. Hala rüya da gibiyim. Benim çift embriyo transferi yapılmıştı ikiz olabilir mi acaba ? Mucizelerim sonuna kadar benimle olurlar inşallah... Rahmetli annemi görüyorum son 1 haftadır rüyamda... Uzaklardan da duasını eksik etmemiş...

Rabbim hepimize gönlümüzde olanı hayırlısı ile ve sağlıcakla nasip etsin.. Gözlerim dolu dolu...Ağlamıyorummm

Teşekkür ederim.. Çpk şükür Dualarımız kabul oldu. İnşallah sende keseciklerini göreceksin.. Sağlıcakla sıra kalp atışlarına gelecek. Rabbim yardımcımız olsun

Cok sevindim caanim allah tamamina erdirsin....ikimizinde degerleri birbirine cok yakin sana kac embriyo konulmustu...

Bende sabirsizlikla yarini bekliyorum kese gormeye gidicem bakalim insallaah ikiside benimledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…