Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Cok sevindim caanim allah tamamina erdirsin....ikimizinde degerleri birbirine cok yakin sana kac embriyo konulmustu...

Amin canım inşallah. 3.gün embriyosu 2 tane konuldu. Bugün 11. gün. İnşallah ikimizinki de ikizdir. Rabbim sağlıcakla devamını da nasip etsin hepimiz için

Kızlar çooook mutluyum kan sonucumu şimdi aldım. 11. gün 244 çıktı. Şükürler olsun Rabbime. Bugün test yapan tüm arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar alırlar.

Ne güzel bir haber hayırlı olsun inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin darısıda biz isteyenlerin başına :)

Canım çok geçmiş olsun öncelikle. İnsan ne diyeceğini bilemiyor ama aynı şeyi 30 gün öncesinde ben yaşadım. Kan testinde de idrar testinde de pozitif çıkmıştı. Bir kere kan testi yaptırmıştım ve doktora gidene kadar tekrar yaptırmamıştım. Öyle umutluydum ki bebeğim var diye, Ulun Bey'e kontrole gittiğimde keseyi göremedi, bebek yok dedi. O anki yıkılışımı anlatamam, bir de yalnızdım, kimse de yok yanımda. Eve kadar dayandım ama evde çok ağladım çünkü ağlamasam rahatlayamayacaktım. İlk bir hafta çok zor ama Allah'ım sabrını veriyor. PES ETMEK YOKKKK... Testlerimizi yaptırıp Mayıs'ta başlıyoruz inş. tabi test sonuçları olumlu çıkarsa. Zorlu bir dönem ama Allah bu yolda çaba veren herkese sabır versin,güç versin. Bizlere annelik duygusunu tattırmayı nasip etsin Rabbim. Dualarım seninle,çabuk toparlanman dileğiyle canım.

Bak sana izin verdim ağlaman için. Yeğen(ler) ime bir şey yapmadığın sürece ağlayabilirsin. Sorun yok
İnşallah ikizdir. Değerin de müsait aslında. Anneciğine de Allah' tan rahmet dilerim. Nur içinde yatsın.

Sende de mi pko var canım bendede aynı sorun bende adetin 1.gününden itibaren ada çayı içiyorum adetlerim düzensiz nerdeyse ilaçsız adet olamıyorum sende de düzensizlik var mu?

inan hiçbir belirtim yok hersey normal gözüküyor

Canım kaçıncı denemendi?gebelik aşısı falan yapılmışmıydı?

Umutta ilk ama tüp bebekde 2. denemem. Aşılama vs hiç denemedik. İlkki devlet hastanesinde oldu bitti hiç birşey anlamadım sonucumda negatifti Devlet hastaneleri maalesef çok ilgisizler.
Gebelik aşısı yaptırmadım, hangi durumlarda yapılıyor tamda bilmiyorum. Bizdeki sorun eşimden kaynaklıydı, sperm sayımız az, hareketlilik düşük, yapısal problem de vardı yani kaliteli değildi.
Her şey Allah tan ol deyince oluyor, mucizeler gerçekleşiyor. Rabbim herkesin mucizesini gerçekleştirsin.

Amin... Amin...

Etmiyorum zaten donmuşlarda üçtane var olmayınca onla şansımı dencem aslında korkuoyrum aynı şeyi yaşamktan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım doğaldır daha yeni acın zaman her şeyim ilacı

canım tebrikler rabbim tamamına erdirsin değerine bakılırsa ikize benziyo

canım inan şu 11 yıla neler sığdırdım . 2 aşılama 3 tüp bebek nice arkdaşalrım evlendi 2.hatta 3 .çocukalrını bile yaptılar benim çocukluklarını bildiğim kuzenlerim evlendi çocuklarını doğurdu inan insan alışıyor. bunların yanında insanların acıma duyguları bana belli etmeseler bile arkamdan konuşmaları inan insanı çok yoruyo birde üstüne olumsuz sonuclar insan hepten yıkılıyo ben biliyorum rabbim bizleride güzel annelik duygusuyla müjdeliycek.unutma rabbim nasip etmiyceği bir şey için hayal kurdurmazmış bende hayal kurmaya devam ediyorum hayırlı ve sağlıklı evlatlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…