Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Bak işte ben o konuda çok kızıyorum doktorlara banada demişti süleyman bey nasıl sen gebe kalamadın diye şaşırmıştı benimde ağzım açık kalmıştı O konuda bende kırgınım

Hahhah kizlar bu forumda kim ilk negatiften sonra aransa yada mwrkeze gitse otomatik ilk soyledikleri cumle :) banada aynisini soyledi ayy Rabbim kendiliginden verse bebislerimizi bu arada benimde 5 gun gunum gecti ilaclardan bekliyorum ikinci adete hayatimda ilk defa bu kadr gecikti

Canim hersey nasip kısmet benim 3 tedavimdede hersey iyidi hepsinde ulun beyin bi beklentisi vardı en kaliteli embriyoları koydular Hic tutmadı 4. De bitane kalmıştı en iyi kalitede tuttu ama elde var sıfır yine bugün sordum madem Cok kaliteli benim vücudumda sağlıklı neden böyle oldu tabi aciklamsi Rabb'ime aitte tip olarak açıklama yapmasını istedim embriyonun dısına bakıp kaliteli diyolarmis icinden haberleri olmuyomus Rabbim bizede tez zamanda nasip eder insallah sorunsuz bi sekilde

insan muhtaç olunca her türlü saf oluyo malesef bnm 24 tane toplandı 9 tane si döllendi 6 tane çözüldü 1 tane transfer oldu tranferde 2 tane daha var gelişmne bakılıp dondurluck hber verilcek dendi çözülmeyen 3 tane dondrulmş kaldı yani o arada 5 embrıo neoldu bilmiyoruz aramadılar bile bizde heycandı sonuç negatflydi unuttuk sormayı Allah yardımcımız olsun ii insanlara düşürsün bizide sağlıklı hayırlı evlat sahibi yapsın inş.

rabbim kimseye yaşatmasın o kadar stres sıkıntının sokunu atlatamadan kürtaj çıktı bide onu stres yapcam anestezisi herseyi hep sıkıntı nasıl kendime gelcem bilmiyorum ((
amin canım,biliyorum çok zor,bende yaşadım çünküevet biraz ağır bi imtihan,ilk başlarda çok üzüleceksin,tesellisi yok gibi gelecek,ama sonra tekrardan bebek sevgin ağır basacak ve kolları sıvayacaksın yeni bir tedavi için,hem belli mi olur belki kendiliğinden gelir bebeğin...

Aynen cnm
Tedaviye başlamana az kaldı desene

Bunu da yasiycakmisiz demekki canim Rabbim yardım etsin tez zamnda toparlanırım insallah Cok yıprandım mahvolduk bide bu kürtaj çıktı eşimde mahvoldu Annenlerde yanında olsun ben daha dayanamıyorum bunu da kaldıramam dedi ( icim yanıyo esim bütün herseyini feda eder bebis için ama bu aldırmak ona Cok koydu Hic böyle çaresiz görmemiştim onu kanamamda başladı ama kendide dusmezmis parca kalırmış yani her halukarda alıncak seninde temiz çıkmıştı rahim filmi histereskopi niye yapilcakki of insan kime guvenicegini bilmiyo ama ne biliyim ben uluna güveniyorum yinede once Allah tabi o vesile

Demaydemay sen nasilsin canim dukkanin ismi ne oldu :)

Amin fıstığım amin sana doğal yollardan nasip olur inşallahhhh tüp bebeğe gerek kalmasa bi doktora karım ağrısıyla gitsen doktorda 3 aylık hamilesin deseler ne güzel olurrrrrr

Son düzenleme:

Aahh canim Oyle bi ihtimalim olsa keske zaten bu kadar üzülmem benim normal olma ihtimalim Hic yok eşimden ameliyatla sperm alındı yani bizim baya sorunlu ilk sperm çıkmaz diye üzülüyodun çıktı rahatladık şimdide bebisler tutmuyo Rabbim yardım etsin insallah atlatalım bu sikintilarimzi ben ara vermek istiyorum tabi acım taze simdi yine isterim biliyorum ama esim benden Cok istiyo ((

Amin cnmm benim :85:

Amin fıstığım amin sana doğal yollardan nasip olur inşallahhhh tüp bebeğe gerek kalmasa bi doktora karım ağrısıyla gitsen doktorda 3 aylık hamilesin deseler ne güzel olurrrrrr

dur ben sana onunla ilgli haberler veriyim elitimin 46 yaşında ablası var siroz hastası bn yatarkn sağlık ocagına ilaç yazdrmaya gtmiş karnımda bişi hareket edio ciğrelerim su toplmış olablirmi demiş adam usg yazmış bi bakmşlar 6 aylık hamile bu 5. cocugu haha bide kocamın teyze gelini 23 yaşında oda 3 . yü 10 gün önce doğrudu oda 3,5 aylık hamlyken öğrendi o sürede endeskopi bile yaptırdı düşünü yani bize denk gelmez bnm umudum yok

Yani bende guveniyorum oda belki neden bulamadigi icin secenek sunmak zorunda hissediyo kendini bilmiyorum canim cok hassas konular. Esinlede konus canim herseyde var bir hayir en kotu esin yaninda sende onun yanindasin.

Aahh keske canim Rabb'imin mucizesine bağlı ama bizim sperm sıkıntımız var ameliyatla aliniyo o yuzden normal olmaz Rabbim en iyisini bilir ama verende o alanda o Hic elimizden bisey felmiyo

Rabbim kimseye tasiyamayacagi yuk vermezmis rabbim versin...cok uzuldum ama guclu durmaya calis en azindan esin icin bunu yapmalisin....

Yani bende guveniyorum oda belki neden bulamadigi icin secenek sunmak zorunda hissediyo kendini bilmiyorum canim cok hassas konular. Esinlede konus canim herseyde var bir hayir en kotu esin yaninda sende onun yanindasin.

Evet canim Cok hassas Rabbim yardım etsin bize ne yapalım kaderimiz bu katlanicaz Rabbim daha kötüsünü yaşatmasın esim mahvoldu gercekten napalim canımız sagolsun elimizden gelen sadece dua

Şaka gibiii okurken gözlerim ve ağzım aynı bu sarı kafa gibi oldu

Aahh keske canim Rabb'imin mucizesine bağlı ama bizim sperm sıkıntımız var ameliyatla aliniyo o yuzden normal olmaz Rabbim en iyisini bilir ama verende o alanda o Hic elimizden bisey felmiyo

Valla benim kuzenimde de sperm sorunu varmış allahın izniyle bebekleri olacak inşallah mucizen seni hiç bekletmez hiç beklemediğin anda sana süpriz yapar

Rabbim kimseye tasiyamayacagi yuk vermezmis rabbim versin...cok uzuldum ama guclu durmaya calis en azindan esin icin bunu yapmalisin....

Demekki bu yükü kaldırabilirim Rabbim böyle diledi sınava tabi etti insallah kazananlardan oluruz isyan etmedik Hic ekimizden ne geliyosa yaptik..ah güçlü olsam hem Cok güçlüğüm hemde Cok güçsüz acımı icimde yasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…