Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Transferden sonra neler yaptınız hamile bayanlar

Tedavin hayirliolsun canim, transferden sonra bol bol dinlen bol su ic protein agirlikli beslen surekli yatma bebisinin sana tutunmasi icin kan doladimi olmasi lazim zaten jel verirlerse yuruyus yap derler en onemli seylerden biride moral moralini yuksek tut ozellikle yiyip ictigim bisey olmadi ama sabh kahvaltisini basindan beri duzenli yapmaya calis yumurta sut eksik olmasin simdilik bu kadar geliyo aklima baska bisey olursa sen sor olur mu?

Canım benim biliyorum üzülme bir gün inşallah bizde anne Olcaz ben inanıyorum hem çok heyecanlıyım hemde endişeliyim oyüzden çeneme vurdu kusura bakmayın

Canım benim çok çok teşekkür ederim ben seni tam tedavi başladığın günü biliyorum ben bu topiği tam 3 yıldır takip ediyorum hemede her dakika yaa Allah evladını sana bağışlasın inşallah

Canım benim çok çok teşekkür ederim ben seni tam tedavi başladığın günü biliyorum ben bu topiği tam 3 yıldır takip ediyorum hemede her dakika yaa Allah evladını sana bağışlasın inşallah

Amin insallah sende guzel sonuclar al insallah guzel haberlerini bekliyoruz

demaydemay nasılsın canım çok oldu görüşemedik...neler yaptın hangi aşamalardasın....iyisin umarım
saol canım,iyi bari biri hatırlamış benii iyi diyelim iyi olsun cuma rahim filmi çektirdim problem yoktu,genetikte eşimin 13.kromozomu bozuk,yani Allah korusun bebiş olursa sakat ve yüzünde ciddi bozukluklar olabilirmiş,perşembe merkeze gidicem necati diye biri varmış genetikle ilgili görüştürecekmiş bizi ulun bey,sanırım pgd yapılacak yani embriyolara işlem yapıcak üffff çok zorAllah razı olsun canım beni unutmadığın için sen nasılsın,bebiş nasıl?allaha emanet olun

Kızlar ben sizi tam 3 yıldır takip ediyorum hemede tek tek ve bugüne nasipmiş ben sizleri görmeden duymadan konuşmadan sevdim ve bende 7 yıldır o hasreti çekiyorum
hoşgeldinnnnnn canımmmmmmm,3yılın sonunda üye olmuşsun okudum diğer yazdıklarını,şimdiden transferin hayırlı uğurlu olsun,bebiş-bebişlerini al da gel tamam mı?

Cnm konuya birden dahil oldum ama kusura bakana bende daha yeni üye oldum ama uzun zamandır takip ediyorum canım benîm çok geçmiş olsun rabim tez zamanda bebişini kucağına almayıda nasip etsin inşallah bendede 9 cu koromozom başı tersmîş bana Necati bey işlem yapalım dedi emiriyolara ama ben istemedim çünkü ben bir kaçtane Dr daha sordum gerek olmadığını söyledi bence sende bir kaç Dr daha sor derim

ne kusuru canım benim çokkkk sevinirim ancak burası kalabalıklaşırsa,burda birbirimize destek oluyoruz umut oluyoruz,tekrar hoşgeldin,diğer kromozomları inan hiç bilmiyorum,ama 13.kromozom okuduğum kadarıyla ciddi bir iş,yani pgd siz korkarım artık denemeye,ama hemen atlamıycam tabi,araştırıcam biraz,dua edelim birbirimize sende tez zamanda kavuş inş bebişine,Allah kimseye evlat acısı da evlat hasreti de yaşatmasın...

Canım amin inşallah ben koşmayı çok severim doğru söylüyorsun bizi bizden başka kimse anlamaz ve yardımcı olmayıda çok severim inşallah allahım gönlünüze göre versin ama yine diyorum acele etme

Canım sana küçük bir soru sorabilirmiyim bu progeston iğneyi transferden önce kulanmışmıydın birde ve bana yazdı ben kullanıyorum çok canım yakıyor yürüyemiyorum

Canım bende seni merak ediyodum ne yaptın diye sonucum bikaç güne çıkar deyince senden cvp bekledim öncelikle herseyin hayırlısı bak rahim de herşey güzel diğer problem dediğin gibi çözülür peki bu durum embriyonun tutunmasına engel olabiliyo mu sen ulun beyle görüştün mü herşeyin hakkımızda hayırlısı olsun ve sonu sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun inşallah tatlım ben de genetik sonucumu bekliyorum haziran ortasında çıkıcak nasipse birbirimizi unuturmuyuz hiç bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz sonuçta veriler emekler büyük .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…