Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

İnanki elimde değil aslında pozitif olmaya çalışıyorum neyseki 6 günde bitirdik şükür

Herşey senin elinde cnm
neyseki az kalmış birazdaha sık dişini 12 haziran ikimiz içinde heyecanlı bi gün olacak ulun bey beni son bi kez çağırdı bakalım kürtaja gerek varmı yok mu diye :26: Sende sabahtan kan ver olurmu çatlarım meraktan Ben senin için burdayım senden güzel haberi alayım fazla gelmem buraya

İnanki elimde değil aslında pozitif olmaya çalışıyorum neyseki 6 günde bitirdik şükür

Sende benim gibisin ya diğer tedavilerimde bende hep böyleydim o anda kendimi kandırıyomuşum olmazsada çok etkilenmicem diyodum ama gel sen bana sor. Eşim işe gidene kadar sıkıyordum dişlerimi o gidince bağıra bağıra ağlıyordun ama bu tedavide gerçekten kendimi rahatlatıyorum int tüp bebek hikayeleri okuyorum yine kadınlar kulubünde evlat edinenleri okuyorum kafamı boşaltıyorum hersey kısmet canım ben çokkkkk daha kötü günler yaşadım İnan 2 ay boyunca uyku ne bilmedim çünkü eşim azospermi teşhisi kondu ve biz bebek sahibi olma hayaline 19 yaşında başlamıştık çünkü eşimle 7 yıl bekledik birbirimizi çokk emek verdik.aynı dönemde eşim işsiz kaldı. Benim için anne olmak kendimi bulmak demekti düşün kendimi bildim bileli çevremdeiler bana anne lakabı takmışlardı:)))Rabbim hayatta insanları en sevdiği şeylerle sınarmış çokk inanıyorum buna. Sadece dua et yediklerine bak bide sana tavsiyem yalnız kalma kalabalık olunca kafasını dağıtıyor insan öpüyorum seni:)))))

Oy canım benim deme öyle ben çok sulu gözüm ağlarım hemen bence kürtaja gerek kalmadı sen de maydanoz kaynat suyunu iç bana öyle demişti doktor rabül alemin tez zamanda yavrularımıza kavuştursun amin

Oy canım benim deme öyle ben çok sulu gözüm ağlarım hemen bence kürtaja gerek kalmadı sen de maydanoz kaynat suyunu iç bana öyle demişti doktor rabül alemin tez zamanda yavrularımıza kavuştursun amin

Bak gör 12 Haziran ikimiz için çooook güzel birgün olacak:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay canım benim sende çok çekmemişseniz benim gibi evet rabim kulu çok istediği şeylerle imtihan eder ama bizde tevekkül etmemiz lazım rabim seni yavruna kavuşturacak ben inanıyorum kaç gündür komşular geliyo kayınvalidem yanımdaydı bugün oda giti tek kaldım neyseki sizler varsınız

CAnım nasılsın insallah kürtaja gerek kalmadan bu durumlarıda atlatıcaksın ben inanıyorum böle bişeyin neden olabileceni açıklamaları gerekiyo ben de genetik testler çıksın bi önümü görücem bakalım bi de histeroskopi mi ne varmış belki onu isterler dedi ulun beyin hemşiresi ben araştırılcak ne varsa hepsi yapılsın istiyorum bi de bağışıklık testi var sen onu yaptırdın mı tatlım ben onu da yaptırmayı düşünüyorum ulun beye sorup netten sürekli araştırıyorum ne gibi testler yapılıyo diye bu sefer daha temkinli başlamak istiyorum çünkü ohsss adayıymışım ulun bey öle dedi bu tedavide de olmaz deyemem demişti bakalım bi de karşıdaki yerde mustafa bahçeci varya onunla görüşmeyi düşünüyorum ulun beyle devam edicem ama o prof ya ondan bi bilgi alayım diyorum hakkımızda hayırlısı ama ben fazla aravermek istemiyorum çünkü hergün aklımda olucak mı düşüncesi beni daha çok yıpratıyo eylülde de 30 olucam erken yaş önemli diyolar sürekli oyüzden ertelemek sakıncalı olmasın istiyorum sen de bizleri bırakma birlikte başladık seninle Allahın izniyle birlikte atlatıcaz birbirimize destek olarak

Burası banada çok iyi geliyo canım en iyi biz birbirimizi anlarız zaten

Canım bana uzak olmasa ben kesin Mustafa beyle devam ederdim baya iyi bi doktor çok iyi düşünmüşsün onunla görüşmeyi bakalım ne diyecek
Kuzum size çok alıştım ama biraz kafamı dinlemek istiyorum kafamı dağatacak bazı işler yapıcam bebek konusunu atmam lazım bende 29 yaşındayım 30 yaşıma ne kaldı 22 yaşlarda olsam bu kadar kafaya takmazdın ama yaş ilerliyor benim kendimi toparlamam ve yeni tedaviye hazırlamam lazım biran önce
Allahım bizlere yardım et

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O ne oluyo canım bizde kısa protokol uygulandı sende 2 başarısız denemeden sonra ne yorum yapıldı tatlım

Ulun bey bu sefer uzun protokol denemek istediğini söyledi adetin 21. Günü başlanıyormuş ama detayını bende bilmiyorum canım aslında çok yumurta çıkanlarda yapılan bileymiş ama bende neden denemek istediğini bilmiyorum. Argınmax günde 3 kere sabah öğlen akşam canım valla en az 1 ay kullansın fayda görmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…