Kendi kendine strese sokuyorsun cnm ben inan negatif düşünceleri kafamdan atmıştım çoook pozitiftim belirti arama lütfenn
İnanki elimde değil aslında pozitif olmaya çalışıyorum neyseki 6 günde bitirdik şükür
İnanki elimde değil aslında pozitif olmaya çalışıyorum neyseki 6 günde bitirdik şükür
Herşey senin elinde cnm
neyseki az kalmış birazdaha sık dişini 12 haziran ikimiz içinde heyecanlı bi gün olacak ulun bey beni son bi kez çağırdı bakalım kürtaja gerek varmı yok mu diye :26: Sende sabahtan kan ver olurmu çatlarım meraktanBen senin için burdayım senden güzel haberi alayım fazla gelmem buraya
Oy canım benim deme öyle ben çok sulu gözüm ağlarım hemen bence kürtaja gerek kalmadı sen de maydanoz kaynat suyunu iç bana öyle demişti doktor rabül alemin tez zamanda yavrularımıza kavuştursun amin
Sende benim gibisin ya diğer tedavilerimde bende hep böyleydim o anda kendimi kandırıyomuşum olmazsada çok etkilenmicem diyodum ama gel sen bana sor. Eşim işe gidene kadar sıkıyordum dişlerimi o gidince bağıra bağıra ağlıyordunama bu tedavide gerçekten kendimi rahatlatıyorum int tüp bebek hikayeleri okuyorum yine kadınlar kulubünde evlat edinenleri okuyorum kafamı boşaltıyorum hersey kısmet canım ben çokkkkk daha kötü günler yaşadım İnan 2 ay boyunca uyku ne bilmedim çünkü eşim azospermi teşhisi kondu ve biz bebek sahibi olma hayaline 19 yaşında başlamıştık çünkü eşimle 7 yıl bekledik birbirimizi çokk emek verdik.aynı dönemde eşim işsiz kaldı. Benim için anne olmak kendimi bulmak demekti düşün kendimi bildim bileli çevremdeiler bana anne lakabı takmışlardı:)))Rabbim hayatta insanları en sevdiği şeylerle sınarmış çokk inanıyorum buna. Sadece dua et yediklerine bak bide sana tavsiyem yalnız kalma kalabalık olunca kafasını dağıtıyor insan öpüyorum seni:)))))
Bak gör 12 Haziran ikimiz için çooook güzel birgün olacak:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herşey senin elinde cnm
neyseki az kalmış birazdaha sık dişini 12 haziran ikimiz içinde heyecanlı bi gün olacak ulun bey beni son bi kez çağırdı bakalım kürtaja gerek varmı yok mu diye :26: Sende sabahtan kan ver olurmu çatlarım meraktanBen senin için burdayım senden güzel haberi alayım fazla gelmem buraya
Ya sen nekadar kalbi güzel birisin böyle yerim seni güzeler güzeli inşallah inşallah
Ay canım benim sende çok çekmemişseniz benim gibi evet rabim kulu çok istediği şeylerle imtihan eder ama bizde tevekkül etmemiz lazım rabim seni yavruna kavuşturacak ben inanıyorum kaç gündür komşular geliyo kayınvalidem yanımdaydı bugün oda giti tek kaldım neyseki sizler varsınız
Ya sen nekadar kalbi güzel birisin böyle yerim seni güzeler güzeli inşallah inşallah
Kızlar aranızda uzun protokol yapan varmı?
Bu arada hani bana dün yazmıştın ya arginmax ondan günde kaç ta e ve kaç ay kullanılıyo acabaO ne oluyo canım bizde kısa protokol uygulandı sende 2 başarısız denemeden sonra ne yorum yapıldı tatlım
Bu arada hani bana dün yazmıştın ya arginmax ondan günde kaç tane ve kaç ay kullanılıyo acabaO ne oluyo canım bizde kısa protokol uygulandı sende 2 başarısız denemeden sonra ne yorum yapıldı tatlım
CAnım nasılsın insallah kürtaja gerek kalmadan bu durumlarıda atlatıcaksın ben inanıyorum böle bişeyin neden olabileceni açıklamaları gerekiyo ben de genetik testler çıksın bi önümü görücem bakalım bi de histeroskopi mi ne varmış belki onu isterler dedi ulun beyin hemşiresi ben araştırılcak ne varsa hepsi yapılsın istiyorum bi de bağışıklık testi var sen onu yaptırdın mı tatlım ben onu da yaptırmayı düşünüyorum ulun beye sorup netten sürekli araştırıyorum ne gibi testler yapılıyo diye bu sefer daha temkinli başlamak istiyorum çünkü ohsss adayıymışım ulun bey öle dedi bu tedavide de olmaz deyemem demişti bakalım bi de karşıdaki yerde mustafa bahçeci varya onunla görüşmeyi düşünüyorum ulun beyle devam edicem ama o prof ya ondan bi bilgi alayım diyorum hakkımızda hayırlısı ama ben fazla aravermek istemiyorum çünkü hergün aklımda olucak mı düşüncesi beni daha çok yıpratıyo eylülde de 30 olucam erken yaş önemli diyolar sürekli oyüzden ertelemek sakıncalı olmasın istiyorum sen de bizleri bırakma birlikte başladık seninle Allahın izniyle birlikte atlatıcaz birbirimize destek olarak
Canım seninde az kaldı insallah güzel haberlerini alıcaz merak etme dualarım seninle:))))
O ne oluyo canım bizde kısa protokol uygulandı sende 2 başarısız denemeden sonra ne yorum yapıldı tatlım
Sen iyi olunca otomatikman bende iyi oluyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bana uzak olmasa ben kesin Mustafa beyle devam ederdim baya iyi bi doktor çok iyi düşünmüşsün onunla görüşmeyi bakalım ne diyecek
Kuzum size çok alıştım ama biraz kafamı dinlemek istiyorum kafamı dağatacak bazı işler yapıcam bebek konusunu atmam lazım bende 29 yaşındayım 30 yaşıma ne kaldı 22 yaşlarda olsam bu kadar kafaya takmazdın ama yaş ilerliyor benim kendimi toparlamam ve yeni tedaviye hazırlamam lazım biran önce
Allahım bizlere yardım et
Evet Rabbim bize yardım eder inşallah dualarımız büyük bi gün bizde anneliği tadabiliriz diye inanmak istiyorum ben de bu düşünceleri atmam lazım ama elimde değil gine düşünüyorum ben tedaviye başlamadan önce ilk karşıdaki bahçeciye gitmiştim o gün mustafa bey yoğundu bende güvenç beye muayene olmuştum nasip olmamıştı yani eğer muayene olmayıp ön görüşme yaparsan ücret alınmıyo zaten ama mustafa bahçeciyle görüşmek için ücret ödüyosun girişte eğer muayene olmazsan ücreti çıkışta sana geri ödüyolar bilgi vefmek istedim aklında bulunsun belki sen de bilgi almak istersin bende ulun beyle devam edicem rapor karşıdaki yerde geçerli değil çünkü bu arada sen normal de hamile kalabilirsin dedim ya bi arkadaşım var onlarda bi aşılama ve tüp bebek denediler olmadı hatta embriyolar 3.güne bile zor gelmiş tutmadı yani bak şimdi kendiliğinden hamile kaldı 3 ayı biticek Rabbim büyük hakkımızda hayırlısı olsun...onlara da ben bahçeciyle bi görüşün demiştim onlarda bütün tahlillerini götürmüşlerdi sizin normal olmaması için hiç bi neden yok demiş hakketen 1 ya da 2 ay sonra arkadaşım hamile kaldı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?