Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Senden kaç yumurta toplanmıştı canım peki size görüşmeye gittinizde ne gibi açıklama yapıldı olmadığı için

Senden kaç yumurta toplanmıştı canım peki size görüşmeye gittinizde ne gibi açıklama yapıldı olmadığı için

9-10 tane çıkıyor canım yumurtam. İlk tedavimde embryo kaliteliydi 5. Oldu transfer ama tutmadı ondan sonra genetik bakıldı pıhtılaşma çıktı ama bunun tutunmaya engel olmadığı söylendi.2. Tedavim başarısız geçti 1. Tane embryo oluştu oda kalitesizdi tutmadı zaten . Şimdi 3. Tedavi için günde 5 tane vitamin verdi ulun bey onları içiyorum.eşimde 2 aydır klomen ve argınmax kullanıyor keçiboynuzu pekmezi ve gıngseng içiyor canım elimizden geleni yapıyoruz işte :)sen tekrar ne zaman başkıcaksın

nCanım benim genetik sonuçlar çıksın sonuca göre hareket edicem bi de benim rahim filmi çekilmedi onu isterse ulun bey onu da çektiririm vitamin falan eşime ve bana da verirse onları da kullanıp başlarım bu gingseng yazmışsın ya onu nerden aldın bu arginmax falan ne kadar ücret olrak günde 3 tane kullanmanızı emre bey mi söledi

Canım argınmax Emre bey söyledi 3 tane diye fiyatı 100 tl gingseng hap olarak aldım ben toz olanıda var oda 100 tl civarı canım ben gıngseng aktarsan aldım ama argınmax gnc Mağazası'ndan

Selam kizlar...siteyi birkac aydir takip ediyorum sevincinizi uzuntunuzu paylastim...inanin cok heyecanladim. Bugun bana da kismet olmus tedaviye basladim. Sizin paylastiginiz bilgilerden dolayi herseyin bilincindeyim hic elim ayagima dolanmadi :) iyi ki varsiniz iyi ki yaziyorsunuz bize ilham kaynagi oluyorsunuz...

Hepinize pozitif sonuclar, dolu gobisler, saglikli evlatlar diliyorum...

Hoş geldin canım amin Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin ayrıcada tedavin hayırlı sonu bebekli olsun canım sizde sorun kmde

Hoş geldin canım amin Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin ayrıcada tedavin hayırlı sonu bebekli olsun canım sizde sorun kmde

Hosbulduk tatlim...insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz bebegimize kavusuruz. Sen transfer oldun azicik daha bekleme surecin var dimi...cok pozitif ol, hamileymissin gibi dusun, esinle beraber vakit gecir, seni mutlu edecek seyler yap...Allahin izniyle pozitif sonucu alirsin hepimiz mutluluguna ortak oluruz. Bizde gorunurde bir problem yok canim, sebepsiz infertilite diyorlar. Esim yanimda degil, o spermi verdi donduruldu. Gorumcem yanimda, kocanla beceremediniz, gel beraber hallederiz bu isi diyor :))

Canımm hoşgeldin aramıza. Bende kısmetse dondurulmuş spermle deniycem ama bizde sperm sayısı çok az riske atmamak için dondurttuk. Senin kaçıncı denemen canım? Tedaviye başladınmı?

Canımm hoşgeldin aramıza. Bende kısmetse dondurulmuş spermle deniycem ama bizde sperm sayısı çok az riske atmamak için dondurttuk. Senin kaçıncı denemen canım? Tedaviye başladınmı?

Hos bulduk tatlim. Benim ilk denemem insallah son olur. Iki kere asilama yaptim hic tutmadi. Gecen sene bir kere kendiliginden kaldim keseyi gormeden adet oldum, kimiyasal gebelik dediler...dondurulunca sans artiyor galiba, cozulme isleminden saglam kalan spermler guclu olurmus, insallah senin icin boylesi hayirlisi olur. Tedaviye bugun basladim, 5 gunluk igne verdiler pazartesi ilk kontrole gidecegim. Sen ne asamadasin? Nerde yaptiriyorsun? Ben Istanbuldayim canim

Evet canım beklemesi zor geçmiyor günler âmin inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız

Hayırlısı olsun hepimiz için inş. Ben daha başlamadım canım adet olmayı bekliyorum uzun protokol olucak bu sefer yani adetin 21. Günü başlanacak kısmetse ben ulun beyin hastasıyım canım sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…