Hayırlısı olsun hepimiz için inş. Ben daha başlamadım canım adet olmayı bekliyorum uzun protokol olucak bu sefer yani adetin 21. Günü başlanacak kısmetse ben ulun beyin hastasıyım canım sen?
Kızlar kasıklarım çok ağrı yapıyo regli belirtilerim artı ya ufff:18::18:
Kızlar kasıklarım çok ağrı yapıyo regli belirtilerim artı ya ufff:18::18:
Canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim benim bi genetik sonucum çıksın ulun beye sorucam brnde kullanabilicemiz bişey varmı diye senin bu sölediklerini alıyım o zaman bizdede sayı öle az yani sizde morfoloji kaçtı acaba çok soru sordum kusura bakma ama insan merak ediyo bize ulun bey hep çok kaliteli dedi insAn olmayınca araştırmak istiyo elimden geldiğince çabamı gösteriyim gerisi Rabbimin takdiri...bu arada rahim filmi zor bisey mi bende cektirmek istiyorum ama genetik testten sonra onu düşünürüz dediler bana
Ya kızlar göğüslerim şişti ve çok acıyor ya ben hastalandığım zaman olur böyle ya acaba tutmadımı:18:
Rahime tutunmadan onceki son safha deniyo benimde 5. Gun embriyosuyduKızlar 5 gün emiriyosu nasıldır tutunma şansı
Morfolojiyi cok hatırlamıyorum ama iyi degildi, rahim filmi radyomarda cektirdim hic aci hissetmedim bugun olsa yine orda yaptırırim
Gogusler sisiyo ama ilaclardan mi bilemem bi de goguslerde mavi damarlar belirginlesiyo diyolardi bende cidden oldu
Rahime tutunmadan onceki son safha deniyo benimde 5. Gun embriyosuydu
Rabül alemin sen buradaki arkadaşlar yardım et sen kucaklarını boş bırakma kızlar neolur birbirimize dua edelim neolur
Rabül alemin sen buradaki arkadaşlar yardım et sen kucaklarını boş bırakma kızlar neolur birbirimize dua edelim neolur
evet canım inşallah...inşallahhhh bekleyen arkadaşlarımıza nasip etsin en kısa zamanda...Öyle canim herseye bebislerimiz iyi olsun diye katlaniyoruz sag salim kucagimiza alalimda gerisi muhim degil
canım korkma lütfenn her şey iyi olacakkk....Kızlar kasıklarım çok ağrı yapıyo regli belirtilerim artı ya ufff:18::18:
canım korkma lütfenn her şey iyi olacakkk....
İnşallah dua edin çok korkuyorum
canım çift embriyomuydu senin
Hayırlı sabahlar günümüz Aydın kalbiniz nurla dolsun
Evet canım 5 gün emiriyosu 10 hücreli ve çift emiriyo
h
canım benim yaaa....ben 7. günde ovilasyon testi yapmıştım evde...ve 2. çizgi çıkmıştı....ama tabi insan emin olamıyor...sonrasında hergün test yaptım...ikiz olduğundan belli oldu...inşallah senin de ikizin olur..
İstanbuldayım canım pozitif olmaya çalışıyorum inşallahGunaydin canim rabbim seninde goee versin... mreak ettim istanbul dami yasiyosun....sen cok pozitif bir kisiye benziyosun bende sonucunda senin gibi pozitif olucak.....
İnşallh var galiba oldumu dersin canım rabim sen bizlerin nefsimize bırakma yarabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?