Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Hayırlısı olsun hepimiz için inş. Ben daha başlamadım canım adet olmayı bekliyorum uzun protokol olucak bu sefer yani adetin 21. Günü başlanacak kısmetse ben ulun beyin hastasıyım canım sen?

Hayirlisi olacak merak etme...ben de ulun beyle basladim tedaviye, burda yazilanlari dikkate alarak yapmistim tercihimi. Pozitif enerjiyle baslarsin sen de insallah. Ben deneyimimi yazmaya calisacagim, bakalim nasil bir surec olacak...simdilik sadece gobekten ignelerim var, onlar da cok hafif zaten, hic acimiyor

Morfolojiyi cok hatırlamıyorum ama iyi degildi, rahim filmi radyomarda cektirdim hic aci hissetmedim bugun olsa yine orda yaptırırim

Ya kızlar göğüslerim şişti ve çok acıyor ya ben hastalandığım zaman olur böyle ya acaba tutmadımı:18:

Gogusler sisiyo ama ilaclardan mi bilemem bi de goguslerde mavi damarlar belirginlesiyo diyolardi bende cidden oldu

Kızlar 5 gün emiriyosu nasıldır tutunma şansı
Rahime tutunmadan onceki son safha deniyo benimde 5. Gun embriyosuydu

İnşallh var galiba oldumu dersin canım rabim sen bizlerin nefsimize bırakma yarabi

HTML:
h

İnşallh ama ben yapmıycam son güne kadar çünkü kendimi herşeye hazırladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…