Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canım bu ovilasyon testi nasıl yapılıyor birde nerde alabilirim yapmıycam dedim ama yine bir sorayım dedim

Cancağzım nasılsın bu gece rüyamda beyaz inci yüzük gördüm parmağıma taktım nedir acaba

Cancağzım nasılsın bu gece rüyamda beyaz inci yüzük gördüm parmağıma taktım nedir acaba

Rüyada İnci Yüzük Takmak Taktığını Görmek bol gelire, büyük güce, iyi işler yapacağına, birikmiş mala, tez zamanda alınacak hayırlı haber almaya, sakin olacağına, sıkıntı çekmeden kazanılan mülke, toplum yaşamında mutluluğa, sevineceğine ...

kuzum hemen baktım internetten maşallah çok güzel bi rüya görmüşsün :))) tez zamanda hayırlı bi haber alacakmışsın

Yarabiii yarabiiii sen büyüksün inşallah neolur duy bizi canım rabim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin şu dolu dolu ağlıyorum yarabiiii yarabiiii

Yarabiii yarabiiii sen büyüksün inşallah neolur duy bizi canım rabim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin şu dolu dolu ağlıyorum yarabiiii yarabiiii

Aman ağlama göz yaşlarını 12 Haziran'a sakla çünkü sevinçten ağlayacaksın inşallahhh :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Çok normal cnm az kaldı test gününe
bende iyiyim cnm nasıl olayım arada banada geliyorlar ama zamanla atlatacağım inşallahhhh

Tabiyki sende bunu atlatacaksın Buda bir imtihandı geçti sen çok güçlü birisin Buda geçicek sen üzülme rabim sevdiği kularını imtihan eder ve duaları onun hoşuna gidermiş sakın inancını itirme inşallah rabim bizi sabredenlerden eylesin

HTML:
h

İnşallh ama ben yapmıycam son güne kadar çünkü kendimi herşeye hazırladım
dayanabilirsen çok iyi yaparsın ben 7. günde 2. çizgi silikti her gün tekrar tekrar yaptım pek netleşmeyince bende stres oldum dayanırsan süpersin...zaten 6 gün kaldı..ama benim ilk denememdi acemilik yani kendimi boşuna germiştim...

Baklım canım inşallah bende çok sitresliyim ama bilmiyorum dayancam diyorum bakalım dayanabilcekmiyim

Canım bu ovilasyon testi nasıl yapılıyor birde nerde alabilirim yapmıycam dedim ama yine bir sorayım dedim

gebelik testi gibi bir şey normalde hatta aynı... yumurtlama gününü öğrenmek için yapılan bir test eczanelerde var ama bence yinede dayanırsan yap...benim önceden evde vardı....öle yaptım dediğim gibi dayanırsan kendini strese sokma...

Baklım canım inşallah bende çok sitresliyim ama bilmiyorum dayancam diyorum bakalım dayanabilcekmiyim

ben kan testini de 11. gün yaptırmıştım... normalde sabırsız bir yapım var bir de böle bir durumda daha sabırsız oldum...eşimi çıldırtmıştım..hatta 9.günde gecenin bir yarısı eczaneye erken gebelik testi almak için çıkmıştı... ama inan insan boşuna bütün bu gerginlikler varsa var yoksa da yok bunu değiştiremeyiz..stres olumsuzluk yapar...sen sakin ol...dediğim gibi benim acemiliğime geldi

Tamam inşallah bende öyle dğşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…