canım benim yaaa....ben 7. günde ovilasyon testi yapmıştım evde...ve 2. çizgi çıkmıştı....ama tabi insan emin olamıyor...sonrasında hergün test yaptım...ikiz olduğundan belli oldu...inşallah senin de ikizin olur..
Çok şükür iyiyim cnm sen nasılsın
İlk üçgün yattım ondan sonra sabah akşam jel olduğu için dışarda en az yarım saat yürüdüm evde yemeklerimi kendim yaptım bulaşık makinesini hiç kullanmadım çünkü kirlileri ve temizleri yerleştirirken bile eğiliyoruz hep elimde yıkadım kendimi yormadan ev işi yaptım yatağımı topladım makinede çamaşır yıkadığım zaman eşimden yardım istedim ütü yapacağım zaman bi kaç parça tişört ütüledim ama kendimi yoracak fazla iş yapmadım kısacası sabahtan akşama kadar yatmadım elimden geldiğince kendimi yormadan iş yaptım yürüyüştü ev işiydi derken zaman geçiyor zaten
Nasip canim insallah olmustur
Cancağzım nasılsın bu gece rüyamda beyaz inci yüzük gördüm parmağıma taktım nedir acaba
Rüyada İnci Yüzük Takmak Taktığını Görmek bol gelire, büyük güce, iyi işler yapacağına, birikmiş mala, tez zamanda alınacak hayırlı haber almaya, sakin olacağına, sıkıntı çekmeden kazanılan mülke, toplum yaşamında mutluluğa, sevineceğine ...
kuzum hemen baktım internetten maşallah çok güzel bi rüya görmüşsün :))) tez zamanda hayırlı bi haber alacakmışsın
Yarabiii yarabiiii sen büyüksün inşallah neolur duy bizi canım rabim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin şu dolu dolu ağlıyorum yarabiiii yarabiiii
Aman ağlama göz yaşlarını 12 Haziran'a sakla çünkü sevinçten ağlayacaksın inşallahhh :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah canım inşallah Muhammet aşkına duy bizi bütün buradaki ve diğer kardeşlerimizi evlatsız bırakmasın
Aminnn cnm benim
herşey çoook güzel olacak allahın izniyle
Buarda sen nasılsın canım ben bugün çok doluyum biraz oyüzden susamıycam galiba:2:
Çok normal cnm az kaldı test gününe
bende iyiyim cnm nasıl olayım arada banada geliyorlar ama zamanla atlatacağım inşallahhhh
dayanabilirsen çok iyi yaparsın ben 7. günde 2. çizgi silikti her gün tekrar tekrar yaptım pek netleşmeyince bende stres oldum dayanırsan süpersin...zaten 6 gün kaldı..ama benim ilk denememdi acemilik yani kendimi boşuna germiştim...HTML:h
İnşallh ama ben yapmıycam son güne kadar çünkü kendimi herşeye hazırladım
dayanabilirsen çok iyi yaparsın ben 7. günde 2. çizgi silikti her gün tekrar tekrar yaptım pek netleşmeyince bende stres oldum dayanırsan süpersin...zaten 6 gün kaldı..ama benim ilk denememdi acemilik yani kendimi boşuna germiştim...
Canım bu ovilasyon testi nasıl yapılıyor birde nerde alabilirim yapmıycam dedim ama yine bir sorayım dedim
Baklım canım inşallah bende çok sitresliyim ama bilmiyorum dayancam diyorum bakalım dayanabilcekmiyim
canım sen nasıl oldun toparlanabildin mi...umarım iyisin..Aminnn cnm benim
herşey çoook güzel olacak allahın izniyle
ben kan testini de 11. gün yaptırmıştım...normalde sabırsız bir yapım var bir de böle bir durumda daha sabırsız oldum...eşimi çıldırtmıştım..hatta 9.günde gecenin bir yarısı eczaneye erken gebelik testi almak için çıkmıştı... ama inan insan boşuna bütün bu gerginlikler varsa var yoksa da yok bunu değiştiremeyiz..stres olumsuzluk yapar...sen sakin ol...dediğim gibi benim acemiliğime geldi
canım sen nasıl oldun toparlanabildin mi...umarım iyisin..
Çok normal cnm az kaldı test gününe
bende iyiyim cnm nasıl olayım arada banada geliyorlar ama zamanla atlatacağım inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?