Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Aynen ben yapmıştım cikmamisti ama tutunmus aslinda

Bence de yapma test gününü bekle ben erken yaptim stres yasadim kan testine güven sadece

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım valla galiba ben çok oldum sen gebelik testini nerde yaptırmıştın birde benim test günüm salı günyümüş

Aşk olsun cnm beni şuan çok üzdün birdaha öyle düşünme ben rahatsız olmuyorum tam tersi mutlu oluyorum
Canım ben Kızılay'da yaptırmıştım 1 saat sonra sonucu söylüyorlar sağlık ocakları da 1,2 gün içerisinde söylüyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım valla galiba ben çok oldum sen gebelik testini nerde yaptırmıştın birde benim test günüm salı günyümüş

Aşk olsun cnm beni şuan çok üzdün birdaha öyle düşünme ben rahatsız olmuyorum tam tersi mutlu oluyorum
Canım ben Kızılay'da yaptırmıştım 1 saat sonra sonucu söylüyorlar sağlık ocakları da 1,2 gün içerisinde söylüyorlar

Ay canım benim sağol bize hastaneler biraz uzak sağlık Ocağı'da 2 günden evel vermiyor Umut'a ücret istediler şaşırdım ama tedaviyi orda oluyoruz nasıl oluyo ben anlamadım csnım sen nerde oturuyosun

Ay canım benim sağol bize hastaneler biraz uzak sağlık Ocağı'da 2 günden evel vermiyor Umut'a ücret istediler şaşırdım ama tedaviyi orda oluyoruz nasıl oluyo ben anlamadım csnım sen nerde oturuyosun

Haklısın cnm bazı merkezlerde ücretsiz oluyor aslında bizim merkezde ücretsiz yapmalı ama nerdeeee
Cnm ben kartalda oturuyorum sen nerde oturuyorsun

Arkadaşlar selamlar, Bende Tüp bebek için yer bakıyorum. Umut tüp bebeği önermişlerdi. Bu hafta içi görüşmeye gidebiliriz.

Tüp bebek için zeynep Kamilden raporda aldık. Umut tüp bebekte Son dönemlerde fiyat bilgisi alan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…