Canım sen ananası kaç gün yemiştin ben artık keseyimi
Kuzum transferden sonra 5 gün yedim istersen kes fazlası iyi değil diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum :26:
Tamam canım keseyim artık sağol güzeler güzeli
Buarda sen nasılsın canım ben bugün çok doluyum biraz oyüzden susamıycam galiba:2:
Kızz bizide heyecana soktun:)))) yaa test yapma bence onun stresi daha başka ben 2 tedavimdede yaptım ama 3. Yapmayı düşünmüyorum açıkcası çünkü bazen çıkmayada biliyormuş oyüzden sık dişini:)))))
Kızz bizide heyecana soktun:)))) yaa test yapma bence onun stresi daha başka ben 2 tedavimdede yaptım ama 3. Yapmayı düşünmüyorum açıkcası çünkü bazen çıkmayada biliyormuş oyüzden sık dişini:)))))
Kızlar bu ananası kaç gün yemek lazım:26:
Ne demek cnm benim
Ya kızlar Umut'a hem tedavi oluyoruz hemde gebelik testi içinde ücret alıyorlar bu nasıl birşey ben anlamadım
Canım valla galiba ben çok oldum sen gebelik testini nerde yaptırmıştın birde benim test günüm salı günyümüş
Canım valla galiba ben çok oldum sen gebelik testini nerde yaptırmıştın birde benim test günüm salı günyümüş
Ya kızlar Umut'a hem tedavi oluyoruz hemde gebelik testi içinde ücret alıyorlar bu nasıl birşey ben anlamadım
Aşk olsun cnm beni şuan çok üzdünbirdaha öyle düşünme ben rahatsız olmuyorum tam tersi mutlu oluyorum
Canım ben Kızılay'da yaptırmıştım 1 saat sonra sonucu söylüyorlar sağlık ocakları da 1,2 gün içerisinde söylüyorlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay canım benim sağol bize hastaneler biraz uzak sağlık Ocağı'da 2 günden evel vermiyor Umut'a ücret istediler şaşırdım ama tedaviyi orda oluyoruz nasıl oluyo ben anlamadım csnım sen nerde oturuyosun
Haklısın cnm bazı merkezlerde ücretsiz oluyor aslında bizim merkezde ücretsiz yapmalı ama nerdeeee
Cnm ben kartalda oturuyorum sen nerde oturuyorsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?