Ya kızlar regli sivilcelerim bile çıktı ben umudu kestim artık ve çok kötüyüm
Arkadaşlar selamlar, Bende Tüp bebek için yer bakıyorum. Umut tüp bebeği önermişlerdi. Bu hafta içi görüşmeye gidebiliriz.
Tüp bebek için zeynep Kamilden raporda aldık. Umut tüp bebekte Son dönemlerde fiyat bilgisi alan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
Canım benim o sivilceler stresten bence kafanı başka şeylere vermeye çalış ne biliyim kitap film mesela:)
Canım iyi düşün iyi olsun biliyorum bu bekleyiş çok yıpratıcı inşallah güzel haberkerini alıcaz
Kızlar bu jeli kullanırken bir süre sonra bira biraz geri geliyormuydu:26::26:
Ay canım benim sağol bize hastaneler biraz uzak sağlık Ocağı'da 2 günden evel vermiyor Umut'a ücret istediler şaşırdım ama tedaviyi orda oluyoruz nasıl oluyo ben anlamadım csnım sen nerde oturuyosun
Dr ulun bey bana transferden önce 5 tane progestan iğne yaptırdı ama transferden sonra vermedi neden acaba
Umudunu kaybetmek yok cok stres yapiyosun canim ya biraz sakinles bebislerin iyiligi icin sakin olman lazim az kaldi biraz daha sabret lutfenYa kızlar regli sivilcelerim bile çıktı ben umudu kestim artık ve çok kötüyüm
Herkezin cuması mübarek olsun Allah dualarımızı kabaül etsin
amin canim seninde cuman mubarek olsun Allah herkesin dualarini kabul etsin sen nasilsin?
Aşk olsun cnm beni şuan çok üzdünbirdaha öyle düşünme ben rahatsız olmuyorum tam tersi mutlu oluyorum
Canım ben Kızılay'da yaptırmıştım 1 saat sonra sonucu söylüyorlar sağlık ocakları da 1,2 gün içerisinde söylüyorlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cancağzım napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?