kızlar merkezimiz koordinatörü yasemin hnm bir web sitesi yapmış..henüz yaygınlaşmamış olan...bugun beni aradı ve benden EL YAZIMLA basarı hikayemi yazmmamı istedi...burada bizlerin de memnuniyetimizi konuştuğumuzu söyledim ve sizlerden de istedi ..arkadaşlar umutta hamile kalan arkadaşlarım başarı hikayelerinizi yazıp ama özellikle el yazınızla;yasemin hanıma ulaştırmanızı istedi(faks,posta,elden)
rica etsem yardım eder misiniz?
web site : Tüp Bebek Tv - Kadın Sağlığı, Makyaj Estetik
doktorlarımızın canlı yayın görüntüleri de var :))
sakin ol...bak 4 güncük kaldı.stress yapma kendine,rahat ol.allahım hayırlısını versin. Inşallah güzel haberler vereceksin.
kızlarrr bu 22 mart hiç gelmiooo yaaaa bide bende hiç belirti yok ya sadece sağ kasığıma ara ara ağrı girio kısa süreli...:44:
iy akşamlar dün yumurtalarım toplandı 24 tane bugün aradılar 19 dolu çıkmış 14 tanesi döllenmiş inşallah tutar bide kalçadan inem var ineleri çok büyük çok acıyor eve gelene kadar çoğusu geri geliyor deryaberl sen yağlık ocağında vurdurdum dedin galiba akşam deyilmiydi seninki hiç bi ezzanede yok hastanedeki şırıngadan
kızlarrr bu 22 mart hiç gelmiooo yaaaa bide bende hiç belirti yok ya sadece sağ kasığıma ara ara ağrı girio kısa süreli...:44:
iy akşamlar dün yumurtalarım toplandı 24 tane bugün aradılar 19 dolu çıkmış 14 tanesi döllenmiş inşallah tutar bide kalçadan inem var ineleri çok büyük çok acıyor eve gelene kadar çoğusu geri geliyor deryaberl sen yağlık ocağında vurdurdum dedin galiba akşam deyilmiydi seninki hiç bi ezzanede yok hastanedeki şırıngadan
tşk deryacım sen nasılsın nasıl gidiyor
canım benim o kısa agrılar güzel bir şeye işaret sana söylemiştim.. neden evham böyle.. bak sabredersen allah sabrının mukafını veriyor. bak ben sabrettim hastanede ögrendim sonucumu . test falan yapmadım evde falan . ve o anki mutluluğu orada hissetmek süper.kızlarrr bu 22 mart hiç gelmiooo yaaaa bide bende hiç belirti yok ya sadece sağ kasığıma ara ara ağrı girio kısa süreli...:44:
yavru ceylan nasılsın herşey yolunda mı keyfinini nasıl? pili arkadaşıma bende okurum okuyunca sayıyı yazarım optum
Deryacım bilgi için sağol.Ben daha önce hikayemi yasemin hanıma yollamıştım.Anladığım kadarıyla el yazısı ile istiyor.Bence güzel bir fikir.Hemen yazıp yolluyorum.
Tüp Bebek Tv - Kadın Sağlığı, Makyaj Estetik üye oldum güzel bir site olacak gibi
haklısın canım herşeyin hayırlısı ama sankı 4 gün deil 4 sene
cnm gerçekten en zoru beklemek hele son günleri beklemek dahada zor. ama sen bugünün tadını çıkarmaya bak sonuçta şu an hamilesin allahın izniyle güzel sonucu alıncada bekleme süreci bitmiyo.. şimdiden alış beklemeye. önce keseyi sonra kalp sesini sonra doğumu:)))) allah hepimize dokuz aylık bekleyişler nasip eder inşallah
selam kızlar,
nasılsınız ?bende test gününü bekliyorum .24 mart:))
inşallah size güzel haberler verme fırsatım olur..
Herkese ii haftasonları ...
show tv de
agu bugu diye bir program var. anne adayları ve anneler için bir programmış...
ilgilenenlere duyrulur.
saat: 12.30 cumartesi
selam kızlar,
nasılsınız ?bende test gününü bekliyorum .24 mart:))
inşallah size güzel haberler verme fırsatım olur..
herkese ii haftasonları ...
kızlar biliosunuz bugün 9. günüm ama bende hastanede çalıştığım için dayanamayıp test yaptım sonerasındada kliniğ aradım 106,73 çıktı dedim hayırlı olsun dediler yani HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM........
kızlar biliosunuz bugün 9. günüm ama bende hastanede çalıştığım için dayanamayıp test yaptım sonerasındada kliniğ aradım 106,73 çıktı dedim hayırlı olsun dediler yani HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?