Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

hımmm tamamdır cuma aldırırım artık bende annemde kalcam bakarlar bana ii :)) ben anadolu yakasında oturyom annem avrupada kimse yok bana yardmcı olcak bnde orda kalcam bide bana kaç tane transfer etcek acaba yaaa

alpincim bende senin gibi günde 1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği ve ananas 2 dilim yedim ama çok şükür hiç kabız olmadım...iyi geçti 10 gün inşallah sonuçta güzel geçer...bu gün işe başladım bakalım haıylrısı:18::18::18::18:

hımmm tamamdır cuma aldırırım artık bende annemde kalcam bakarlar bana ii :)) ben anadolu yakasında oturyom annem avrupada kimse yok bana yardmcı olcak bnde orda kalcam bide bana kaç tane transfer etcek acaba yaaa

Iyi yaparsin canim bende anadolu yakasindayim banada kayinvalidem bakiyo sagolsun beraberiz biz bir okula giden oglum var onu yanliz birakmak istemedim benim de annem avrupa yakasinda ustune bu pazar ablamin nikahi var cuma de kinasi ama kina gidemicem nikaha giderim....

Sonucun guzel olucak allahin izniyle ben inaniyorum....bende biraz dua okuyup kendimi manevi olrakta motive etmeye calisicam....

Sonucun guzel olucak allahin izniyle ben inaniyorum....bende biraz dua okuyup kendimi manevi olrakta motive etmeye calisicam....

Canim ins seninde tedavin olumlu olcak Allahin izniyle..Rabbim herkesin yuzunu guldursun emekletin bosa gitmesi cok zor oluyo kimse yasamasin ins
Bak sanada 2 tane transfer yapmis bi bana kasti vardi ulun beyin bi tane transfer yapti bende 30 hatta 31 yasindayim dondurulmusun kaldi mi peki acaba ona goremi karar veriyo cuma gunu gorusmeye gidicem benim emriyolarim kaliteli degil ondan mi bir tane transfer yapti acaba e ordaki 6. Gun Dondurulmuslarin durumu nasil offf icim sisti gene

valla biz aynı binadayız görüşmüyoruz ancak bişi isticeklernde yada işleri düşünce tanıyolar göürmcemn düğünü var bnmde gtmek istemiyodum ertelenmesi tam denk geldi trasnferimin hihih cok mutlu oldm

hafizecim senin dondurulmuşun vardı ulun bey ondan tek transfer etmiştir benim sadece iki tane kaliteli vardı tek dondurulmayacağı için ikisini yollamış ama canım bu işler inan kısmet işi....tek çift rabbim yazdığında olacak....aslında en iyi dua sabır....bu durumlara katlanacak sabır versin bize rabbim:18::18::18:

Eskiden herkese 3 4 embriyo transfer ediliyomuş şans çokkk artıyormuş bizim gibi bir sürü deneme yapmak zorunda kalmıyorlardı.bizim durumumuzu yaşayamayan anlamıyor işte masa başında oturup yasa çıkartıyor(

merhabalar
ben de umutta 3 denememi yapmak isteyenlerdenim.ama raporumu alabilirsem.
birsey söylemek istiyorum gecn gün ananasını faydalarını okuyordum.bugün gazetesinde
bir cümle yaklaşık söyle yazıyordu.ben cok sasırdım
kan sulandırıcı inceltici ilaç kullananlar dikkatli olsunlar
ben de sasırdım.
fazlası zarar demekki
bende yedim ananas ama maalesef olmadı.
inşallah sizlerin olur...

Canim biliyorum kismet isi Allah istedikten sonra tek koydugu bile icerde cift olurdu ama bastan beri cok cift istiyodum transfer gunu bile o kadar agladim ki sanki tek koydugu anda bitmisti benim icin oyle modum dusmustu iste simdide merak ediyorum bakalim alpinannesinin dondurulmusu var mi ona gore mi karar veriyo yoksa kalite ile ilgisi var mi aslinda benim merak ettigim benim ordaki 6. Gun olan emriyolarim yavas gelistigi icin mi 6. Gun donduruldu yoksa kaliteli olduklari icin mi iste boyle kafamda bissuru deli soru var hakkimizda hayirlisi ins

Biz bu ara tekrar buluşmayı düşünüyoruz katılmak isteyen arkadaşlar vardı. Bu kez günü beraber kararlaştıralım. Cupcakelove ve demaydemay a her gün uyuyor pazar günü hariç banada hergün uyuyor . demaydemay perşembe günü istanbula dönüyor. Gelmek isteyen arkadaşlara duyurulur.

Bende duymuştum kan pıhtılaşmasu ile ilgili sorunları olana pek iyi gelmiyormuş galiba bende ilk denememde yemiştim ama meğerse bende kan pıhtılaşması varmış

Ben otuziki yasindayim canim 3 tane 3.gun dondurulmus 3 tane blaosit dondulmusum var canim herkesin durumu farkli canim benim tiroidim vat yukseliknce dusuk olabiliyo belki onun icin koymustur bilmiyorum ksmet rabbim umutlarimizi bosa cikarmasin

ben de uygun olursam gelmek isterim.nerde ne zaman bizde duyalım

benim anlamadığım tek şey 3 çocuk için ısrar eden hükümet neden böyle bir yasa çıkarıyor..ve tüp bebek raporu neden daha fazla karşılamıyor....ve neden sadece 2 hakkımız var....mantığı nedir bu tek embriyo muhabbeti anlamadım gitti....

aynen benımde esımde sorun 5 mılyon cıvarı 2 defa spermıyogram ıstedıler canım bendende ıste perşembe goturcem bakalım ne dıcekler rahım fılmıde cekıldım heralde pzt hastalanınca baslarız tedaviye ınsallah

Selam kizlar. Ist. Da kadikoydeyim. Yeri bildirin, geleyim. Ulun amca izin verirse... 3 yumurtam olmus. Pazar ya da p.tesi alacak, bebek yapio verecek.
Yani hafta basina kadar buralardayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…