Ben tuzsuz kabak cekirdegi aldim gunde bir avuc kadar yeterli ananasin mevye olarak aldik ama kendim iz dogradik markette cogu ziyan oluyo ondanda gunde iki dilim yemegi dusunuyorum...yogurdu ara oyunde yiycem birde protein bakimindan zengin beslen simdiden basla bende sut yumurta peynir mercimek kofte .....simdilik boyle kafani rahat tut en onemlisi pozitif olmak unutma.....
Sagol canim once senin guzel haberini bekliyoz insallah bana da senin gibi iki transfer edildi
alpincim bende senin gibi günde 1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği ve ananas 2 dilim yedim ama çok şükür hiç kabız olmadım...iyi geçti 10 gün inşallah sonuçta güzel geçer...bu gün işe başladım bakalım haıylrısı:18::18::18::18:Ben tuzsuz kabak cekirdegi aldim gunde bir avuc kadar yeterli ananasin mevye olarak aldik ama kendim iz dogradik markette cogu ziyan oluyo ondanda gunde iki dilim yemegi dusunuyorum...yogurdu ara oyunde yiycem birde protein bakimindan zengin beslen simdiden basla bende sut yumurta peynir mercimek kofte .....simdilik boyle kafani rahat tut en onemlisi pozitif olmak unutma.....
hımmm tamamdır cuma aldırırım artık bende annemde kalcam bakarlar bana ii :)) ben anadolu yakasında oturyom annem avrupada kimse yok bana yardmcı olcak bnde orda kalcam bide bana kaç tane transfer etcek acaba yaaa
alpincim bende senin gibi günde 1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği ve ananas 2 dilim yedim ama çok şükür hiç kabız olmadım...iyi geçti 10 gün inşallah sonuçta güzel geçer...bu gün işe başladım bakalım haıylrısı:18::18::18::18:
Sonucun guzel olucak allahin izniyle ben inaniyorum....bende biraz dua okuyup kendimi manevi olrakta motive etmeye calisicam....
Iyi yaparsin canim bende anadolu yakasindayim banada kayinvalidem bakiyo sagolsun beraberiz biz bir okula giden oglum var onu yanliz birakmak istemedim benim de annem avrupa yakasinda ustune bu pazar ablamin nikahi var cuma de kinasi ama kina gidemicem nikaha giderim....
Sonucun guzel olucak allahin izniyle ben inaniyorum....bende biraz dua okuyup kendimi manevi olrakta motive etmeye calisicam....
Canim ins seninde tedavin olumlu olcak Allahin izniyle..Rabbim herkesin yuzunu guldursun emekletin bosa gitmesi cok zor oluyo kimse yasamasin ins
Bak sanada 2 tane transfer yapmis bi bana kasti vardi ulun beyin bi tane transfer yapti bende 30 hatta 31 yasindayim dondurulmusun kaldi mi peki acaba ona goremi karar veriyo cuma gunu gorusmeye gidicem benim emriyolarim kaliteli degil ondan mi bir tane transfer yapti acaba e ordaki 6. Gun Dondurulmuslarin durumu nasil offf icim sisti gene
alpincim bende senin gibi günde 1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği ve ananas 2 dilim yedim ama çok şükür hiç kabız olmadım...iyi geçti 10 gün inşallah sonuçta güzel geçer...bu gün işe başladım bakalım haıylrısı:18::18::18::18:
hafizecim senin dondurulmuşun vardı ulun bey ondan tek transfer etmiştir benim sadece iki tane kaliteli vardı tek dondurulmayacağı için ikisini yollamış ama canım bu işler inan kısmet işi....tek çift rabbim yazdığında olacak....aslında en iyi dua sabır....bu durumlara katlanacak sabır versin bize rabbim:18::18::18:
merhabalar
ben de umutta 3 denememi yapmak isteyenlerdenim.ama raporumu alabilirsem.
birsey söylemek istiyorum gecn gün ananasını faydalarını okuyordum.bugün gazetesinde
bir cümle yaklaşık söyle yazıyordu.ben cok sasırdım
kan sulandırıcı inceltici ilaç kullananlar dikkatli olsunlar
ben de sasırdım.
fazlası zarar demekki
bende yedim ananas ama maalesef olmadı.
inşallah sizlerin olur...
Canim ins seninde tedavin olumlu olcak Allahin izniyle..Rabbim herkesin yuzunu guldursun emekletin bosa gitmesi cok zor oluyo kimse yasamasin ins
Bak sanada 2 tane transfer yapmis bi bana kasti vardi ulun beyin bi tane transfer yapti bende 30 hatta 31 yasindayim dondurulmusun kaldi mi peki acaba ona goremi karar veriyo cuma gunu gorusmeye gidicem benim emriyolarim kaliteli degil ondan mi bir tane transfer yapti acaba e ordaki 6. Gun Dondurulmuslarin durumu nasil offf icim sisti gene
Biz bu ara tekrar buluşmayı düşünüyoruz katılmak isteyen arkadaşlar vardı. Bu kez günü beraber kararlaştıralım. Cupcakelove ve demaydemay a her gün uyuyor pazar günü hariç banada hergün uyuyor . demaydemay perşembe günü istanbula dönüyor. Gelmek isteyen arkadaşlara duyurulur.
Ne zaman olacağına hep birlikte karar vericez canım. Kadıköyde buluştuk geçen sefer.ben de uygun olursam gelmek isterim.nerde ne zaman bizde duyalım
Eskiden herkese 3 4 embriyo transfer ediliyomuş şans çokkk artıyormuş bizim gibi bir sürü deneme yapmak zorunda kalmıyorlardı.bizim durumumuzu yaşayamayan anlamıyor işte masa başında oturup yasa çıkartıyor(
canım doğrusunu söylemek gerekirse ben çok uğraşmadım çünkü üniversitede memurum...rektörlükte çalışıyorum....personel işlerinde yani bütün prof.doç.vs tanıdık....onlar yardımcı oldu ama en çok kolaylık sağlayan şey eşimden kaynaklı sorun olması sperm sayısı az 5 milyon civarı bu rakamla rapor almak kolay...ama eğer senden kaynaklı bi sorunsa öncelikle 3 aşılama yapmış olmak gerek ve rahim filmi çekmiş olmak şart bir de 3 yıllık evli olma şartı var bildiğim kadarıyla..tabi senin durumu bilmiyorum ben 3 günde aldım raporu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?