canım rabbim yanında olsun umarım son tedavin olumlu sonucun olur.....
Valla bravoo cnm ben bazen isyan ediyorum artık çevremdeki insanlardan hamileyim diyen insanları duymak istemiyorum
İki ay kısa bi süreymiş cnm gelişmeleri bizede yazmayı unutma ...inşallah senin de güzel haberlerinş aldığımızda burada halay çekicez bizim bi demaydemay arkadaşımız var halay başıdır yakında oda gelir annesiyle hasret gideriyor
canım benım esımde ve abısınde de sperm problemı vardı hatta abısı aynı sızın gıbı ılk bakıldıgında hıc bulunamadı 1 sene sonra 12 tane toplandı ve ılk tup bebek denemelerınde tuttu fakat ozaman 3 embrıyo transfer edıldı kanun gelmedn onceydı, 2 sı gelısmedı 1ı gelıstı suan 5 yasında tatlı bır kız ,bıze gelınce ılk tup bebek denememız tutmadı 2 sınde 5.gun embrıyosu transfer edıldı suan hamıleyım ınsllah 14 martta kese gormeye gıdıcez bızde sperm sayısı abısı kadar dusuk degıldı ama kalıte acısından sıkıntı vardı emre bey ılac tedavısı uyguladı dahada dustu sayı sonra bıraktırdı bızde kararsız kaldık deneyıp denememekte ama ulun bey 2.tup bebek tedavısını arayı fazla uzatmadan deneyelım dedı ,fakat ben ısrarla 5.gun ıstedım 5.gune gelmezse uzulme ama dedı tamam dedım ve allaha sukurler olsun pozıtıfı gordum umudunu kaybetme inşallah allahım nasıp eder ısteyen herkese ...Ayyyy hayali bile yetti bana şuanda:)))
Maşallah canım Rabbim inş kucağınada almayıda nasip eder.anlattıkların umut oldu canım çok sağolll.benim aklıma takılan bişey dondurulmuş spermin çözüldüğünde kalitesinin düştüğünü söyleyenler var Emre beyde bu yönde düşünüyorcanım benım esımde ve abısınde de sperm problemı vardı hatta abısı aynı sızın gıbı ılk bakıldıgında hıc bulunamadı 1 sene sonra 12 tane toplandı ve ılk tup bebek denemelerınde tuttu fakat ozaman 3 embrıyo transfer edıldı kanun gelmedn onceydı, 2 sı gelısmedı 1ı gelıstı suan 5 yasında tatlı bır kız ,bıze gelınce ılk tup bebek denememız tutmadı 2 sınde 5.gun embrıyosu transfer edıldı suan hamıleyım ınsllah 14 martta kese gormeye gıdıcez bızde sperm sayısı abısı kadar dusuk degıldı ama kalıte acısından sıkıntı vardı emre bey ılac tedavısı uyguladı dahada dustu sayı sonra bıraktırdı bızde kararsız kaldık deneyıp denememekte ama ulun bey 2.tup bebek tedavısını arayı fazla uzatmadan deneyelım dedı ,fakat ben ısrarla 5.gun ıstedım 5.gune gelmezse uzulme ama dedı tamam dedım ve allaha sukurler olsun pozıtıfı gordum umudunu kaybetme inşallah allahım nasıp eder ısteyen herkese ...
ayşem canım devlette sanırım çok sıra bekliyormuşsun....umut gerçekten güzel bir kurum..ben memnun kaldım....inşallah senin için doğru kararı verirsin..
umutlucum bu gün 9. gün ama hala tam net değil 2. çizgi aslında birazda korkuyorum sen yapmışmıydın test.ne zaman yapmıştın nasıldıAyy çok sevindim gözün aydın. Allah kucağına almayı nasip etsin.
ne kadar tutuyo pekı kızlar sen hangı asmadasın canım kaçıncı denemen
hayırlı olsun bence doğru karar vermişsin. Ben ilk denememi devlette yaptırmıştım negatif sonuç almıştım şimdi ikinciye umutta başladım. SGK raporun var ise umutta ta raporunu kullanabilirsin. Ben öyle yaptım. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah
sağol canım ama perşembe günü yapmaya karar verdim kan testini günümü bekleyecemİnşşş canımm sendende o güzell haberi alıcaz inş Çarşamba günü:))
canım ben test günümü bekliyorum ilk denemem...valla merkeze 2000 tl verdik ilaçlar yaklaşık 1500 tuttu belki 1700 olabilir ama ben şehir dışından geldin ondan dolayı bazı ilaçları yazdırmaya fırsat bulamadım....ben raporluydum bu arada..raporsuz baya tutuyorr...
Hayırlısı neyse o olacak canım inşallah. Teste göre değişiyor yani markaya göre 10. Gün yaptığımda çok silik çıkmıştı. Senin sonuç çok iyi bence. Eee bide ikiz ihtimali var. Hadi hayırlısı olsun. Haaa bide şu var bebek yoksa idrarda hiiç o silik çizgi çıkmıyor. Üç sene boyunca her ay test yapmış biri olarak Söylüyorum.umutlucum bu gün 9. gün ama hala tam net değil 2. çizgi aslında birazda korkuyorum sen yapmışmıydın test.ne zaman yapmıştın nasıldı
Kızlar merhaba bende yaklaşık 1 yıldır buradaki arkadaşların sevinçlerini ,hüzünlerini paylaşmış biri olarak artık bu aileye bende katılmalıyım dedim Rabbim inşa en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarımızı bize nasip eder.
Otelden oda ayırttım. Kapımı kapatır, kafamı dinlerim
İlk muayene ve laparoskopi dışında tek gittim. Şimdi de tek olacağım. Türkiye' de sperm bankası olsa kocaya hiç ihtiyaım olmayacakmış
Çok şükür cnm iyiyim sen nasılsın ?
fıstık ben martın 2 sinde adet oldum herhalde nisanın başlarına doğru adet olurum sen ne zaman olursun adet keşke aynı zamana denk gelse yalnız kalmamış olurum
canım sgk raporun nasıl aldın ben unıversıteye gıdıyorum esımden 2 defa spermıyogram benden hsg falan bırsuru sey yaptık sımdı bu perşembe gıdıcem yıne oyalarsa hemen gıdıcem umuta
Biz kadinlar cok gucluyuz ya :) ben de tek basima olacagim hatta ilk gorusmede bile esim olmayacak, esimin kizkardesi (ikizi) gelecek, esim opu gununde gelecek okadar...
Sana iyi sanslar diliyorum, cok guclu ol, bebegine en kisa bir zamanda kavusmani diliyorum..ablamiz olarak burdaki butun kizlar sozune saygi duyuyoruz her zaman verdigin cevaplarin yorumlarin seviyesine hayranim...
Yumurta takibi için yarından itibaren İstanbul' da olacağım. Telefondan girmeye çalışacağım ama pek sevemedim küçücük ekranı. O yüzden beni özleyin. İnşallah güzel haberler getiririm dönüşte. Kendinize çok iyi bakın...
Hoşbulduk canımm:))canım aramıza hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?