Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ayyyy hayali bile yetti bana şuanda:)))

Ayyyy hayali bile yetti bana şuanda:)))
canım benım esımde ve abısınde de sperm problemı vardı hatta abısı aynı sızın gıbı ılk bakıldıgında hıc bulunamadı 1 sene sonra 12 tane toplandı ve ılk tup bebek denemelerınde tuttu fakat ozaman 3 embrıyo transfer edıldı kanun gelmedn onceydı, 2 sı gelısmedı 1ı gelıstı suan 5 yasında tatlı bır kız ,bıze gelınce ılk tup bebek denememız tutmadı 2 sınde 5.gun embrıyosu transfer edıldı suan hamıleyım ınsllah 14 martta kese gormeye gıdıcez bızde sperm sayısı abısı kadar dusuk degıldı ama kalıte acısından sıkıntı vardı emre bey ılac tedavısı uyguladı dahada dustu sayı sonra bıraktırdı bızde kararsız kaldık deneyıp denememekte ama ulun bey 2.tup bebek tedavısını arayı fazla uzatmadan deneyelım dedı ,fakat ben ısrarla 5.gun ıstedım 5.gune gelmezse uzulme ama dedı tamam dedım ve allaha sukurler olsun pozıtıfı gordum umudunu kaybetme inşallah allahım nasıp eder ısteyen herkese ...

Maşallah canım Rabbim inş kucağınada almayıda nasip eder.anlattıkların umut oldu canım çok sağolll.benim aklıma takılan bişey dondurulmuş spermin çözüldüğünde kalitesinin düştüğünü söyleyenler var Emre beyde bu yönde düşünüyor(gerçi bu zamana kadar taze spermle denedimde ne oldu...

ayşem canım devlette sanırım çok sıra bekliyormuşsun....umut gerçekten güzel bir kurum..ben memnun kaldım....inşallah senin için doğru kararı verirsin..

ne kadar tutuyo pekı kızlar sen hangı asmadasın canım kaçıncı denemen

ne kadar tutuyo pekı kızlar sen hangı asmadasın canım kaçıncı denemen

canım ben test günümü bekliyorum ilk denemem...valla merkeze 2000 tl verdik ilaçlar yaklaşık 1500 tuttu belki 1700 olabilir ama ben şehir dışından geldin ondan dolayı bazı ilaçları yazdırmaya fırsat bulamadım....ben raporluydum bu arada..raporsuz baya tutuyorr...

canım sgk raporun nasıl aldın ben unıversıteye gıdıyorum esımden 2 defa spermıyogram benden hsg falan bırsuru sey yaptık sımdı bu perşembe gıdıcem yıne oyalarsa hemen gıdıcem umuta

nasıl aldın pekı cok ugrastınmı rapor ıcın

umutlucum bu gün 9. gün ama hala tam net değil 2. çizgi aslında birazda korkuyorum sen yapmışmıydın test.ne zaman yapmıştın nasıldı
Hayırlısı neyse o olacak canım inşallah. Teste göre değişiyor yani markaya göre 10. Gün yaptığımda çok silik çıkmıştı. Senin sonuç çok iyi bence. Eee bide ikiz ihtimali var. Hadi hayırlısı olsun. Haaa bide şu var bebek yoksa idrarda hiiç o silik çizgi çıkmıyor. Üç sene boyunca her ay test yapmış biri olarak Söylüyorum.

canım aramıza hoşgeldin

Otelden oda ayırttım. Kapımı kapatır, kafamı dinlerim
İlk muayene ve laparoskopi dışında tek gittim. Şimdi de tek olacağım. Türkiye' de sperm bankası olsa kocaya hiç ihtiyaım olmayacakmış

Biz kadinlar cok gucluyuz ya :) ben de tek basima olacagim hatta ilk gorusmede bile esim olmayacak, esimin kizkardesi (ikizi) gelecek, esim opu gununde gelecek okadar...

Sana iyi sanslar diliyorum, cok guclu ol, bebegine en kisa bir zamanda kavusmani diliyorum..ablamiz olarak burdaki butun kizlar sozune saygi duyuyoruz her zaman verdigin cevaplarin yorumlarin seviyesine hayranim...

Ayy ne güzel Canım bende 7 martta adet oldum.bi aksilik olmazsa nisanda birlikte gün sayıcaz desene ne güzel yalnız olmak istemiyordum hem de birbirimize destek olmuş oluruz .hayırlısı bakalım sen de nisan adetiyle umutta olucak mısın? ULUN Bey adetin başladığında gel bi muayene edip öyle başlayalım dedi bende çikolata kisti var ya belki onu boşaltıcak transfer öncesi o yüzden gidicem

canım sgk raporun nasıl aldın ben unıversıteye gıdıyorum esımden 2 defa spermıyogram benden hsg falan bırsuru sey yaptık sımdı bu perşembe gıdıcem yıne oyalarsa hemen gıdıcem umuta

8 ay önce rapor almıştım ilk raporumu onu devlet hastanesinde kullandım. Raporun çıkması yaklaşık 2 haftayı buluyor. 2. raporum yaklaşık 10-12 günde çıktı. Aynı yerde çıkarttım, bazı tahlilleri istemediler eski dosyadakileri kullandılar. Ben raporlarımı zeynep kamilden çıkarttım. Çalıştığım için çok fazla vakit ayıramadım ama hızlı sonuç aldım diyebilirim. Fiyat yarı yarıya fark ediyor. 2 hakkımı da kullanmış oldum.

Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Bir süre giremeyeceğim demeye gelmiştim, moral oldun bana...

Yumurta takibi için yarından itibaren İstanbul' da olacağım. Telefondan girmeye çalışacağım ama pek sevemedim küçücük ekranı. O yüzden beni özleyin. İnşallah güzel haberler getiririm dönüşte. Kendinize çok iyi bakın...

kıslar slm cuma günü transferim var dondrulmuşlarım çarşamba çözülcekmiş cumada öğlen gitcem transfer olcakmış bakalım hakkımzda hayırlısı

yaaaaa sensz olmaz bn transfer gününe gelmişken sen nie gidşyon yaaa ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…