aynen benımde esımde sorun 5 mılyon cıvarı 2 defa spermıyogram ıstedıler canım bendende ıste perşembe goturcem bakalım ne dıcekler rahım fılmıde cekıldım heralde pzt hastalanınca baslarız tedaviye ınsallah
canım iyisin umarım...bitmiş bile tedavin ne güseeelllllSelam kizlar. Ist. Da kadikoydeyim. Yeri bildirin, geleyim. Ulun amca izin verirse... 3 yumurtam olmus. Pazar ya da p.tesi alacak, bebek yapio verecek.
Yani hafta basina kadar buralardayim.
Evet canim fakslamana bile gerek yok telefonda soylemen yeterliKızlar acil bişi soracağım ben bu gün kan tahlilimi yaptırsam yarın umuta fakslamak için yenisini mi yaptırmam gerek yoksa bu günki ni fakslasam kabul ederler mi
Evet canim fakslamana bile gerek yok telefonda soylemen yeterli
bebelerim çözülmüş sağlıklılarmış az önce aradılar cuma sabah tekrar arıcaklarmış öğlende transferim var
kızlarrrrrr kan verdim sonucumu bekliyorum:18::18::18::18:
kızlarrrr galiba hamileyimmmm sonucumu aldım 513 çıktı değerim
aa o zaman hemen gidip yapayım...bu gün yarını beklemeyim...
Maaşallah arkadaşım belliydi zaten senin sonucun idrar testlerinden
Rabbim tamamına erdirsin.
bi umut annesi daha
darsı diğer arkadaşlara
Super bir haber canim yaaa cok sevindim...allah kucagina almayi nasip etsin.....acaba ikiz mi bisey dediler mi
canım rabbim yanında olsun umarım
Umudunu hiç kaybetme, ben de ilk denemede tutundu ama keseyi göremedik maalesef, daha gelişmeden kaybettim. % 15 lik kesimde böyle oluyormuş. Şimdi genetik testleri yaptırıyorum. Bakalım neyle karşılaşacağız. Allah hepimize sabır versin.
canım rabbim yanında olsun umarım
Umudunu hiç kaybetme, ben de ilk denemede tutundu ama keseyi göremedik maalesef, daha gelişmeden kaybettim. % 15 lik kesimde böyle oluyormuş. Şimdi genetik testleri yaptırıyorum. Bakalım neyle karşılaşacağız. Allah hepimize sabır versin.
Evlatt isimli arkadaş için yazmıştım. Yanlışlıkla senden alıntı yapmışım eyolix . Pardon :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?