Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

gerçekten mi buna çok sevindim yani idrarda çıkması ii diyorsun sağol canım içime su serptin hadi hayırlısı inşallah....hepimiz için özellikle uzun zamandır bebek hasreti çeken dostlar...deneme sayısı farketmeksizin.....gerçekten anneliği hakkeden tüm arkadaşlarıma ve bana nasip etsin rabbim..hayırlı evlatlar yetiştirelim....

nasıl aldın pekı cok ugrastınmı rapor ıcın

canım doğrusunu söylemek gerekirse ben çok uğraşmadım çünkü üniversitede memurum...rektörlükte çalışıyorum....personel işlerinde yani bütün prof.doç.vs tanıdık....onlar yardımcı oldu ama en çok kolaylık sağlayan şey eşimden kaynaklı sorun olması sperm sayısı az 5 milyon civarı bu rakamla rapor almak kolay...ama eğer senden kaynaklı bi sorunsa öncelikle 3 aşılama yapmış olmak gerek ve rahim filmi çekmiş olmak şart bir de 3 yıllık evli olma şartı var bildiğim kadarıyla..tabi senin durumu bilmiyorum ben 3 günde aldım raporu...

ayyy canım inşallah güzel haberlerle gelirsin istanbuldan insallah telden girersin çünkü merak ederiz seni hakkında hayırlısı adile ablamız

hayırlı yolculuklar olsun. Bol kaliteli yumyumların olsun inşallah. Bu ara yine toplanalım diyorduk kaç gün burdasın canım?

kıslar slm cuma günü transferim var dondrulmuşlarım çarşamba çözülcekmiş cumada öğlen gitcem transfer olcakmış bakalım hakkımzda hayırlısı
Hayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah bebişin sıkı sıkı tutunursana 9 ay 10 gün sonra da kucağına alırsın inşallah. Hayırlı sağlıklı evlatların olsun
inşallah canım inşallah. Kan yaptırsana idrarda çıkan kanda tavan yapar inşallah
Allah kucağına almayıda nasip etsin

canım artık perşembe yapacam sabahtan giderim zaten yarın işe başlıyorum...diren ünv hastanesine giderim sabah acilde yaptırım işime giderim kız korkuyorum.. yine de olumsuz olmasından

inşallah ya bi alsam bebişmi ya ben hiçbişi hissetmiyorum heycan korku falan olcak olmıcak gibi şeyler hiç yok acaba doğalmı onuda anlamış değilim

günaydın kızlar hergün okuyorum sizleri ama yazmadım çok zamandır yeni gelen arkadaşlar inşallah hakkınızda hayırlısı olsun bebişleriniz evlerinizi şenlendirsin, eyolix canım ne güzel idrar testlerin güzel çıkıyo inşallah kan testinden de güzel sonuçlar alırsın

hadi gözün aydın ALLAH gönlüne göre versin merak ettim seni nasıl gecti bide rapor veriolarmı biliyomusun

Cok rahat gecti bir saat yattim daha so ra eve ciktim en calismadigim icin raporu bilmiyorum canim...donuste alisveris yaptirdim esime ananas kabak cekirdegi activa yogurt sut yumurta kayisi kayisi suyu....anlicagin naz isine basladik...kabiz olmamak gerekiyomus

sağol canım insallah kan sonucumda da güzel çıkar...

canım ananas ve kabak çekirdeğini her gün yedin inşallah işe yaramıştır...

ananas falan nasıl kabak cekirdeği ya ben bunları nası kullancam ya bilmiyom tuzlu kabakmı nebilim ananas konservemi bide nası yemem gerekli

Fıstığım bendede polip sorunu var iki kere alındı ama yine oluşmuş olabilir :26: Adetimin ikinci günü bakalım muayenede bişi çıkmaz da ikimizde sorunsuz tedaviye başlarız inşallahhhh

ananas falan nasıl kabak cekirdeği ya ben bunları nası kullancam ya bilmiyom tuzlu kabakmı nebilim ananas konservemi bide nası yemem gerekli

Ben tuzsuz kabak cekirdegi aldim gunde bir avuc kadar yeterli ananasin mevye olarak aldik ama kendim iz dogradik markette cogu ziyan oluyo ondanda gunde iki dilim yemegi dusunuyorum...yogurdu ara oyunde yiycem birde protein bakimindan zengin beslen simdiden basla bende sut yumurta peynir mercimek kofte .....simdilik boyle kafani rahat tut en onemlisi pozitif olmak unutma.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…