Hayırlısı neyse o olacak canım inşallah. Teste göre değişiyor yani markaya göre 10. Gün yaptığımda çok silik çıkmıştı. Senin sonuç çok iyi bence. Eee bide ikiz ihtimali var. Hadi hayırlısı olsun. Haaa bide şu var bebek yoksa idrarda hiiç o silik çizgi çıkmıyor. Üç sene boyunca her ay test yapmış biri olarak Söylüyorum.
nasıl aldın pekı cok ugrastınmı rapor ıcın
Yumurta takibi için yarından itibaren İstanbul' da olacağım. Telefondan girmeye çalışacağım ama pek sevemedim küçücük ekranı. O yüzden beni özleyin. İnşallah güzel haberler getiririm dönüşte. Kendinize çok iyi bakın...
kıslar slm cuma günü transferim var dondrulmuşlarım çarşamba çözülcekmiş cumada öğlen gitcem transfer olcakmış bakalım hakkımzda hayırlısı
hayırlı yolculuklar olsun. Bol kaliteli yumyumların olsun inşallah. Bu ara yine toplanalım diyorduk kaç gün burdasın canım?Yumurta takibi için yarından itibaren İstanbul' da olacağım. Telefondan girmeye çalışacağım ama pek sevemedim küçücük ekranı. O yüzden beni özleyin. İnşallah güzel haberler getiririm dönüşte. Kendinize çok iyi bakın...
Hayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah bebişin sıkı sıkı tutunursana 9 ay 10 gün sonra da kucağına alırsın inşallah. Hayırlı sağlıklı evlatların olsunkıslar slm cuma günü transferim var dondrulmuşlarım çarşamba çözülcekmiş cumada öğlen gitcem transfer olcakmış bakalım hakkımzda hayırlısı
inşallah canım inşallah. Kan yaptırsana idrarda çıkan kanda tavan yapar inşallahgerçekten mi buna çok sevindim yani idrarda çıkması ii diyorsun sağol canım içime su serptin hadi hayırlısı inşallah....hepimiz için özellikle uzun zamandır bebek hasreti çeken dostlar...deneme sayısı farketmeksizin.....gerçekten anneliği hakkeden tüm arkadaşlarıma ve bana nasip etsin rabbim..hayırlı evlatlar yetiştirelim....
hayırlı yolculuklar olsun. Bol kaliteli yumyumların olsun inşallah. Bu ara yine toplanalım diyorduk kaç gün burdasın canım?
Hayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah bebişin sıkı sıkı tutunursana 9 ay 10 gün sonra da kucağına alırsın inşallah. Hayırlı sağlıklı evlatların olsun
inşallah canım inşallah. Kan yaptırsana idrarda çıkan kanda tavan yapar inşallah
Allah kucağına almayıda nasip etsin
kıslar slm cuma günü transferim var dondrulmuşlarım çarşamba çözülcekmiş cumada öğlen gitcem transfer olcakmış bakalım hakkımzda hayırlısı
Hadi gozun aydin canim benim transferim dun yapildi simdi evde yatiyorum rabbim yuzumuzu guldursun
hayırlı yolculuklar olsun. Bol kaliteli yumyumların olsun inşallah. Bu ara yine toplanalım diyorduk kaç gün burdasın canım?
Hayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah bebişin sıkı sıkı tutunursana 9 ay 10 gün sonra da kucağına alırsın inşallah. Hayırlı sağlıklı evlatların olsun
inşallah canım inşallah. Kan yaptırsana idrarda çıkan kanda tavan yapar inşallah
Allah kucağına almayıda nasip etsin
canım ne güzel hayırlı olsun...inşallah sende güzel haberler vereeksin bizlere
hadi gözün aydın ALLAH gönlüne göre versin merak ettim seni nasıl gecti bide rapor veriolarmı biliyomusun
günaydın kızlar hergün okuyorum sizleri ama yazmadım çok zamandır yeni gelen arkadaşlar inşallah hakkınızda hayırlısı olsun bebişleriniz evlerinizi şenlendirsin, eyolix canım ne güzel idrar testlerin güzel çıkıyo inşallah kan testinden de güzel sonuçlar alırsın
Cok rahat gecti bir saat yattim daha so ra eve ciktim en calismadigim icin raporu bilmiyorum canim...donuste alisveris yaptirdim esime ananas kabak cekirdegi activa yogurt sut yumurta kayisi kayisi suyu....anlicagin naz isine basladik...kabiz olmamak gerekiyomus
Cok rahat gecti bir saat yattim daha so ra eve ciktim en calismadigim icin raporu bilmiyorum canim...donuste alisveris yaptirdim esime ananas kabak cekirdegi activa yogurt sut yumurta kayisi kayisi suyu....anlicagin naz isine basladik...kabiz olmamak gerekiyomus
Ayy ne güzel Canım bende 7 martta adet oldum.bi aksilik olmazsa nisanda birlikte gün sayıcaz desene ne güzel yalnız olmak istemiyordum hem de birbirimize destek olmuş oluruz .hayırlısı bakalım sen de nisan adetiyle umutta olucak mısın? ULUN Bey adetin başladığında gel bi muayene edip öyle başlayalım dedi bende çikolata kisti var ya belki onu boşaltıcak transfer öncesi o yüzden gidicem
ananas falan nasıl kabak cekirdeği ya ben bunları nası kullancam ya bilmiyom tuzlu kabakmı nebilim ananas konservemi bide nası yemem gerekli
canım transferin olmuş hayırlı olsun güzel haberini bekliyoruz inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?