Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Heyecandan 523.ü 513 diye mi okudun.
Benim gibi bekleyen , isteyen , bu uğurda çaba sarfeden herkes bu duyguyu tadar inşallah.
Inşallah ben de bir gün hamileyim diye haykırabilirim.

canım inşallah bu defa senden de duyacaz bu güzel haberiiii tabi bu uğurda hiç bıkmadan emek harcayan herkesi rabbim görsün ve bu mutluluğu yaşatsınnn

Oyyyy oyy maşallah canım benim gözün Aydın Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşşşş ikiz galiba:))))

inşallah canım ...inşallah öncelikle sağlık ve hayırlı evlat olsun sonrasında ikiz olursa sevinirim tabiki...bakalım seninde güzel haberlerini buradan okuyacaz inşallah....

Ayy ben bu sonucu görsem bayılırdım herhalde:)) canım belirti oldumu lekelenme falan?
lekelenme hiç olmadı canım belirti olarakta...kasıkta batmalar oldu en çokta 4. günde birde memelerim çok çok hassastı ama onlar progestandan oluyor die düşünmüştüm....bir de dün ve bu gün koku konusunda çok hassaslaştım yanımdakilerin almadığı kokuları çok aldım beni rahatsız etti...aslında erken bunun için ama bende oldu bu bilemiyorum artık.....canım inan insan bayılırım bu habere falan diyor ama ben mal gibi oldum eşimi ben arayamadım...iş arkadaşlarım hepsi bir ağızla gözün aydınnnnn die bağırdı. ben orda ağlıyordummmm. hala şoktayımmmmmm.....allahım evlat hasreti çeken bunu canı gönülden isteyen herkese nasip etttt yarabbi....bir de maddi durumlardan dolayı tedavi bile olamayan insanlara yardımcı ol..rabbim rafah kapılarını aç yarabbim amin amin amin ......

Bu mucizenin keyfini çıkar canım ohh doya doya:))çok haklısın maddi olarak çok zorluyo bu tedaviler insanı Rabbim yardım etsin bu yolda yürüyen herkese

amin hepimizn yardımcı olsun Rabbbim hihihihih :))) süper ya mutlu haber ii geldi banada cuma benm için dua istiyom teyzeleri olarak Allahım tüm dularımız kabul etsin hayırlsını versin inş.

Hay masallah hemde ikiz desene rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah

Eskilerden kim var kim yok diye bir bakayim dedim bir tek seni gördüm tanıdık
Sen de ne var ne yok ne alemsin?
Nereye kayboldu bütün millet?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…