guzun aydiin canim Allah tamamina erdirsin insallah. Isteyen herkese nasip etsin cok sevindim
Ne güzel canım. Bunun galibası yok, ikiz bile olabilir.
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Ay canim Masallah Cok sevindim degerin Cok guzel Masallah ikiz gibi sankiara bence merkezi haber ver
aradım haber verdim çok şükürrrr...allahımmmm
kızlarrrr galiba hamileyimmmm sonucumu aldım 513 çıktı değerim
inşallah canım bu arada 523 müş bakalım inşallah
sağol canım darısı bekleyen herkeseeeeeeNe güzel canım. Bunun galibası yok, ikiz bile olabilir.
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Rabbim herkesi sevindirsin insallah Cok guzel bi mutluluk dimi :) ikiz geliyo desene :) 10 gun sonra kese gormeye nereye gitceksin canim
Heyecandan 523.ü 513 diye mi okudun.
Benim gibi bekleyen , isteyen , bu uğurda çaba sarfeden herkes bu duyguyu tadar inşallah.
Inşallah ben de bir gün hamileyim diye haykırabilirim.
Oyyyy oyy maşallah canım benim gözün Aydın Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşşşş ikiz galiba:))))
Evlatt isimli arkadaş için yazmıştım. Yanlışlıkla senden alıntı yapmışım eyolix . Pardon :44:
önemli değil canımmmmmmm
inşallah canım ...inşallah öncelikle sağlık ve hayırlı evlat olsun sonrasında ikiz olursa sevinirim tabiki...bakalım seninde güzel haberlerini buradan okuyacaz inşallah....
lekelenme hiç olmadı canım belirti olarakta...kasıkta batmalar oldu en çokta 4. günde birde memelerim çok çok hassastı ama onlar progestandan oluyor die düşünmüştüm....bir de dün ve bu gün koku konusunda çok hassaslaştım yanımdakilerin almadığı kokuları çok aldım beni rahatsız etti...aslında erken bunun için ama bende oldu bu bilemiyorum artık.....canım inan insan bayılırım bu habere falan diyor ama ben mal gibi oldum eşimi ben arayamadım...iş arkadaşlarım hepsi bir ağızla gözün aydınnnnn die bağırdı. ben orda ağlıyordummmm. hala şoktayımmmmmm.....allahım evlat hasreti çeken bunu canı gönülden isteyen herkese nasip etttt yarabbi....bir de maddi durumlardan dolayı tedavi bile olamayan insanlara yardımcı ol..rabbim rafah kapılarını aç yarabbim amin amin amin ......Ayy ben bu sonucu görsem bayılırdım herhalde:)) canım belirti oldumu lekelenme falan?
lekelenme hiç olmadı canım belirti olarakta...kasıkta batmalar oldu en çokta 4. günde birde memelerim çok çok hassastı ama onlar progestandan oluyor die düşünmüştüm....bir de dün ve bu gün koku konusunda çok hassaslaştım yanımdakilerin almadığı kokuları çok aldım beni rahatsız etti...aslında erken bunun için ama bende oldu bu bilemiyorum artık.....canım inan insan bayılırım bu habere falan diyor ama ben mal gibi oldum eşimi ben arayamadım...iş arkadaşlarım hepsi bir ağızla gözün aydınnnnn die bağırdı. ben orda ağlıyordummmm. hala şoktayımmmmmm.....allahım evlat hasreti çeken bunu canı gönülden isteyen herkese nasip etttt yarabbi....bir de maddi durumlardan dolayı tedavi bile olamayan insanlara yardımcı ol..rabbim rafah kapılarını aç yarabbim amin amin amin ......
Bu mucizenin keyfini çıkar canım ohh doya doya:))çok haklısın maddi olarak çok zorluyo bu tedaviler insanı Rabbim yardım etsin bu yolda yürüyen herkese
lekelenme hiç olmadı canım belirti olarakta...kasıkta batmalar oldu en çokta 4. günde birde memelerim çok çok hassastı ama onlar progestandan oluyor die düşünmüştüm....bir de dün ve bu gün koku konusunda çok hassaslaştım yanımdakilerin almadığı kokuları çok aldım beni rahatsız etti...aslında erken bunun için ama bende oldu bu bilemiyorum artık.....canım inan insan bayılırım bu habere falan diyor ama ben mal gibi oldum eşimi ben arayamadım...iş arkadaşlarım hepsi bir ağızla gözün aydınnnnn die bağırdı. ben orda ağlıyordummmm. hala şoktayımmmmmm.....allahım evlat hasreti çeken bunu canı gönülden isteyen herkese nasip etttt yarabbi....bir de maddi durumlardan dolayı tedavi bile olamayan insanlara yardımcı ol..rabbim rafah kapılarını aç yarabbim amin amin amin ......
Hay masallah hemde ikiz desene rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah
Hay masallah hemde ikiz desene rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?