Maaşallah arkadaşım belliydi zaten senin sonucun idrar testlerinden
Rabbim tamamına erdirsin.
bi umut annesi daha
darsı diğer arkadaşlara[/QUOT
merhaba fılız ben senı azosperm topıgınden ve buradan tanıyorum kk yenı uye oldum ve m.sslh bebgın olmuş okudum rabbım bızlere de nasıp etsınn sanırım 3.tedavınde hamıle olmuşsun benım sormak ıstedıgım sana esımde kabakulk orsıtı netıcesınde azosperm olmuş neysekı gecen yaz sperm bulıundu dondurludu ılk tedavım olumsuz ıkıncıye hazırlanıyoruz nasıp olıursa merkez degıstırecegız oncelıkle umut nasıldı ve sızde mı donmus spermle denedız gebelıgı yoksa esınız aynı gun mu amelıyat oldu bzıler de dualrınız bekliyoruz rabbım evladını sana bagıslasın amın amın
kızlarrrr galiba hamileyimmmm sonucumu aldım 513 çıktı değerim
canım inşallah bu defa senden de duyacaz bu güzel haberiiii tabi bu uğurda hiç bıkmadan emek harcayan herkesi rabbim görsün ve bu mutluluğu yaşatsınnn
Kızlar merhaba bende yaklaşık 1 yıldır buradaki arkadaşların sevinçlerini ,hüzünlerini paylaşmış biri olarak artık bu aileye bende katılmalıyım dedim Rabbim inşa en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarımızı bize nasip eder.
Hadi gozun aydin canim benim transferim dun yapildi simdi evde yatiyorum rabbim yuzumuzu guldursun
amin canım inşallah güzel haberler almaya devam edecez sırada alpinannesi var onu bekleyez güzel haberlerini...Harika, günün en iyi haberi, umudumuza umut olsun, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip eylesin.
Allah tamamina erdirsin cnm cok guzel degerin .Muhtemelen ikiz geliyor.darisi tum bu haberi bekleyenlerin basina cnm.
Sent from my GT-I8190 using Kadınlar Kulübü mobile app
Hoşgeldin ve hayırlı olsun, güzel haberlerini alırız inşallah hep burdan. Rabbim mucizemizi gerçek, dualarımız kabul eylesin.
Eskilerden kim var kim yok diye bir bakayim dedim bir tek seni gördüm tanıdık
Sen de ne var ne yok ne alemsin?
Nereye kayboldu bütün millet?
Transferin hayırlı olsun, inşallah güzel haberlerini duyarız buradan. Rabbim güzel hayırlı haberler almayı nasip etsin.
lekelenme hiç olmadı canım belirti olarakta...kasıkta batmalar oldu en çokta 4. günde birde memelerim çok çok hassastı ama onlar progestandan oluyor die düşünmüştüm....bir de dün ve bu gün koku konusunda çok hassaslaştım yanımdakilerin almadığı kokuları çok aldım beni rahatsız etti...aslında erken bunun için ama bende oldu bu bilemiyorum artık.....canım inan insan bayılırım bu habere falan diyor ama ben mal gibi oldum eşimi ben arayamadım...iş arkadaşlarım hepsi bir ağızla gözün aydınnnnn die bağırdı. ben orda ağlıyordummmm. hala şoktayımmmmmm.....allahım evlat hasreti çeken bunu canı gönülden isteyen herkese nasip etttt yarabbi....bir de maddi durumlardan dolayı tedavi bile olamayan insanlara yardımcı ol..rabbim rafah kapılarını aç yarabbim amin amin amin ......
lekelenme hiç olmadı canım belirti olarakta...kasıkta batmalar oldu en çokta 4. günde birde memelerim çok çok hassastı ama onlar progestandan oluyor die düşünmüştüm....bir de dün ve bu gün koku konusunda çok hassaslaştım yanımdakilerin almadığı kokuları çok aldım beni rahatsız etti...aslında erken bunun için ama bende oldu bu bilemiyorum artık.....canım inan insan bayılırım bu habere falan diyor ama ben mal gibi oldum eşimi ben arayamadım...iş arkadaşlarım hepsi bir ağızla gözün aydınnnnn die bağırdı. ben orda ağlıyordummmm. hala şoktayımmmmmm.....allahım evlat hasreti çeken bunu canı gönülden isteyen herkese nasip etttt yarabbi....bir de maddi durumlardan dolayı tedavi bile olamayan insanlara yardımcı ol..rabbim rafah kapılarını aç yarabbim amin amin amin ......
Aglattin kiz beni...
Amin canim bebisleri aldik geldik evde yatiyoruz....rabbim hepimizin yuzunu guldursun
Ne zaman olacağına hep birlikte karar vericez canım. Kadıköyde buluştuk geçen sefer.
sağol canım ama perşembe günü yapmaya karar verdim kan testini günümü bekleyecem
canım doğrusunu söylemek gerekirse ben çok uğraşmadım çünkü üniversitede memurum...rektörlükte çalışıyorum....personel işlerinde yani bütün prof.doç.vs tanıdık....onlar yardımcı oldu ama en çok kolaylık sağlayan şey eşimden kaynaklı sorun olması sperm sayısı az 5 milyon civarı bu rakamla rapor almak kolay...ama eğer senden kaynaklı bi sorunsa öncelikle 3 aşılama yapmış olmak gerek ve rahim filmi çekmiş olmak şart bir de 3 yıllık evli olma şartı var bildiğim kadarıyla..tabi senin durumu bilmiyorum ben 3 günde aldım raporu...
canım maşallah çok sevindim bak ta nerelerden gelip bebeğini alıp gittin Rabbim bizlerede nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?