Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Hoşgeldin ve hayırlı olsun, güzel haberlerini alırız inşallah hep burdan. Rabbim mucizemizi gerçek, dualarımız kabul eylesin.

Eskilerden kim var kim yok diye bir bakayim dedim bir tek seni gördüm tanıdık
Sen de ne var ne yok ne alemsin?
Nereye kayboldu bütün millet?

Merhaba canim ben gun dolduruyorum iste 25. Haftadayim allaha sukur bi sorun yok senin tanidik bi demaydemay var o da annesine gitti. Sende ne var ne yok bebis nasil sen nasilsin?

Aglattin kiz beni...

Maşallah CAnim degerin süper ikiz geliyo desene:))) hamileliğin hayırlısı olsun.dediklerin doğru herkes tedavi olabilmeyi maddi açıdan zor olduğu icin başlayamayabiliyor Rabbim tüm isteyen arkadaşlarimiza da tedavi ve anne olabilmeyi nasip etsin inşallah.Bu arada senin yaşın kaçtı?bizim problemimizde ayni seninle sen transferden sonra idrarini tuttun mu benim ilki olumsuz oldu ya nisanda kismetse iknci denememi yapicam ben de kabizlikta olmustu sen neler yaptin transfer ve transfer sonrasi anlatabilirmisin taze anne :)))

Ne zaman olacağına hep birlikte karar vericez canım. Kadıköyde buluştuk geçen sefer.

sağol canım ama perşembe günü yapmaya karar verdim kan testini günümü bekleyecem

canım ne güzel maşallah tebrik ediyorum.insallah hayırlısıyla kucağına da alırsın meleklerini

güzel haberler duyunca içim açılıyor
bu arada ben de rapor için ugrasıcam.çünkü 5 kuruşum kalmadı.beni ağlatmışlardı bir keresinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…