Maşallah CAnim degerin süper ikiz geliyo desene:))) hamileliğin hayırlısı olsun.dediklerin doğru herkes tedavi olabilmeyi maddi açıdan zor olduğu icin başlayamayabiliyor Rabbim tüm isteyen arkadaşlarimiza da tedavi ve anne olabilmeyi nasip etsin inşallah.Bu arada senin yaşın kaçtı?bizim problemimizde ayni seninle sen transferden sonra idrarini tuttun mu benim ilki olumsuz oldu ya nisanda kismetse iknci denememi yapicam ben de kabizlikta olmustu sen neler yaptin transfer ve transfer sonrasi anlatabilirmisin taze anne :)))
canım ne güzel maşallah tebrik ediyorum.insallah hayırlısıyla kucağına da alırsın meleklerini
güzel haberler duyunca içim açılıyor
bu arada ben de rapor için ugrasıcam.çünkü 5 kuruşum kalmadı.beni ağlatmışlardı bir keresinde
kızlarrrr galiba hamileyimmmm sonucumu aldım 513 çıktı değerim
Canım çoook güzel haber, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Canımm hayırlı olsun inş bebişler seni hiç bırakmaz 23 Mart'ta hep beraber kutlarız.bende umutta 2 deneme yaptım 3. İçin biraz cesaret topluyorum:))merhaba, bende umutta umut arayış içindeyim. 3.denememiz bende pko eşimde de sayı, hareket ve morfolojide sıkıntı var. salı günü transferimiz gerçekleşti, 2tane 5.gün embriyosu transfer edildi. 23 mart test günüm. umutla o günü ve güzel sonuç almayı bekliyorum:)
inşallah hepimizin dilekleri gerçekleşir ve annelik duygusunu bizlerde yaşarız.
çoook teşekkür ederim:))) benim diğer 2.si farklı bir yerdeydi 1.si düşük değerle pozitif sonuçlandı ama kimyasal gebelikle sonuçlandı 3ay sonra zaman kaybetmemek adına 2.sini denedik olumsuz sonuçlandı ve yaklaşık bir sene sonra ancak kendimizi hazır hissettik. inşallah bekleyen herkes güzel ve hayırlı haberler alırız.
merhaba, bende umutta umut arayış içindeyim. 3.denememiz bende pko eşimde de sayı, hareket ve morfolojide sıkıntı var. salı günü transferimiz gerçekleşti, 2tane 5.gün embriyosu transfer edildi. 23 mart test günüm. umutla o günü ve güzel sonuç almayı bekliyorum:)
canım hayırlı olsun...
merhaba, bende umutta umut arayış içindeyim. 3.denememiz bende pko eşimde de sayı, hareket ve morfolojide sıkıntı var. salı günü transferimiz gerçekleşti, 2tane 5.gün embriyosu transfer edildi. 23 mart test günüm. umutla o günü ve güzel sonuç almayı bekliyorum:)
23 mart mutlu günün olur, inşallah güzel haberler alırsın.. Benim eşimde de aynı problem var. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bizi mucizemize kavuşturur inşallah
Dpuu hayırlı olsun inşallah güzel haberini alırız, ben de Umut ta umudumu arayacagım. Henüz başlamadım. Mümkün olduğunca heyecanınızı takip etmeye çalışıyorum. Bebişi bol bir ay olsun💃💃💃💃
Aynen bende 3 ay arayla denemiştim 2 denememi benimde yaklaşık 1 sene olucak 3. Deneme için korkuyorummm
Hayırlı olsun canim insallah 23 mart en mutlu gunun olsun
Bende 2. Tedavimde 5 kilo aldım ama bende daha 2 kilo verdimben 2.denemeden sonra çok kilo aldım birde 1.denemeden sonra doktor iyice hormon ilaçları verdi vücudumun dengesi bozuldu. yaza deneyecektik biraz kendime gelmek istedim. eşiminde sigarayı bırakması gerekiyordu o da yazın bırakırım diye söz verdi ama nafilebendede korku var ama bebek isteğim bu korkunun önüne geçiyor, yani içten içe zaman kaybetmemek istiyorum.
çoook teşekkür ederim. inşallah tek isteğim bu şu an:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?