Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

canım öncelikle teşekkür ederim.32 yaşındayım biliyorsun uzaktan geldim transfer sonrası 45 dk merkezde dinlendim sonra taksi ile eve gittik direk yattım arada biraz yürüdüm 2 gün hiçbir şey yapmadım ama çok iyi beslendim...ananas yedim ve tuzsuz kabak çekirdeği yedim...bunun dışında cep telefonumu hiç kullanmadım kullandığımda da blutood kulaklık kullandım..sonra uçakla antepe döndüm...kendi evimde de iş yapmadım pek eğilmedim uzanıp bişi almadım yüksekten ağır kaldırmadım en önemlisi stres bence...ben çok şükür kabız olmadım...transferden sonra da sürgü verdi hemşire hemen yaptım çok sıkışmıştım ben hiç tutamam....öle canım ilaçlarına çok dikkat et aynı saatte olmasına özen göster ben öle yaptım....3 gün sonra duş aldım onda da eşim yardım etti...

canım mutlaka uğraş az bir para değil....

merhaba, bende umutta umut arayış içindeyim. 3.denememiz bende pko eşimde de sayı, hareket ve morfolojide sıkıntı var. salı günü transferimiz gerçekleşti, 2tane 5.gün embriyosu transfer edildi. 23 mart test günüm. umutla o günü ve güzel sonuç almayı bekliyorum:)
inşallah hepimizin dilekleri gerçekleşir ve annelik duygusunu bizlerde yaşarız.

Canımm hayırlı olsun inş bebişler seni hiç bırakmaz 23 Mart'ta hep beraber kutlarız.bende umutta 2 deneme yaptım 3. İçin biraz cesaret topluyorum:))

çoook teşekkür ederim:))) benim diğer 2.si farklı bir yerdeydi 1.si düşük değerle pozitif sonuçlandı ama kimyasal gebelikle sonuçlandı 3ay sonra zaman kaybetmemek adına 2.sini denedik olumsuz sonuçlandı ve yaklaşık bir sene sonra ancak kendimizi hazır hissettik. inşallah bekleyen herkes güzel ve hayırlı haberler alırız.

Aynen bende 3 ay arayla denemiştim 2 denememi benimde yaklaşık 1 sene olucak 3. Deneme için korkuyorummm

canım hayırlı olsun...

23 mart mutlu günün olur, inşallah güzel haberler alırsın.. Benim eşimde de aynı problem var. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bizi mucizemize kavuşturur inşallah

Dpuu hayırlı olsun inşallah güzel haberini alırız, ben de Umut ta umudumu arayacagım. Henüz başlamadım. Mümkün olduğunca heyecanınızı takip etmeye çalışıyorum. Bebişi bol bir ay olsun💃💃💃💃

23 mart mutlu günün olur, inşallah güzel haberler alırsın.. Benim eşimde de aynı problem var. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bizi mucizemize kavuşturur inşallah

çok teşekkür ederim. İnşallah hepimizin emekleri boşa çıkmaz ve alacağımız güzel haberlerle bu sıkıntılı günleri geride bırakırız.

çoook teşekkür ederim. umarım bende güzel haberler verebilirim. sadece şunu söyleyebilirim umut başlangıç için doğru bir adres. inşallah Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip eder ve bizimde yüzümüz güler ve evlerimiz bebek sesiyle şenlenir:)

Aynen bende 3 ay arayla denemiştim 2 denememi benimde yaklaşık 1 sene olucak 3. Deneme için korkuyorummm

ben 2.denemeden sonra çok kilo aldım birde 1.denemeden sonra doktor iyice hormon ilaçları verdi vücudumun dengesi bozuldu. yaza deneyecektik biraz kendime gelmek istedim. eşiminde sigarayı bırakması gerekiyordu o da yazın bırakırım diye söz verdi ama nafile bendede korku var ama bebek isteğim bu korkunun önüne geçiyor, yani içten içe zaman kaybetmemek istiyorum.

Hayırlı olsun canim insallah 23 mart en mutlu gunun olsun

Bende 2. Tedavimde 5 kilo aldım ama bende daha 2 kilo verdim benim eşimde sigara içiyo her tedavide bırakıcam diyo ama nerdee bende vitamin arı sütü bal fln yediriyorum:)

çoook teşekkür ederim. inşallah tek isteğim bu şu an:)

Oncelikle hayirli olsun canim....bende senden bir gun once bebeklerimi aldim insallah hala benimledirler....seninkilerde hic kopmayacak bagla baglanmislardir....sen nasil vakit geciriyosun nelere dikkat ediyorsun.... bende su an icin hicbir belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…