Bende 2. Tedavimde 5 kilo aldım ama bende daha 2 kilo verdimbenim eşimde sigara içiyo her tedavide bırakıcam diyo ama nerdee bende vitamin arı sütü bal fln yediriyorum:)
Oncelikle hayirli olsun canim....bende senden bir gun once bebeklerimi aldim insallah hala benimledirler....seninkilerde hic kopmayacak bagla baglanmislardir....sen nasil vakit geciriyosun nelere dikkat ediyorsun.... bende su an icin hicbir belirti yok
çok teşekkür ederim:) sizinde bebeğiniz hayırlı olsun inşallah bende sizin gibi güzel haberler verebilirim burda.
bende 5-6 kilo aldım ama bu kiloyu 10gün içinde aldım sonrada veremedim bizimki de azalttım diyerek teselli ediyor kendini bizde proxeed plus diye bir ilaç kullandık tedaviden önce 3 ay boyunca arginmax diye bi ilaç kullandık ulun bey yazmıştı.
çok teşekkür ederim seninki de hayırlı olsun, inşallah aynı zamanda güzel haberleri alırız. transferden sonra 3 günü uzanarak geçirdim. Sabahları kayısı yiyorum 3-5 tane ama şişkinlik sorunum var yine de. protein ağırlıklı beslemeye çalışıyorum meyve tüketmeye çalışıyorum ve ani hareketlerden kaçınıyorum. kitap falan okumayı denedim ama olmadı başka birşeye odaklanamıyorum maalesef. bendede belirti yok bazıları göğüslerin ağrıdığından falan bahsetmiş ama belki de daha erken.
yarından itibaren örgü örmeyi deneyeceğim daha önceki denemede örgü terapi gibi gelmişti diğer türlü zaman geçirmek için hep kendimi internette bu konuyla ilgili birşeyler araştırmaktan alamıyorum sonrada kendimle mukayese ediyorum.
Ayni seyleri yasiyoruz desene ..ben ananas ve kabak cekirdegi birde activia yogurt yiyorum sukur kabizlik olmadi henuz....ben yatiyorum ama arada yemege falan kalkiyorum sende de progeston un birazi geri cikiyor mu ...isteyen herkese rabbim hayirli evlatlar versin ....[/QU
bende dün kabak çekirdeği yemeye başladım burdan okumuştum, activia yoğurtta iyi fikir:) progestan kapsül benim günde 3kez 2tane, geri çıkıyor ama normal birazının çıkması bende iğne yerleri çok ağrıyor maalesef. bende yemeğe kalkıyorum evin içinde dolaşıyorum biraz hareketsiz kalmamak için ama yinede günün çoğu yatarak geçiyor.
canım sende dondurulmuş embriyo var mı? ben bugün aradım maalesef dondurulacak kalitede olmadığından dondurmamışlar
kızlar bişe sormak istiyorum benim pazartesi günü toplama yapıldı bugün 3.gün merkezden aradılar herşey yolunda dediler fakat ulun bey rahim kontrolu yapmak istediğini söylediler kontrole gittim ama ulun hoca embriyoların gayet iyi geliştiğini fakat dondurmaya karar verdiğini söyledi sizce dondurulmuş embriyo nasıl olur daha önceden bu durumu yaşayanlar varsa bahsedebilirmi bu arada rahim kalınlığım 6 mm ama 7 mm olması gerekiyormuş bu kötü bişeymi lütfen içimi rahatlatırmısınız
canım transferin hayırlı olsun Allahın izniyle güzel haberler alırsın inşallah benimkilerde çözünürken bozulmazlar sende kaç embriyo dondurmuşlardı kaç tane transfer ettilerCanim icin rahat olsun... dondurulmuslarla tedavi daha rahat cunku rahim dinlenmis oluyo okadar hormonlardan sonra...ustelik yumurta toplamadan sonra agrin oluyo az da olsa sanci ve siskinlik oluyo bunlar kurtulmus oluyosun....ben cok rahattim kafa olarak da beden olarakta kendimi daha iyi hazirlamistim...sende rahat ol bu iyi bisey...benim yumurtalarda iyiydi ve allahtan cozulurken de zarar gormexiler...simdi 3 gun oldu transferim olali..
canım transferin hayırlı olsun Allahın izniyle güzel haberler alırsın inşallah benimkilerde çözünürken bozulmazlar sende kaç embriyo dondurmuşlardı kaç tane transfer ettiler
oncelikle hayirli olsun canim....bende senden bir gun once bebeklerimi aldim insallah hala benimledirler....seninkilerde hic kopmayacak bagla baglanmislardir....sen nasil vakit geciriyosun nelere dikkat ediyorsun.... Bende su an icin hicbir belirti yok
canım test günün ne zamandı kaç gün oldu bu gün
Kızlar yarın öğlen umuttayım transfer olcak bi aksilik olmazsa inşallah dua edin bana neolur
22mart canim bugun 3. Gunum hic belirtim yok daha cok erken sanirim:26::26:
canım allah yardımcın olsun inşallah her şey çok güzel olacak..şimdiden hayırlı olsun...Kızlar yarın öğlen umuttayım transfer olcak bi aksilik olmazsa inşallah dua edin bana neolur
Kızlar yarın öğlen umuttayım transfer olcak bi aksilik olmazsa inşallah dua edin bana neolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?