- 24 Mart 2014
- 308
- 64
- 53
- Konu Sahibi umutlugirl
Arkadaslar Selen hanima gidenler gidecek olanlar
fikirleriniz nedir acaba ?
fikirleriniz nedir acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb bende düşünüyorum ekim gibi umut gitmeyi... sen gidiyor musun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eevet mayista dusunuyorumm
nerde oturuyorsun canım.. ben ümraniyedeyim yakınım aslında umuta... orda ulun bey varmışş.. bakalım maliyeti falan nekadar olacak bize..
ben merter de oturuyorum
raporlu gideceğim için orayi tercih ettim
evet Ulun bey var ama bilmiyorum gerçi Allahim verirse her turlu verir :))
cnm Merter den buraya uzak değil mi ? fulya bahçeciye gitsene orası daha yakın sana... zaten aynı bahçeci sağlık grubunun ikisidde.
biliyorum ama devletten aldigin rapor karsida geçiyor maleseff
evet doğrudur cnm arabanız varsa farketmez gerçi... raporlşu nekadara mal oluyor umutta.? inşallah iyi sonuç alırsın canım..
birde sıkıntı eşinde mi sende mi
tabiki araba yok(
ilaçlarla beraber 4 bin
zam gelmiş sansimiza![]()
raporlu çok pahalı canım yaa... acaba raporsuz kaç para anneciğimmmmmm... bende ekimde düşünyorum heralde 10.000 tl ye mal olurçok üzüldüm şimdi
4 bin nerde 10 bin nerde :))
6.750 tl tutuyormus hersey dahil.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oo inan oyle olmuyor
daha da cikiyorr malesefff(
eminim çıkar ama paket fiyatı bu dedi neslihan hanım... ama benim eşimde sperm sorunu olduğu için mikro tese ameliyatıyla alacaklar spermlerii... bu yüzden fiyat yükselebilir.
Herkese merhaba,
Bende bebek hasreti çekiyorum ve anne olmayı çok istiyorum... Ankara'da yaşıyoruz. Burada 4 defa başarısız tüp bebek denememiz oldu. Daha sonra İstanbul'da bir arkadaşımın arkadaşının başarılı bir tüp bebek denemesini öğrendim... Önce İstanbul'da olduğu için neresiymiş, kim yapmış pek ilgilenmedim... Ama biraz zaman geçip benim başarısız ve yıkıcı denemelerim olunca bebek sahibi olmak için denemeye değer diye düşündüm... Arkadaşımdan detayları öğrendim, planımızı yaptık, randevumuzu aldık ve gittik... Umut Tüp Bebek Merkezinde Dr. Selen Sezginsoy ile ilk randevumuzda içime merkezin adı gibi umut doldu :) doktorumuz çok pozitif, ilgili, güleryüzlü ve konusunda çok bilgili... 4 defa başarısız deneme olunca insan ne yazık ki acı tecrübeler kazanıyor ve kıyaslama yapabiliyor... Selen hanım bizi çok güzel karşıladı. Bizi anladı. Ve sorduğumuz herşeye sabırla cevap verdi... İçimizi rahatlattı. Merkezin laboratuvarından tutunda, kullanacağımız ilaçlara, dozlara, risklere, ilerleyişe kadar her konuda bizi bilgilendirdi. Biz şimdi beklemedeyiz. Dr. Selan hanım bize farklı bir ilaç kullandı ve sonuç olarak tüp bebek yapıldı. 2 hafta sonra sonucumuz belli olacak... Kendimi çok iyi hissediyorum. Çok umutluyum... İnşallah bu sefer olacak. Şimdi Ankara'dayız. Sonucumuzu bekliyoruz. Allah hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin... Buna vesile olan doktorlarımızdanda allah razı olsun...