Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

oo burası baya hareketlenmiş maşallah arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsunbende yarın devlet hastanesinde kan vericem reglin 3. günü selen hn. bir iki tahlil yazmıştı normalden farklı rubella falan vardı ama hepsini tam hatırlayamıyorum kağıdı eşim merkezde unuttu spermiogramda sizler hangi hormon tahlili vs. yaptırmıştınız? bakalım nasıl olcak sonuçlarsonrada rahim filmini çektirip başlamak istiyorum bir kaç ay daha beklemek zor geliyo eşim yılbaşı diye tuttursada

Ben onceden rahim filmi cekilmistim.adetin 3.gunu hormon 21.gunu progesteron.kan pihtilasma tahlili bunlar vardi bende.birde selen hanim tam kan sayimi,tsh,prolaktin,hiv1+2ab,hbs ag,anti hcv tahlilleri istedi.esimdende hiv1+2ab,hbs ag,anti hcv istedi.bunlarida yaptirdik

anladım canım sağol.bende selen hn. nerde istersen yaptır dediği için tahlil verdim bugün devlet hastanesinde fakat dr. 7 kalem test işaretledi brucella falan da işaretleyin dedim gerek yok hamileyken yaptırırsın dedi ve sinir oldum dr.aprolaktinim zaten sinir stres olduğum için yüksek çıkmıştır kesin yine.önümüzdeki ay yine yaptırırım belki ama hangi hastaneye gitsem bilmiyorum.selen hn.da yaptırsam çok mu pahalı tutar

Valla merkezi ara sor bence ama sanirim pahalidir.cunku biz o yukarda yaptirdiklarimizi esimle bana 120 tlye devlet hastanesinde yaptirdik

Kizlar merhaba bugün transferimin 7. Günü. Test tarihine cok az kaldi. Bu kez erken deilde 12. Gunde yaptirmak istiyorum. Benim icin bolca dua edin yavrularim beni birakmasin.

Kizlar merhaba bugün transferimin 7. Günü. Test tarihine cok az kaldi. Bu kez erken deilde 12. Gunde yaptirmak istiyorum. Benim icin bolca dua edin yavrularim beni birakmasin.
Canım acele etme test gununü bekle ve bize guzel haberler ver..

Canim nereye gittin testler icinnn...??

Ben kan sayimini ve anti hiv felan olanlari aile hekimine yazdirdimm...

Daha sonra adetin 3. Gunu..tsh..prolaktin..progestan ve rubellayi ssk da yazdirdim..biraz sorunlu oldu ama yazdirdim sonunda...

Banada ters bi dr denk geldi..yazmam hicbi tahlili rubellayida yazmam dedi..bende bashekime ciktim sikayet ettkm dru..

Oda baska bi dru aradi gonderdi ...o yazdi hemen..

Ayyy az kalmis cok sukurr....insallah pozitif haberiyle gelirsin bizlerede haber ver..

Kizlar ben dayanamadim dün igne olmaya gidince kan verdim ve sonuc pozitiffffff:))) Okadar mutluyum ki 8. Gun beta hcg degerim 107.40 . Çoksükür allah bu güzel sonuçlari görmek isteyen herkeze nasip etsin. Aksamda cubuk test aldim idrara tutar tutmaz 5 sn icindehemen belirgin kirmizi oldu ikinci cizgi.

Ooo cok iyi ya.masallah darisi basimiza ins.saglikli sihhatli kucagina alabilmen dilegiyle

Benimde pazar gunu opu var.transfer surecini anlatabilirmisin cnm.benimde dondurulmus olcak.1 ay sonra.transfer icin kac kere gidip geliyoruz.

Amin turkuazcim insallah darisi basiniza olsun. Simdi yumurtalar toplandiktan sonra bir haftaya adet olursun. Adetin ikinci gunu seni cagiracaklar herhangi bir kist varmi diye. Yoksa hemen estrofem'e basliyorsun rahimin kalinlasmasi icin gunde 3 adet iciliyor . Basladiktan sonraki 13. Gun seni kalinlasmana bakmak icin cagiriyorlar. Kalinlasma iyiyse ve 5. Ci gun embriyo transferi yapilacaksa transfer 18. Gune denk geliyor yani Aslinda adetinin 20. Gunu olmus oluyor. Faka embriyonun kacinci gun embriyosu oldugu transfer tarihini belirliyor. Genelde monodoks prednol gibi ilaclar var vitamin ve coraspirin disinda transferden once bunlari bes gunluk kullanmis olman gerekiyor. Bu nedenle 3. Gün Embriyosu konulacaksa seni 2 gun daha erken cagirabilir. O kismi bilemiyorum canim.insallah çok güzel embriyolarinin olmasini tüm kalbimle dilerim. Zaten ne istersen sorabilirsin bana yardimci olurum canim.

Tskler cnm.valla asiri fazla yumurtam var 55 tane.sorunsuz cikarim umarim opudan.senin kac yumurtan vardi?opu sonrasi agri cok oldumu?
ins embriyolarda saglikli olusur.5.gune kadar bekliycez busefer.ilk tedavim baska biryerdeydi 3.gun taze transfer oldum.embriyolar pek saglikli degildi.sayida cok olunca sonuna kadar bekliycez busefer

Canim benim 22 yumurtam toplandi. 16 tanesi olgundu ve döllendi 13 tane embriyom oluştu. Ben opu öncesi inanilmaz bir sanci cektim taki opuya girene kadar. Hemsireler agri kesici yaptida biraz rahatladim. Opu cok rahat hicbirsey hissetmiyorsun uyamdiginda odana gidiyor oluyorsun. Sonrasinda benim cok sükur bir sikintim olmadi. Benimde 22 yumurtadan dolayi ostorojen seviyem 4000 5000 lerdeydi bu yüzden selen hanim embriyolari donduralim dedi. 13 embriyomun 11 tanesi 3. Gün donduruldu. Ttansfer gunumden iki gun önce cözduruldu 5. Gune ulasan 4 embriyonun ikisi transfer edildi. Kimyasal gebelik oldu. Diger ikisi transferden bir gun sonra tekrar donduruldu yani 6.gun Blastokisti oldular. Ve bu transferimde onlari verdiler cok sükür 8.Gün pozitifi gördüm insallah güzel bir sekilde büyür bebegim yada bebeklerim.

Arkadaslar bugun testi tekrarladim beta hcg 10. Gun 235 oldu cok mutluyum Allah Selen hanimdan razi olsun. Darisi herkezin basina insallah :)))

Canim inanki hatirlamiyorum ama olmadim galiba. Seninde sonucun benim gibi hadi insallah guzel haberler alirsin birsuru guzel embriyon olur. Bolca dinlen hemen toparliycaksin zaten icin rahat olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…