- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
- 173
- Konu Sahibi umutlugirl
-
Benim 3 tup bebek denemem var..baska merkezde..kimyasaldi 3ude..selen hanim simdiki tedavimde cgh genetik test istedi..2 tane gonderdik..sukur temiz cikti ikiside..Evet canim birkacgun arayla transferlerimiz olucak insallah. ilk denemem de selen hanimdaydi. Benim herseyim cok güzel gitti hic aksilik olmadi ama kimyasal da olsa nir gebelik oldu onunla avundum. bende senin gibi cok heyecanliydim. Ama bu kez daha sakinim sanki. Diger denemelerin nasildi arkadasim neler yaptin. Kac yumurtan var dodndurulmus kacinci gun?
Hadi hepinize hayırlı olsun dualarim sizinle inşallah iyi olucak arkadaşlar.
Benim 3 tup bebek denemem var..baska merkezde..kimyasaldi 3ude..selen hanim simdiki tedavimde cgh genetik test istedi..2 tane gonderdik..sukur temiz cikti ikiside..
Bakalim ilaclari icmeye devam..sali gununu bekliyorum heycanla..bi aksilik cikmazsa transfer gununu belli edicez demisdi...
Coookk sagolunn...sizin sonuc pozitif galibaa...rabbim kucaginiza almayida nasip etsin...
Sizin tek embriyomuydu ciftmi...ben cok kararsizim..tekmi konulsun ciftmiii...
Rabbim hayirli olana karar verdirsin ins..
Cgh testine nekadar ucret odediniz aceba cnm
Embriyo basi bin tl...
Canım nasilsin tedavi nasıl gidiyor allah yardımcın olsun yanındayız dualarımızlaArkadaslar ben bu ay dondurulmuslar ile 2. Denememe başladim.biliyorsunuz ilk denemem kimyasal gebelikle sonuclandi. Kromozom analizi ,Pihtilasma naturel killer , troit vs. Hicbir testte sorun cikmadi Suan estrofem 'e başladim. Insallah transfer icin bir aksilik olmadan 2 tane 6. Gun embriyomun transferi yapilir. Bana çok dua edin.Lütfen dualariniza cok ihtiyacim var . Zaten bu kez transferden sonra hic kalkmiycam isten izin alicam evde yaticam bol bol. Sizde bana transfer sonrasi önerilerinizi yazin lütfen:)))
Adet ne zaman canımPahalıymış.bende de 14 embriyo vardı ilk tedavide.hepsine yaptırsak.2 tedavi parası olur :) gerçi en kalitelilere yapıyolardırda.bende adet Olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için.inş olur seninkine.allah yardımcımız olsun.benimde 2. Tedavi olucak.
A
Adet ne zaman canım
Otobusun kodu E10 bu arada:))
Aynen hiç taksiye o kadar para verme e10 sahile kadar gelıyor ordan da altunizadeye giden otobüsler var ben merkeze giderken öyle yapıyorum canımOtobusun kodu E10 bu arada:))
Canim hayirli olsunnn...bugunmu gittin dr a..bidaha ne zaman cagirdii...nerden geliyordun sen...Tskler arkadaslar bugun basladik.hayirlisi bakalim
Canim hayirli olsunnn...bugunmu gittin dr a..bidaha ne zaman cagirdii...nerden geliyordun sen...
Ben baslamisdim yaa..yarida iptal oldu..ve dun adet oldum yarin 3. Gunum ve yarin yine baslicam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?