Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Benim 3 tup bebek denemem var..baska merkezde..kimyasaldi 3ude..selen hanim simdiki tedavimde cgh genetik test istedi..2 tane gonderdik..sukur temiz cikti ikiside..

Bakalim ilaclari icmeye devam..sali gununu bekliyorum heycanla..bi aksilik cikmazsa transfer gununu belli edicez demisdi...

Hadi hepinize hayırlı olsun dualarim sizinle inşallah iyi olucak arkadaşlar.

Coookk sagolunn...sizin sonuc pozitif galibaa...rabbim kucaginiza almayida nasip etsin...

Sizin tek embriyomuydu ciftmi...ben cok kararsizim..tekmi konulsun ciftmiii...

Rabbim hayirli olana karar verdirsin ins..

Cgh testine nekadar ucret odediniz aceba cnm

Embriyo basi bin tl...

Pahalıymış.bende de 14 embriyo vardı ilk tedavide.hepsine yaptırsak.2 tedavi parası olur :) gerçi en kalitelilere yapıyolardırda.bende adet Olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için.inş olur seninkine.allah yardımcımız olsun.benimde 2. Tedavi olucak.

Canım nasilsin tedavi nasıl gidiyor allah yardımcın olsun yanındayız dualarımızla

A
Adet ne zaman canım

Arkadaslar giremedim bir kac gundur. Benim yarin 13. Günum ama adetin 15. Gunu oluyor. Sabah kontrolum var hersey yolunda ise transferin günü belli olacak . Cok heyecanliyim . Sadece igneler endiselendiriyor beni. Yarin progestan igneler basliyacak eger sorun yoksa. Cok agri yapiyor vurulduktan bir 5 saat sonra popomun ustune oturamiyorum otursam kalkamiyorum hep beze beze oluyor agiriyor kalcalarim acidan ağliyorum . gecen sefer öyle olmustu. Birde Ne yesem ne yapsam bukez tutunmaya yardimci olabilecek ? Bu sefer elimden geleni yapmak istiyorum . Daha onceki denememde cok istirahat etmemistim 4. Gun ise baslamistim bu kez hep yatmayi düsünüyorum. Birde böyle deniyeyim en azindan keske demem.

Arkadaslar rahim kalinligi 11mm cıktı. E2 295 çok ğuzel harika dedi selen hanim transfer oluyor cok sükur . Çarsamba günu transferim var dualarinizi eksik etmeyin. Bugün progestan igneye basladik hadi hayırlısı

Arkadaslar.biz sehir disindan ucakla gidicezde.sabiha gokcen havaalanindan merkeze nasil gidebiliriz aceba altunizadeye direk giden otobus fln varmi yoksa taksiylemi gitmeliyiz.bilgisi olan varmi

Bildigim kadariyla hava alanindan kadikoye giden otobusler var . Olmadi havas ile kadiköye gecin ordanda bir taksiye binersiniz altunizade ye 10 dk falan surer. Yer zaten capitolun yukari caprazinda canim

Tskler arkadaslar bugun basladik.hayirlisi bakalim
Canim hayirli olsunnn...bugunmu gittin dr a..bidaha ne zaman cagirdii...nerden geliyordun sen...

Ben baslamisdim yaa..yarida iptal oldu..ve dun adet oldum yarin 3. Gunum ve yarin yine baslicam...

Canim hayirli olsunnn...bugunmu gittin dr a..bidaha ne zaman cagirdii...nerden geliyordun sen...

Ben baslamisdim yaa..yarida iptal oldu..ve dun adet oldum yarin 3. Gunum ve yarin yine baslicam...

Kayseriden geldik.cumartesi tekrar gidicem.ignelere basladim dun.2 gundur vuruyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…