- 19 Ağustos 2015
- 51
- 12
- 3
- 51
- Konu Sahibi umutlugirl
-
Canımmm hayırlı olsun allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin darısı ben ve diğerlerinin basina :)Kizlar ben dayanamadim dün igne olmaya gidince kan verdim ve sonuc pozitiffffff:))) Okadar mutluyum ki 8. Gun beta hcg degerim 107.40 . Çoksükür allah bu güzel sonuçlari görmek isteyen herkeze nasip etsin. Aksamda cubuk test aldim idrara tutar tutmaz 5 sn icindehemen belirgin kirmizi oldu ikinci cizgi.
Canim nereye gittin testler icinnn...??
Ben kan sayimini ve anti hiv felan olanlari aile hekimine yazdirdimm...
Daha sonra adetin 3. Gunu..tsh..prolaktin..progestan ve rubellayi ssk da yazdirdim..biraz sorunlu oldu ama yazdirdim sonunda...
Banada ters bi dr denk geldi..yazmam hicbi tahlili rubellayida yazmam dedi..bende bashekime ciktim sikayet ettkm dru..
Oda baska bi dru aradi gonderdi ...o yazdi hemen..
Kizlar ben dayanamadim dün igne olmaya gidince kan verdim ve sonuc pozitiffffff:))) Okadar mutluyum ki 8. Gun beta hcg degerim 107.40 . Çoksükür allah bu güzel sonuçlari görmek isteyen herkeze nasip etsin. Aksamda cubuk test aldim idrara tutar tutmaz 5 sn icindehemen belirgin kirmizi oldu ikinci cizgi.
Amin canim cani gönülden dua ediyorum sizin icin:))Canımmm hayırlı olsun allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin darısı ben ve diğerlerinin basina :)
Ayyt canımm cok saol cok ıhtıyscm var sızin dualarınıza ve desteginizeAmin canim cani gönülden dua ediyorum sizin icin:))
iyi yapmışsın canım bende sskya gitmiştim.şimdi adetin 21. gününü bekliyorum 10 kasımı.gittiğim yerde rubellayı demiri tam kan sayımını hepatit b c yi falan baktırcam inşallah.fakat rahim filmini yine çektiremedim adetin bitiminde şehir dışındaydım.21. günkü progesterona baktırcam ya önce kanda gebeliğe baktırsam sonra hsgyi çektirsem bir problem olur mu acaba?
Kizlar ben dayanamadim dün igne olmaya gidince kan verdim ve sonuc pozitiffffff:))) Okadar mutluyum ki 8. Gun beta hcg degerim 107.40 . Çoksükür allah bu güzel sonuçlari görmek isteyen herkeze nasip etsin. Aksamda cubuk test aldim idrara tutar tutmaz 5 sn icindehemen belirgin kirmizi oldu ikinci cizgi.
Hayırlı olsun arkadaşim darısı herkese inşallah çok güzel bir duygu inşallah herşey yolunda gider . Biran senin yazını okuyunca o gün geldi aklıma ne kadar sukretsem az ilk deneme ve olumluydu sonra çok zor günler yaşadım ama şimdi büyüyoruzzz herkes yaşasın inşallah.☺
İnsallah hersey istediğin gibi olur dua edicem sana bugun hayırlı haberler al diyesaol arkadasim amin .ama Bende öyle korkuyorum ki 2 gun sonra ultrason var 5+6 yada tam 6+0 oluyorum . 16. Gun beta hcg degerim 3270 cikmisti sonrada birdaha yaptirmadim. Simdi heyecanla persembe gununu bekliyorum. Allahim insallah hersey yolundadir. Insallah keseyide kalbinin atisinida görürüz. Sizin nasildi nezaman gördünüz kalp atisini ?
Bugun bebegimi ultrasonda görduk kalbinin atisini bile duyduk . Çok sükür allahima bugunu bize yasattigi için Selen hanima ve benimle ilgilenen herkeze binlerce kez tesekkur etsem yinede az. Allah size de yasatsin bu güzel duyguyu arkadaşlar hepiniz icin her aksam dua ediyorum rabbim kucaginizi boş bırakmasin.
Amin canim insallah . Evet canim bebegim tek bir tanesi tutunmus.Cok sükür allahim . Senin durumun ne suan canim transfer durumu? Senin de olucak bu denemede bak simdiden böyle hissediyorum. Hep pozitif ol.
Bu arada henüz transferin olmadiysa transferden sonra neler yaptigimi yazarim sana.
Transferden sonra ucak yolculugun varsa . Eger mumkunse 2 saat falan bahcecide yat derim. Cunki rahat olmak cok önemli kendini son derece rahat hisset . Birde ben transferden 5 gun önce hersabah taze taze portakal mandalina sıktım ve hala daha hic atlamadan yapiyorum . Hem vucuduna aldigin demirin emilimini sagliyor hemde tutunmaya cok yardimci oluyor c vitamini cünki c vitaminin kilcal damarlar icin ayri bir önemi var. Bunu da yap bence . Cay zaten cok sevmem hic icmedim sabahlari. Ben cok istirahat ettim . Ev isi yapmadim bu sefer. Ve bol bol uyudum. Oldu cok şükür . Seninde olur canim :)))
Ayyyyuu cookkk guzel bisii yaaa....hayirli olsunn..ben daha once desimmi bilmiyorum ama suan sevincini resmen yasadimmmm...rabbim kucagina aldigin gunleride gostersinnn...simde ben gun sayiyorumm...nasil dayanicam bilmiyorumda...Arkadaslar bugun testi tekrarladim beta hcg 10. Gun 235 oldu cok mutluyum Allah Selen hanimdan razi olsun. Darisi herkezin basina insallah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?