Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Ben yanlış anladım olsun hayırlısı bizde çok düşündük hesap yaptık ama ilk aydan sonra bıraktık Rabbim yardimci oluyor inşallah en yakın zamanda iyi haberini alırız.
amin inşallah canımzaten ben burda sizi takipliyorum.rahim filmi çektirmemi de eşim istemedi.ama onu doktora yollicam bu seferde.artık dr. morfoloji sıkıntısına ilaç mı verir ne derse biraz da o uğraşsın ben gidegele yoruldumzaten önümüzdeki birkaç ayda kendiliğinden gebelik olmazsa o zamana kadar tüp bebek için 4 5 binlirayı ancak biriktiririz.geri kalanınıda bankalar sağolsun kredi çekeriz artık napalım

Ama tüp bebek için rahim filmi şart benden hiç sıkıntı olmamasına rağmen çektirdik manevi tarafı çok zor ama maddiyat olmazsa biyerde bunalirsin inşallah ayarlarsiniz bizde birikim vardı onu kullandık krediye girmedik yetmedi kart vs düşük tehlikesi olduğu için iğne ilaç derken aman bosverdik artık yettigi kadar yetmiyor bazı tahlilleri devlette yaptırmak için bekliyorum ama olsun şükür :)

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım .Çok mutluyum yaşadığım bu mutluluğu sizlerle paylaşmak istiyorum lütfen sonuna kadar okuyun.Ben 5 yıllık evliyim 30 yaşındayım sadece ilk 1 yıl çocuk düşünmedik sonrasında düşündüğümüzde çocuğumuz olmadı .Çevremden ve diğer doktorlarla ilgili okuduğum sitelerden Dr. Selen Sezginsoyun çok iyi bir doktor olduğunu duydum eşimle birlikte selen hanıma görüşmeye gittiğimizde doktor hanım güler yüzüyle çok pozitif bir karşılama yaptı .Bize karşı çok ilgiliydi sonra beni muayene etti yumurtalık rezervimin yaşıma göre düşük olduğunu gördük fakat selen hanım umudumuzu kaybetmememizi söyledi.Bana uyguladığı tedavi sonrasında transfer günü herkes kadar ben de heyecanlıydım. Gayet başarılı bir transferden sonra, beklediğimiz gün beta sonucunu alıcağımız gündü içim içime sığmıyordu kanımı verdim Selen Hanımın yanına gittikten sonra beni mutlu bir şekilde karşıladı ve sonucun pozitif olduğunu söylediğinde dünyalar benim oldu. Gerek hamileliğim gerek doğumum konusunda bana çok yardımcı oldu ve gayet ilgiliydi ona çok şey borçluyum, bana yaşattığı en güzel duygu dünya tatlısı kızım Selen :))

aslında riskli bir şey tüplerde sıvı falan birikiyormuş tutmama olasılığı da oluyormuş.selen hn. çektirmemizi istemişti temiz bir dosya açalım diye bakalım eşimin de eli rahatlarsa ikna olur belki Allahım darda olan herkese yardım edersiz ne güzel ilerlemişsiniz maşallah Allah korusun düşük tehlikesi artık herkeste çok yaygın.şu an kaç aylık hamilesin sen canım hala selen hanıma mı devam ediyorsun

maşallah hikayeniz mutlu sonlandı çok sevindim Allah analı babalı büyütsün darısı bize inşallah

Evet canim çok önemli pahali ama tüp bebek zaten pahali eğer rapor yoksa yani onu riske atmak çok sıkıntılı bir durum bizim çok umutsuzdu yazdım belki okumussundur Rabbim büyük şükürler olsun ki oldu. Tüp bebekte biraz daha yüksekmiş kanamanın olması ilk aydan itibaren oldu . SELEN HANİM la devam bırakmak istemiyorum ama muayene ücretleri fazla geliyor bize , bir ay sonra bırakabilirim tabii hersey yolunda giderse hem yakın hemde biraz daha uygun bir yer buluruz. 10 haftalik olduk zor güç maşallah iğneler devam öyle.

Sağlıkli huzurlu mutlu yıllarla büyür inşallah bebegin canım Allah isteyen herkese hayırlısı ile versin.

İyi bayramlar olsun herkese bayramınızı kutluyorum arkadaşlar ancak yazabildim bayram kalabalık geçti. Herkes nasıl hamiş haberleri varmı

Arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun. Kızım dört aylık oldu maşallah. yıllardır bebeği olmayan bir arkadaşıma da selen hanımı önerdim. başlıyor bakalım onun gelişmelerini de yazarım.

Merhaba arkadaşlar Nasılsıniz iyi haberi olan yokmu??? Benim bugün kontrolüm vardı Doktor "Selen Hanımdan iyiyiz çok şükür o kadar tatlı biri ki kendimi güvende hissediyorum tekrar tavsiye ederim.

Herkese Merhaba Arkadaşlar,
Selen hn. la ilgili tüm yazışmaları okudum, kendisiyle tanışmadan sizin sayenizde fikir aldım .
Bu hafta, kendisiyle ilk görüşmeyi yapacağım. Allah isteyen herkesin, kucağına bebeğini vermeyi nasip etsin sağlıkla.

Arkadaslar ben bu ay dondurulmuslar ile 2. Denememe başladim.biliyorsunuz ilk denemem kimyasal gebelikle sonuclandi. Kromozom analizi ,Pihtilasma naturel killer , troit vs. Hicbir testte sorun cikmadi Suan estrofem 'e başladim. Insallah transfer icin bir aksilik olmadan 2 tane 6. Gun embriyomun transferi yapilir. Bana çok dua edin.Lütfen dualariniza cok ihtiyacim var . Zaten bu kez transferden sonra hic kalkmiycam isten izin alicam evde yaticam bol bol. Sizde bana transfer sonrasi önerilerinizi yazin lütfen:)))

Meraba arkadaslarr...bende selen hanimin hastasiyim..2 ay once opu yapildi embriyolarim donduruldu...simdi basladik..bakalim neler olacak...

Bu benim 4. Tup bebek denemem 3 tanesi basla merkezdeydi...

Estrofeme basladikk...ve vitaminler..bugun adetimin 6. Gunu..6 gun sonra muayenem..transfer ozaman belli olacak..

ikimizde ayni durumdayiz desene:)) bende yeni basladim estrofem'e birkacgun oluyor 16 ekimde kontrolum var. Transfer ile ilgili hersey belli olacak. Ilk tup denemem de 13. Gun 10.7 mm di rahim kalinligim . Umarim buseferde ayni degerleri yakalarim:)) bu arada güzel dileklerin icin cok tesekkur ederim hello _ world:)))) bu kez kendimi daha rahat hissediyorum. Sanki olucak bu kez

Bi kac gun araliklarla transferimiz olacak demekki...benide 13 ekimde cagirdilar..insallah bi aksilik cikmaz..

Sizin ilki nerdeydi selen hanimdami yine...

Ben heycan yapmicam dedimsedee...kendime ...gun yaklasdikca icim kipir kipir oluyorr...

Evet canim birkacgun arayla transferlerimiz olucak insallah. ilk denemem de selen hanimdaydi. Benim herseyim cok güzel gitti hic aksilik olmadi ama kimyasal da olsa nir gebelik oldu onunla avundum. bende senin gibi cok heyecanliydim. Ama bu kez daha sakinim sanki. Diger denemelerin nasildi arkadasim neler yaptin. Kac yumurtan var dodndurulmus kacinci gun?

Hadi hayırlısı inşallah bukez iyi olucak dualarim seninle birlikte bende kullandım ilacı transfer den sonra tek tablete düşürdü dinledim ilk hafta hep evdeydim ikinci hafta biraz yürüdüm stres yapma internete takıldım puzzle yaptım kitap okudum kendimi rahatlatmak için evde tekdim arada kalktım çok şükür geçti zaman darısı isteyenlere inşallah.

Bi kac gun araliklarla transferimiz olacak demekki...benide 13 ekimde cagirdilar..insallah bi aksilik cikmaz..

Sizin ilki nerdeydi selen hanimdami yine...

Ben heycan yapmicam dedimsedee...kendime ...gun yaklasdikca icim kipir kipir oluyorr...

Hadi hepinize hayırlı olsun dualarim sizinle inşallah iyi olucak arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…