- 11 Şubat 2015
- 794
- 155
- 103
- Konu Sahibi umutlugirl
-
Mrb arkadaşlar benim ayin 30 da transfer olcak ama ayin 9 da adet günüm arada 9 gün var bu kafamda soru işareti oluyor normalmi
Hayırlı olsun canımmerhaba kızlar bende hayırlısıyla bugün başladım tedaviye 5 gün sonra tekrar gidicekmişim.inofolic, previt positive , gonal f, vit. d3 damla verdi ama damla yokmuş natures bounty diye yeşil bir şişe getirdi eczacı.onun dışında da dostinex ve euthyrox25 verdi prolaktin ve haşimato tiroidi için.Rabbim utandırmasın BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM deyip başladık.
Benimde adetin 20.günü transferim oldu canım sonuç pozitif sıkıntı yapmaMrb arkadaşlar benim ayin 30 da transfer olcak ama ayin 9 da adet günüm arada 9 gün var bu kafamda soru işareti oluyor normalmi
güzel sonuçlarınız olsun inşallahbende bugun gittim cumartesi yumurta toplanicak hersey cok gzel suanlik eşiminde spermleri genetik inceleme yapilcak cumartesi gunu sperm verilicek bakalm nolcak duacı olalm birbirimize
sağol canım hayırlısıyla bizde ilk adımı attık darısı bize inşallahHayırlı olsun canım
Selen hanım tamamen kişiye özel tedavi yapıyor bundan emin ol gönlünü rahat tut bol bol dua et inşallah güzel haberlerini alacağız bir de gebelik aşısını konuş. Uygun görürse mutlaka yaptır ben aralık ayında transferden 3 gün önce selen hanıma yaptırdım bebeğin tutunma oranını arttırıyorsağol canım hayırlısıyla bizde ilk adımı attık darısı bize inşallah
kzlar yarin yumurta toplama islemim yapilcak dua edin hayirlii haberlerle geliyim. yarin bahçeci de olacak olan varmı
tatlm bisey sorcam toplama isleminden ne kadar zaman sonra adet oldn bide ne zaman transfer yapildi.güzel sonuçlarınız olsun inşallah
gece yazamadm canm tesekkur ederm cok gzel gecti toplama islemim gzel haberler alirz insallah. bu arada adet olup gel dedi neden adet olmami istediler ki adetime daha 16 gun var ve 1 hafta icinde olursun dediler ayda 2 kez adet olmuş olcam yani yumurta toplama sonrasi erken adet olan varmi
çok tesekkurler ya bilgilendirdigin icin anestezi aldm ya dün hic aklima gelmedi sormak neden adeti bekliyoruz diye bide ilaçtan kastn igneler mi canmİlaçları bıraktığın içi 1 haftada adet olucaksın.engeç 10gün hepimiz öyle oldu cnm sende anormal bi durum yok mrketme.erken olucaksın eski adeti unut artık :) adetinin 2.günüde gidiyosun transfer için ilaçlarına başlıyorsun.ve 19 veya 20.günde de transferin yapılır.kan sonucun normalse.
çok tesekkurler ya bilgilendirdigin icin anestezi aldm ya dün hic aklima gelmedi sormak neden adeti bekliyoruz diye bide ilaçtan kastn igneler mi canm
cok saol canm dün yumurtalar toplandi ya pazartesi ararlar dediler ben uyurken sabah aramislar donus yaptm ama kapali bugun galiba ne diceklerdi cok merak ediyorumTedavi sırasında kullandığımız iğnelerden bahsettim.(onları bırakınca adet oluyoruz) adet oluncada estrofem ilaca başlıycaksın.
cok saol canm dün yumurtalar toplandi ya pazartesi ararlar dediler ben uyurken sabah aramislar donus yaptm ama kapali bugun galiba ne diceklerdi cok merak ediyorum
ama pazartesi demislerdiKaç yumurtan olgun çıktı.kaçı döllendi.onu söylüyceklerdir.
ama pazartesi demislerdi
Normalde opudan sonraki gün aranıyor.yani bugün aranması gerek ztn normalde.pazar günü olduğu için arayamayız fln diye öyle demişlerdir.pazar günü işlemleri yapıp gidiyorlar çünkü.mrketme.
gece yazamadm canm tesekkur ederm cok gzel gecti toplama islemim gzel haberler alirz insallah. bu arada adet olup gel dedi neden adet olmami istediler ki adetime daha 16 gun var ve 1 hafta icinde olursun dediler ayda 2 kez adet olmuş olcam yani yumurta toplama sonrasi erken adet olan varmi
anladm canim cok saol sen ne zaman toplattn yumurtalariCanım benim bende senin gibi yumurta toplama sonrası adetin 2. Günü gel dedi bu ara da embriyolari donduracaklar sana da adet sonrası rahim kalinlastirmak için bir ilaç verecek ve 13 gün sonra gel diyecek. Gittiğinde iğne verecek 5 gün sonra gel transfer yapalım diyecek. Bana bunlar soledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?