Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Hayırlı olsun canım

sağol canım hayırlısıyla bizde ilk adımı attık darısı bize inşallah
Selen hanım tamamen kişiye özel tedavi yapıyor bundan emin ol gönlünü rahat tut bol bol dua et inşallah güzel haberlerini alacağız bir de gebelik aşısını konuş. Uygun görürse mutlaka yaptır ben aralık ayında transferden 3 gün önce selen hanıma yaptırdım bebeğin tutunma oranını arttırıyor

kzlar yarin yumurta toplama islemim yapilcak dua edin hayirlii haberlerle geliyim. yarin bahçeci de olacak olan varmı

gece yazamadm canm tesekkur ederm cok gzel gecti toplama islemim gzel haberler alirz insallah. bu arada adet olup gel dedi neden adet olmami istediler ki adetime daha 16 gun var ve 1 hafta icinde olursun dediler ayda 2 kez adet olmuş olcam yani yumurta toplama sonrasi erken adet olan varmi

İlaçları bıraktığın içi 1 haftada adet olucaksın.engeç 10gün hepimiz öyle oldu cnm sende anormal bi durum yok mrketme.erken olucaksın eski adeti unut artık :) adetinin 2.günüde gidiyosun transfer için ilaçlarına başlıyorsun.ve 19 veya 20.günde de transferin yapılır.kan sonucun normalse.

çok tesekkurler ya bilgilendirdigin icin anestezi aldm ya dün hic aklima gelmedi sormak neden adeti bekliyoruz diye bide ilaçtan kastn igneler mi canm

Tedavi sırasında kullandığımız iğnelerden bahsettim.(onları bırakınca adet oluyoruz) adet oluncada estrofem ilaca başlıycaksın.
cok saol canm dün yumurtalar toplandi ya pazartesi ararlar dediler ben uyurken sabah aramislar donus yaptm ama kapali bugun galiba ne diceklerdi cok merak ediyorum

Canım benim bende senin gibi yumurta toplama sonrası adetin 2. Günü gel dedi bu ara da embriyolari donduracaklar sana da adet sonrası rahim kalinlastirmak için bir ilaç verecek ve 13 gün sonra gel diyecek. Gittiğinde iğne verecek 5 gün sonra gel transfer yapalım diyecek. Bana bunlar soledi.

anladm canim cok saol sen ne zaman toplattn yumurtalari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…