- Konu Sahibi umutlugirl
-
anladm canim cok saol sen ne zaman toplattn yumurtalari
hayrlisi olsn canim cogu gitmiz azı kalmıs senin :) ben seni gordum sanki klinikte17 gün oldu canım salı transfer benim.
Selen hanım tamamen kişiye özel tedavi yapıyor bundan emin ol gönlünü rahat tut bol bol dua et inşallah güzel haberlerini alacağız bir de gebelik aşısını konuş. Uygun görürse mutlaka yaptır ben aralık ayında transferden 3 gün önce selen hanıma yaptırdım bebeğin tutunma oranını arttırıyor
merkezi arayıp sor istersen canım bende memurum ama sormadım öğlen geldim işekızlar günaydın bişiy sorucam, il dışından tedaviye gidip gelicem, memurum bulunduğum kadroda tekim, kontroller için izin almam sıkıntılı olucak. aranızda kontrole geldiği günler için selen hanımdan rapor alan varmı acaba?
peki kontrol günlerinde nasıl yapıyosun, işyerinden saatlik izin alarak mı gelip gidiosun.merkezi arayıp sor istersen canım bende memurum ama sormadım öğlen geldim işe
yok canım oda arkadaşlarıma söyledim geçen haftadan haberleri vardı.zaten merkez evime 2 saat uzaklıktapeki kontrol günlerinde nasıl yapıyosun, işyerinden saatlik izin alarak mı gelip gidiosun.
hayrlisi olsn canim cogu gitmiz azı kalmıs senin :) ben seni gordum sanki klinikte
Normal canım. Sıkıntı yapma. Güzel haberlerini alırız inşallahMrb arkadaşlar çarşamba günü transfer günüm bol bol dua istiyorum sizden birde bişe sorcam normalde yumurtalar toplandiktan 1 hafta snra adet olursun dediler ama yine tam gününde oldum hiç aklıma gelmedi selen hanima sormak bu normalmi
Hayırlı olsun şimdiden. Sizinle aynı heyecanı paylaşıyorum. Bahçeci kesinlikle doğru adres.17 gün oldu canım salı transfer benim.
Opunun olduğu ay transfer yapmayıp embriyolarını dondurur diğer adetinin 2. günü ile tedaviye devam edilir. (adetindne sonra iğne değil de estroferm folibol ve vitamine devam ettirir muhtemelen) Bana da öyle yaptılar rahmi bir ay dinlendiriyor dr. Çünkü diğer ay hormonlar daha normal oluyorgece yazamadm canm tesekkur ederm cok gzel gecti toplama islemim gzel haberler alirz insallah. bu arada adet olup gel dedi neden adet olmami istediler ki adetime daha 16 gun var ve 1 hafta icinde olursun dediler ayda 2 kez adet olmuş olcam yani yumurta toplama sonrasi erken adet olan varmi
canım ben buzdolabının kapağında saklıyorum.ama 25 derecenin altında bir sıcaklıksa odanda saklayabilirsin.ben risk almak istemedim işyerimdeki buzdolabında duruyorlar.kızlar bu hafta ilk kontrolüme gidicem,ilaçlarımı aldım ama ezzacıya nerede saklamam gerektiğini sormayı unuttum. ilaçları buzdolabının kapağında mı yoksa oda da mı sakladınız.
Allah kolaylık versin canım sabret inşallah şifa olacak o iğneler. Ben de de üçer üçer yapıldı göbekten yalnız ben kendime vuramıyordum işte eşim hafta sonu da evde eşim vuruyordu. Progestan kullanırken mecbur hastaneye gidiyordum tabi.merhaba arkadaşlar bu baskılayıcı iğneyle yumurta geliştirici iğneleri aynı anda yapmak mantıksız geliyor bana.mantığını bilen biri lütfen açıklasınbu iğneler psikolojimi bozdu iyice azer bülbül gibi titriyorum yapmadan önce
siz nasıl yapmıştınız aynı anda 3 iğneyi göbeğim acıyo artık yerim kalmadı
Allah kolaylık versin canım sabret inşallah şifa olacak o iğneler. Ben de de üçer üçer yapıldı göbekten yalnız ben kendime vuramıyordum işte eşim hafta sonu da evde eşim vuruyordu. Progestan kullanırken mecbur hastaneye gidiyordum tabi.
Bu arada progestan ve kan sulandırıcı iğneyi iki buçuk nerdeyse üç aylık olana kadar kullandırdı doktorum
Amin canım Allah kolaylaştırsın inşallah ne kadar daha kullanacaksınamin canım benim sen baya vuruldun biliyorum hayırlısıyla bitse başka iğne vurulmak istemiyorumvurulduktan sonra baygınlık geliyor birde gözüm kararıyor Allahım hayırlısını nasip etsin
amin sağol kuzumAmin canım Allah kolaylaştırsın inşallah ne kadar daha kullanacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?