Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Baskılayıcı iğne olmazsa yumurtaların çatlayabilir.oyüzden yumurtalar büyüyünce baskılayıcı iğne kullanıyoruz büyümesini engellemiyor.sadece çatlamasını engelliyor cnm

Allah iyiliğini versin emi çok güldürdün beni. Ya enfeksiyon riskine karşı önermiyor eşler çok kızıyor ama diyor yapabilecek bişey yok diyo Evet benim de o iğneler sanırım 12 gün sürdü. O iğneler ne ki devede kulak progrstan başlada gör totonun üstüne oturamamayi

gebelik aşısı yaptıran var mı aranızda, yada doktor hanımın fikrini alan,cok yerde bahsi geçiyor.merak ettim bende.

Baskılayıcı iğne olmazsa yumurtaların çatlayabilir.oyüzden yumurtalar büyüyünce baskılayıcı iğne kullanıyoruz büyümesini engellemiyor.sadece çatlamasını engelliyor cnm
öyleymiş araştırdım da canım sağol teşekkür ederim.

hahaaaa bende kendime gülüyorum
napalım dayanıcaz artık dejavu yaşarım biraz çocokluğum penisilin penadurla geçmişti
birde benim eşim ona kızmıyor ben bir şey olmaz diyorum diye bana kızıyor neyse madem korunmalı olarak da enfeksiyon riski varsa tehlikeli hiç bulaşmamak lazım

gebelik aşısı yaptıran var mı aranızda, yada doktor hanımın fikrini alan,cok yerde bahsi geçiyor.merak ettim bende.
Ben ilk kez son tedavimde yaptırdım selen hanıma. Tutma ihtimalini yüzde 5 - 10 bile arttırsa kar dedim dr da uygun gördü transferden 3 gün önce yaptı. Ama benim başarısız tedavim çok diye tamam dedi her hastaya yapmıyor. Bence görüş mutlaka yaptır sonra aklına takılmasın

Kızlar benim dün transferim oldu dua edin. Ama ben yatamıyorum ya içim darlandi yor. Baktım olmuyor vajina jelini aldıktan sonra kendimi dışarı attım inşallah zararlı bişey yapmiyorum dur. Hayırlısı Haktan

hayırlı olsun canım Allah emeklerimizi zayi etmesin genelde yatıp dinlenin diyorlar ama yürüyüşten bir zarar gelmez bence

canım hayrli olsn insallah kac embriyo tranfer edildi bide sen genetik test yaptrdin mi emriyolara

Mrb arkadaşlar bende Dub transfer oldu ama hep saga sola dönüyorum kalcamdam uyuyamiyorum progesten çok kötü etti beni

merhaba kızlar bugün tedavimin 9. günü kontrolum vardı selen hanım yumurtaların ne güzel büyümüşler öyle dedi.16 mm falan olmuşlar sanırım yoğunlardı alelacele saydı ayla hemşireye not ettirdibüyük ihtimalle pazartesi toplayacakmış.çok heyecanlıyım ve de stresliyim c.tesi gittiğimde ne olacak acaba o poponun üstüne oturamadığınız iğneden mi vuracaklar bilmiyorum ne zor işlermiş Allah tez zamanda kavuştursun bebişlerimize

Arkadaslar crinone.jel jel kullanan varmi ben kullanıyorum ama azcık dışarı çıkıyor sorun varmi

h
Hayırlı olsun cnm Hayır o iğnyi transferine 5 gün kala başlıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…