- 11 Şubat 2015
- 794
- 155
- 103
- Konu Sahibi umutlugirl
-
merhaba arkadaşlar bu baskılayıcı iğneyle yumurta geliştirici iğneleri aynı anda yapmak mantıksız geliyor bana.mantığını bilen biri lütfen açıklasınbu iğneler psikolojimi bozdu iyice azer bülbül gibi titriyorum yapmadan önce
siz nasıl yapmıştınız aynı anda 3 iğneyi göbeğim acıyo artık yerim kalmadı
amin sağol kuzumbilmiyorum ki selen hn. perşembe tekrar çağırdı yani 9. günüm oluyo herkesin 12 gün mü sürüyor acaba diğer forumda okudum da cem beyin bir hastası 10 gün sürmüş iğneleri galiba
birde afedersin ilişki isteği çok oluyo iki gündür hormonlardan mı neden anlayamadım
cinsel ilişki yasak diyor ilaç listesinde ama prezarvatifle de yasak olur mu acaba kendimi tanıyamaz oldum
öyleymiş araştırdım da canım sağol teşekkür ederim.Baskılayıcı iğne olmazsa yumurtaların çatlayabilir.oyüzden yumurtalar büyüyünce baskılayıcı iğne kullanıyoruz büyümesini engellemiyor.sadece çatlamasını engelliyor cnm
hahaaaa bende kendime gülüyorumAllah iyiliğini versin emi çok güldürdün beni. Ya enfeksiyon riskine karşı önermiyor eşler çok kızıyor ama diyor yapabilecek bişey yok diyoEvet benim de o iğneler sanırım 12 gün sürdü. O iğneler ne ki devede kulak progrstan başlada gör totonun üstüne oturamamayi
Ben ilk kez son tedavimde yaptırdım selen hanıma. Tutma ihtimalini yüzde 5 - 10 bile arttırsa kar dedim dr da uygun gördü transferden 3 gün önce yaptı. Ama benim başarısız tedavim çok diye tamam dedi her hastaya yapmıyor. Bence görüş mutlaka yaptır sonra aklına takılmasıngebelik aşısı yaptıran var mı aranızda, yada doktor hanımın fikrini alan,cok yerde bahsi geçiyor.merak ettim bende.
Kızlar benim dün transferim oldu dua edin. Ama ben yatamıyorum ya içim darlandi yor. Baktım olmuyor vajina jelini aldıktan sonra kendimi dışarı attıminşallah zararlı bişey yapmiyorum dur. Hayırlısı Haktan
canım hayrli olsn insallah kac embriyo tranfer edildi bide sen genetik test yaptrdin mi emriyolaraKızlar benim dün transferim oldu dua edin. Ama ben yatamıyorum ya içim darlandi yor. Baktım olmuyor vajina jelini aldıktan sonra kendimi dışarı attıminşallah zararlı bişey yapmiyorum dur. Hayırlısı Haktan
Gerçekten mi ne zaman?
yagmurlu bi gundü sanirim kirmizi bi arabadan indin dpgru hatrliyosam yanında bi bayan vardi derimodun cantasi vardi birinizde ya sende ya yanindakinde eşim dün aldigimiz cantadan bak demisti bana eger sen isenGerçekten mi ne zaman?
yok canim ya o kadar ustune düşme tabiki donceksin saga sola ama yavaşçasağa sola dönmek zararlomidir
a.selam beni soruyosan bugun 5. gun emriyolarn durumu icin ararlar brazdan adet olmayi bekliyorm transfer icinsaol cnm sen ne yapiysn ne asamadasn
anladım cnm hayırlısı olur insa.selam beni soruyosan bugun 5. gun emriyolarn durumu icin ararlar brazdan adet olmayi bekliyorm transfer icin
Hayırlı olsun cnm Hayır o iğnyi transferine 5 gün kala başlıyorsunuzmerhaba kızlar bugün tedavimin 9. günü kontrolum vardı selen hanım yumurtaların ne güzel büyümüşler öyle dedi.16 mm falan olmuşlar sanırım yoğunlardı alelacele saydı ayla hemşireye not ettirdibüyük ihtimalle pazartesi toplayacakmış.çok heyecanlıyım ve de stresliyim c.tesi gittiğimde ne olacak acaba o poponun üstüne oturamadığınız iğneden mi vuracaklar bilmiyorum ne zor işlermiş Allah tez zamanda kavuştursun bebişlerimize
sağol canım inşallah hepimize hayırlı olurh
Hayırlı olsun cnm Hayır o iğnyi transferine 5 gün kala başlıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?