- 11 Şubat 2015
- 794
- 155
- 103
- Konu Sahibi umutlugirl
-
Arkadaslar crinone.jel jel kullanan varmi ben kullanıyorum ama azcık dışarı çıkıyor sorun varmi
günaydın kızlar bir şey soracağım yumurta toplamadan sonra bu şişkinlik ve karın-kasık ağrıları geçiyor mu acaba?bu hep böyle devam edecek diye korkar oldum nefes alırken sırtım ağrıyor batıyor resmen karnım kocaman oldu
inşallah canım dayanıyoruz her şeye Allah hayırlısıyla pozitif sonuç almayı nasip etsin hepimizeBende öyle olmuştum derin nefes alamıyordum.batıyordu.sonra 4 günde fln geçti cnm biraz dayancaksın.
inşallah canım dayanıyoruz her şeye Allah hayırlısıyla pozitif sonuç almayı nasip etsin hepimize
cnm senin transferin oldumuBol bol su iç
canm ne durumdasnMrb arkadaşlar transferin 3.günü ama ilk günden beri sol tarafım çok ağrıyor çok kötüyüm birde aşırı akıntım var
var yada yok diye şartlandirma belirtiler icin coook erken kendini dinleme normal hayatina devam et insallah sonuc pozitif olcak de Rabbime bol bol dua et çekebildigin kdar Estağfurullah tespihi cekcnm transferin 5 günü ilk günle beraber ama dundendir mide bulantısı başladı sanki ama çokta umitlenmek istemiyorum
saol cnm ins Rabbim isteyen herkeze nasip etsin sen ne yaptinvar yada yok diye şartlandirma belirtiler icin coook erken kendini dinleme normal hayatina devam et insallah sonuc pozitif olcak de Rabbime bol bol dua et çekebildigin kdar Estağfurullah tespihi cek
bende genetige embriyo biyopsisi ginderdik 3 haftaya sonuc cikcak yarin gidip odemesini yapicam adet olmadm hala olursun hemen demişlerdisaol cnm ins Rabbim isteyen herkeze nasip etsin sen ne yaptin
Benim cumartesi transferim oldu inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızhYirlisi olsun cnm Rabbim ins hayirlisiyla hepimiz pozitif sonuçlar alırız hiç transfer olan yokmu bende baska
anladım cnm yaş kaç senin kaç embriyo transfer edildi bişe his ediyormusunBenim cumartesi transferim oldu inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Arkadaşlar Merhaba. Bir sorum olacaktı. Bu ay tüp bebek transferi yapılacak. Cyclo progynova kullandım. Adetim çok az geldi. Sizce nedeni bu ilaç olabilir mi? Teşekkürler
bende genetige embriyo biyopsisi ginderdik 3 haftaya sonuc cikcak yarin gidip odemesini yapicam adet olmadm hala olursun hemen demişlerdi
3 bine yakın canim 2974 tl di galiba tanesi 350 dolar3 tane için nekadar ödüyceksin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?