- 1 Mart 2016
- 563
- 629
- 18
- 33
- Konu Sahibi umutlugirl
-
- #1.061
Bende de 3 gün gaz sancısı gibi bir şey oldu. Arkadaşımda daha çok kasık Ağrı'sı oldu. Normaldir diye düşünüyorum.Kızlar acil cvplarsaniz çok sevinirim.cuma opu oldum.o gün çok hafif kasik agrim olmuştu.gayet iyiydm.Ama dün akşam hafif başlayıp gece felaket çok şiddetli bir kasık agrim oldu.İki büklüm oldum.Şimdi ise rahatladim biraz daha.Bu neden olmustur çok merak ediyorum böyle bisey yaşayan varmı aranızda ?
Suanda hepimiz br ümit bekliyoruz ve aşırı derecede stres yapıyoruz malesef elimizde değil stres yapıyoruz . Sizin bu acıklamaları tüp bebek merkez arastırma gurubuna yapmanız lazım ki insanlara fardanuz olsun su anda faydanız olmadı bizi daha cok strese soktunuz.didecinna cnm yumurta toplama sonrası genelde zaten embriyologla muhatap olunuyor doktor çok araya girmiyor genelde... Ama şeffaf değiller ve işi tam raconuna göre yapmıyorlar bence . Bizde şişli Memorial da yaptırdık , sonuna kadar memnun olduğum ve keşkemin olmadığı bir hastaneydi çok şükür . Sonuçta az paralar harcanmıyor , onun için iyi araştırıp gitmek lazım . Ben araştırmadan yaptırdığım 4 tüp bebek te kullandığım onca ilaca mı yanayım harcadığım paraya mı bilemedim .
Ha bide ulun bey poşet poşet ilaç veriyordu bize ... Memorial minimum ilaç kullandırma eğilimli bi hastane .... Kızlar Sak'ın Memorial ı övmek içşn Girmişim sayfaya da yazıyorum bunları gibi düşünmeyin . Sonuçta oradaki işleyişi de bilin kendi karşılaştırmanızı yapın Bnm gibi çok keşkeleriniz olmasın geriye dönük dşye bunları yazıyorum
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah fakat keşke tedavi gördüğünuz Dr. Kimse onun sayfasında yapsaydinız bu bilgilendirmenizi çünkü selen hanım herkesin rahim filmini inceliyor hatta ben cektirmemekte ısrar etmiştim kendisi bu şekilde doğru bir tedavi izleyemeyiz baştan temiz bir dosya açalım demişti bana ilaç açısından kullandığım ilaç bana da çok gelmişti ama ilk denemem olduğu için bilemiyorum kaç kutu ilaçla tedavi olabilirdi.Selen hanımın tek eksi yönü eşimde şekil bozukluğu olduğunu gördüğü halde bir ilaç ya da yönlendirme yapmadı bu kadar yani fakat sonrasında ben internetten araştırma yaptım malesef şekil bozukluğunun tedavisi yokmuş bence o yüzden yorum yapmadı diye düşünüyorum.didecinna cnm yumurta toplama sonrası genelde zaten embriyologla muhatap olunuyor doktor çok araya girmiyor genelde... Ama şeffaf değiller ve işi tam raconuna göre yapmıyorlar bence . Bizde şişli Memorial da yaptırdık , sonuna kadar memnun olduğum ve keşkemin olmadığı bir hastaneydi çok şükür . Sonuçta az paralar harcanmıyor , onun için iyi araştırıp gitmek lazım . Ben araştırmadan yaptırdığım 4 tüp bebek te kullandığım onca ilaca mı yanayım harcadığım paraya mı bilemedim .
Ha bide ulun bey poşet poşet ilaç veriyordu bize ... Memorial minimum ilaç kullandırma eğilimli bi hastane .... Kızlar Sak'ın Memorial ı övmek içşn Girmişim sayfaya da yazıyorum bunları gibi düşünmeyin . Sonuçta oradaki işleyişi de bilin kendi karşılaştırmanızı yapın Bnm gibi çok keşkeleriniz olmasın geriye dönük dşye bunları yazıyorum
Canım bir kaç gün içerisinde bu ağrılar geçiyor benim siskinligim 10 gün sürmustu adet olunca rahatlamistim içini ferah tut geçiyorKızlar acil cvplarsaniz çok sevinirim.cuma opu oldum.o gün çok hafif kasik agrim olmuştu.gayet iyiydm.Ama dün akşam hafif başlayıp gece felaket çok şiddetli bir kasık agrim oldu.İki büklüm oldum.Şimdi ise rahatladim biraz daha.Bu neden olmustur çok merak ediyorum böyle bisey yaşayan varmı aranızda ?
Suanda hepimiz br ümit bekliyoruz ve aşırı derecede stres yapıyoruz malesef elimizde değil stres yapıyoruz . Sizin bu acıklamaları tüp bebek merkez arastırma gurubuna yapmanız lazım ki insanlara fardanuz olsun su anda faydanız olmadı bizi daha cok strese soktunuz.
Memnuniyet kişiden kişiye değişiyor sanırım.Ben hasta tavsiyesiyle gittim.Benim ikinci tedavimdi Selen Sezginsoyla.Benim opudan iki gün önce kan degerlerime bakıldı ve Selen hanım transferi 1 ay erteledi.Benim ilk tedavi olduğum yerde Selen hanımın verdiği ilaçları kullanmamıştım ve polikistiğim.Buna uygun ilaçlara kullanınca embriyolar 5.güne gitti ve transfer ertelenince benim lehime oldu sonuç yani olumlu.Ve transfer olacağım zaman da kan değerlerime baktı.Şahsen ben memnun kaldım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah fakat keşke tedavi gördüğünuz Dr. Kimse onun sayfasında yapsaydinız bu bilgilendirmenizi çünkü selen hanım herkesin rahim filmini inceliyor hatta ben cektirmemekte ısrar etmiştim kendisi bu şekilde doğru bir tedavi izleyemeyiz baştan temiz bir dosya açalım demişti bana ilaç açısından kullandığım ilaç bana da çok gelmişti ama ilk denemem olduğu için bilemiyorum kaç kutu ilaçla tedavi olabilirdi.Selen hanımın tek eksi yönü eşimde şekil bozukluğu olduğunu gördüğü halde bir ilaç ya da yönlendirme yapmadı bu kadar yani fakat sonrasında ben internetten araştırma yaptım malesef şekil bozukluğunun tedavisi yokmuş bence o yüzden yorum yapmadı diye düşünüyorum.
Merkeze de söylediğim gibi bu tutmazsa 2.de yine Selen Hanımda tedavi olurum
Ayy ne güzel bir haber bu canım maşallah Allah bize de hayırlısıyla nasip etsin ☺Klinigin eczanesinde yokmuydu previt. Cok zor bulunan birsey degil herhangi bir eczaneye gidip yok ise depodan getirtebilirler.
Bu arada bizde suprizler bitmiyor gecen pazartesi 2 kisiydik bu pazartesi 3 kisi oldugumu ogrendim.dr bile sasirdi iki kalp atisi var inanamiyorum dedi:) iste bizde durum boyle... bugun selen hanim yine birine mujdeyi verdi cok sukur bunlari duymak bile mutlu ediyor beni.allah herkese nasip etsin...
Canım previtle elevit aynı yani muadil ikisi de multivitamin selen hanıma güvenPrevit pozitive bulamiyorum yaaa elevit al dedi selen hanim.siz ne yaptiniz kizlaaarr istanbuldayim şuan nerden alabilirim
Harika bir haber gözünüz aydın olsun canım çok sevindimKlinigin eczanesinde yokmuydu previt. Cok zor bulunan birsey degil herhangi bir eczaneye gidip yok ise depodan getirtebilirler.
Bu arada bizde suprizler bitmiyor gecen pazartesi 2 kisiydik bu pazartesi 3 kisi oldugumu ogrendim.dr bile sasirdi iki kalp atisi var inanamiyorum dedi:) iste bizde durum boyle... bugun selen hanim yine birine mujdeyi verdi cok sukur bunlari duymak bile mutlu ediyor beni.allah herkese nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?