- 12 Kasım 2014
- 106
- 58
- 28
- 37
- Konu Sahibi umutlugirl
-
- #1.081
İnşallah canım beklemek zor gerçekten bakalım transfer sonrası sen ne yapacaksın şimdiden böyle gunler geçmiyor diyorsun☺ güzel haberler veririz inşallah
İnşallah canım Sağol Allah hayırlısını versinhacico canim olumsuz düşünme, birçok hamileler adet belirtilerini yaşıyorlar sende öyle olabilirsin,seninde allahin.izni ile pozitif olacak inşallah.
Transferden sonra heralde ben çatlarım beklerken öle geliyoİnşallah canım beklemek zor gerçekten bakalım transfer sonrası sen ne yapacaksın şimdiden böyle gunler geçmiyor diyorsun☺ güzel haberler veririz inşallah
Kesinlikle haklısın ne kadar az kişi o kadar az baş agrısıHayirli haberlerinizi bekliyoruz hepinizden.transferden sonra mutlaka yatip dinlenin stres sıkıntı yok.tedeviden olabildigince az kisinin haberi olsunki gereksiz sorulara maruz kalmayin benden size nacizane tavsiyeler...
Canım bende çok şişmiştim aynen nefes alamiyordum bana en iyi gelen ballı limonlu sıcak su olmuştu ve bol bol su iç her gün yarım saat yürüyüş yapmaya calismistim dışarda.haşlanmış yumurta da iyi diyorlar ama ben çok yiyememistim.benim şişlik 10 gün sürmüştü âdet olana kadar devam etmişti de diyebilirimKızlar benim agrilarim devam ediyor.cuma opudan sonra hafifti.cumartesi aksamı şiddetli kasik ağrısı oldu.hala gece ve sabah dewam ediyor sanki bıçak saplanıyor anlık olup geçiyor.Bide karnimda şişlik ve ishal var ama yinede rahatlayamadim.nefes almakta güçleşti sislikten. Ne yapmalıyım??
İnşallah canım yaaa inşallahAyyy canım hayirlisiyla bebeklerine kavusacaksin yarın.Dualarımız seninle cnm Rabbim bu hayırlı gunler vesilesiyle yüzümüzü güldürsün inş.
İnşallahhhhh yaHayirlisi olsun ins. Hep ol7mlu seyler dusun lutfen.birde bakiyormusuz ucuzler geliyormus:) herkesin guzel haberlerini bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?