Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

hacico canim olumsuz düşünme, birçok hamileler adet belirtilerini yaşıyorlar sende öyle olabilirsin,seninde allahin.izni ile pozitif olacak inşallah.

N nesser41 acikcasi oranin eczanesine sormak aklima hiç gelmedi,eleviti buldum fiyati ucuzdu,previt daha pahaliydi interneette bakmıştım fiyatina,acaba dahami iyidir yoksa direkt eleviti alayimmi dersiniz kızlar haftaya

İnşallah canım beklemek zor gerçekten bakalım transfer sonrası sen ne yapacaksın şimdiden böyle gunler geçmiyor diyorsun☺ güzel haberler veririz inşallah

blackcelep61 canım benim adetin 13. Gunu kan degerıme baktılar yeterli deildi ikitane yuttum 2 tanede alttan dediler 2 gün sadece bu sekilde yap dediler 2 gün sonra gittim kalınlık 10 mm tmm dediler normale döndüm su anda 2 estofem -antibiyotik-kortizon ilacı-kalcadan iğne-kan sulandırıcı ve vitaminlere devam carsambada transfer

Hayirli haberlerinizi bekliyoruz hepinizden.transferden sonra mutlaka yatip dinlenin stres sıkıntı yok.tedeviden olabildigince az kisinin haberi olsunki gereksiz sorulara maruz kalmayin benden size nacizane tavsiyeler...

Hayirli haberlerinizi bekliyoruz hepinizden.transferden sonra mutlaka yatip dinlenin stres sıkıntı yok.tedeviden olabildigince az kisinin haberi olsunki gereksiz sorulara maruz kalmayin benden size nacizane tavsiyeler...
Kesinlikle haklısın ne kadar az kişi o kadar az baş agrısı

Kızlar benim agrilarim devam ediyor.cuma opudan sonra hafifti.cumartesi aksamı şiddetli kasik ağrısı oldu.hala gece ve sabah dewam ediyor sanki bıçak saplanıyor anlık olup geçiyor.Bide karnimda şişlik ve ishal var ama yinede rahatlayamadim.nefes almakta güçleşti sislikten. Ne yapmalıyım??

Canım bende çok şişmiştim aynen nefes alamiyordum bana en iyi gelen ballı limonlu sıcak su olmuştu ve bol bol su iç her gün yarım saat yürüyüş yapmaya calismistim dışarda.haşlanmış yumurta da iyi diyorlar ama ben çok yiyememistim.benim şişlik 10 gün sürmüştü âdet olana kadar devam etmişti de diyebilirim

Sanırım adet olursam rahatlicam.Selen hanım 1 hafta 10 güne olursun demişti.çok saol cnm ballı limonlu suyu icicem inş rahatladim.

Ayyy canım hayirlisiyla bebeklerine kavusacaksin yarın.Dualarımız seninle cnm Rabbim bu hayırlı gunler vesilesiyle yüzümüzü güldürsün inş.

Kızlar transferim yapıldı 3 embriyo transfer edildi şimdi önümde 10 -12 günlük bekleme süresi var 30 mayısta inşallah hayırlı haber alırım

Hayirlisi olsun ins. Hep ol7mlu seyler dusun lutfen.birde bakiyormusuz ucuzler geliyormus:) herkesin guzel haberlerini bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…