- 1 Mart 2016
- 563
- 629
- 18
- 33
- Konu Sahibi umutlugirl
-
- #1.101
Hepberaber inşallah ya gel 30 mayıs :)Hadi hakkında hayırlısı inş.30 Mayısta yüzün gülsün ins
Canim ilk deneme 5. Gun embriyosuKaçıncı denemen ve kaçıncı gün embriyosu konuldu?.3 tane koyulması avantaj olur inş.illaki içlerinden biri tutacak
Şimdiden hayırlı olsun canım Allah bebislerimizi sağlıkla bize kavustursun gerisayim başladı yarın da benim test günüm ☺Kızlar transferim yapıldı 3 embriyo transfer edildi şimdi önümde 10 -12 günlük bekleme süresi var 30 mayısta inşallah hayırlı haber alırım
Yas 31 :) sor valla konusmasak nasil gecicek vakitYaşın kaç peki cnm?çok soru sordum kusura bakmamasallah ne guzel
İnsallah canim insallah once senden hayirli haber alalimmoral ol bize insallah :)Şimdiden hayırlı olsun canım Allah bebislerimizi sağlıkla bize kavustursun gerisayim başladı yarın da benim test günüm ☺
Hadi ya keske karsilassaydik benim 2 embriyo 1.kaliteydi 1 tane embriyoda daha dusuk kaliteydi cozdurulurken kalitesi kotu olan dahada kotulesmis sanirim embriyolog hepsini verelim dedi cunku tekrar dondurmaya deyecek bi embriyo deil dedi benimde canima minnet tmm dedim olay bu sanırım çöpe gitcegine 3 yapalım dediler :) insallah bidahakine karsilasiriz kizlar belki bi kahve iceriz bulusuruz :)melidya 3 tane embriyo nasil olduki bende bugün talep ettim selen hanimdan,olmaz dedi.sana genetik inceleme yaptik 2 embriyonda iyi geldi dedi ya 3üz olursa riske atmayalim dedi.benim de pazartesi transfer allah izin verirse
Bugün senin orada olduğun saatlerde bende oradaydım hatta sen sanarak biriyle konuştum fakat cem beyin hastasi olduğunu söyledi,sonrada ismimi anons ettiler muayne olmaya gittim.orada çay işleri ile ilgilenen sarışınbi bayan var,oda tüp bebek tedavisi yaptiriyormis artan ilâçlarımi ona vericem onunla tanıştık epey bi konuştuk,o dediki şimdiki bekleyenler transfer için geldiler sonra aklima sen geldin,hade hayirli olsun ,hayirli haberler verirsin inşallah canım benim
Hmm allah yadimcisi olsun ins.L lavantacicegi o da selen hanima yaptiriyormus,40 yaşında imiş,yumurtsa rezervi çok azmis
Ya bu.prednol ilaç benim ağzımı mahvetti zehir gibi bi ilâçicmek istemiyorum onu yaa ,sormakda aklima gelmedi ona niye içiyorum ne faydasi var diye,sizin bilginiz varmı ???
çözdürürken kalitesinin düşmesi embriyologla alakalı diyorlar doğru mu? bizim zaten 1 embriyo kaldı genetik incelemeden iyi sonuç gelir de çözdürmede sıkıntı olursa ay hepten üzülürüm...Hadi ya keske karsilassaydik benim 2 embriyo 1.kaliteydi 1 tane embriyoda daha dusuk kaliteydi cozdurulurken kalitesi kotu olan dahada kotulesmis sanirim embriyolog hepsini verelim dedi cunku tekrar dondurmaya deyecek bi embriyo deil dedi benimde canima minnet tmm dedim olay bu sanırım çöpe gitcegine 3 yapalım dediler :) insallah bidahakine karsilasiriz kizlar belki bi kahve iceriz bulusuruz :)
Valla inan bilmiyorum islerinin ehli gibiler ama insan korkuyo yinede sen kesinlikle sor bu durumuçözdürürken kalitesinin düşmesi embriyologla alakalı diyorlar doğru mu? bizim zaten 1 embriyo kaldı genetik incelemeden iyi sonuç gelir de çözdürmede sıkıntı olursa ay hepten üzülürüm...
Tebrik ederim canim nasil sevindim ya cok sukurİyi akşamlar arkadaşlar bugün 12. Günüm tahlil yaptırdım 360 küsür çıktıçok sevinçliyim inşallah sağlıkla devamı gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?