Merhaba, arkadaşlar. Umut Tüp Bebek merkezinde bende tedavi gördüm. Gerçekleri yazmak gerek. Selen hanımın kesinlikle ilk tanışmada ilgi ve alakasının yüksek olduğunu bende söyleyebilirim. Bu sanki umut bekleyen hastayı tavlama olarak yapılıyor. Sanki bir pazarlama tekniği gibi. Neden mi böyle düşünüyorum ? Bende forumda yazan diğer arkadaş gibi tedaviden sonra Selen hn. mı göremedim. Hemşireler transfer öncesi geldiler durumu robot gibi açıkladılar sonrasında da yapılacakları söylediler. Selen hn. tedavi süresinde şunun gelin bugün gelin dedi. Geldik ama hiç bir açıklama yapmadı.Yüzü mahkeme duvarı gibiydi. Eğer ki bu işi biliyorsan ve doktorsan hastane açıklama yapacaksın. Yumurta şu kadar oldu büyüklüğü bu oldu gibi. Ama hiç bir ses yok. Bizler hastayız yorum yapamayız onun dediklerini yapıyoruz. Sonuçta tedavi sonuçladı ve negatif. Bunun sorumlusu kim ? Tabiki Selen Hn. (kendi üzerine düşen kadarıyla) hatalı. Biz dediklerini yaptığımız halde bu olmuyorsa o teşhisi tedavi doğru tanımlayamıyor demektir. Yumurta sayınız 5 diyor sonra 3 toplayabildik diyor. Sonrada 1 embriyo oluştu diyor. Bunu diyende robot gibi ezbere konuşan hemşireler. Sonrasında bir telefon geliyor. Kendisi arıyor. Sonuç negatif diyor ve ne ekliyor biliyor musunuz ? Ben size neden olmadığını izah edeceğim diyor Selen Hn. Yahu sen doktorsan neden öncesinde olamayacağını izah edemiyorsun da sonuca göre konuşuyorsun. Sonuca göre konuşmak için Tıb tahsili yapmana gerek yok. Komşularda 5 çayında aynı yorum yapabiliyor. Yazık, yazık burada bir kaç kişi Selen hn. iyi diye herkes iyi sanıyor ama iyi değil. Umut tüp merkezine yakışmıyor. Kesinlikle başarısız bir doktor.