Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Sanada hacico yada sevgiye ayışıgına hepinize İnsallah bak ben inanmazdım ama gercekmiş arasıra göz bebeklerine bk benim siyahlarım kocaman oldu ben hamile oldugumu ilk öle anladım

hacico icini ferah tut cnim stresten uzaklas. Evi temizligi bosver amannnnnn. Kocalar yapsin su ara. Benim esim de bildigin Florance Nightingale igneleri vs hazirliyor bana Okulun yogun zamanlari benim de sinavlar vs bu hafta bitiyor artik cogu isimiz. Haziranda okula gelen ogrenci olmaz pek. Rahatlar bizim isler. Siz de stresten uzak kalin. Ben bu ignelere basladigimdan beri basim donuyor ya siz de de oluyor muydu? Ben sigarayi biraktim dannn diye o yuzden olabilir mi?

Ca
canım senin transfer hemen olacak mı yoksa dondurulacak mı? Bişey dedi mi Selen hanım

Ca

canım senin transfer hemen olacak mı yoksa dondurulacak mı? Bişey dedi mi Selen hanım
Canim dondurulacakmis. Ben su an gobekten igne yapiyorum 5. Gun bitti. Yarin kontrole gidicem. Sanirim bir bes gun daha ilac verecek sonrasini bilemiyorum. Ben de transfer zamanini merak ediyorum. Bayram oncesine mi bayrama mi yoksa sonrasina mi kaliyor bilemiyorum. Selen Hanim bayramda 4 gun yokmus. Bakalim ben transfer olsun istiyorum bir an evvel bir ay sonra vs. Yaz tatilindeyken ilk iki ay en azindan atlamis olur riskli durumlar. Nasip olursa tabi

Genelde iğneler 10 de bitiyor Can'ım 2 sonra yumurta toplama.donmuş daha iyi oluyor insan bi nefes alıyor bizim için daha iyi.biraz bekliyoruz ama inşallah değer.benimde transfer haziranda az kaldı

Baş dönmesi çok normal,sigarayi birakman iyi olmuş ben transefere giderken içtim bir tane daha da içmedim,arada geliyor aklima çok zor yaa.sizdeki problem neydi aygisi

Genelde iğneler 10 de bitiyor Can'ım 2 sonra yumurta toplama.donmuş daha iyi oluyor insan bi nefes alıyor bizim için daha iyi.biraz bekliyoruz ama inşallah değer.benimde transfer haziranda az kaldı
İğneler genelde 10 günde bitiyor.2 gün sonra da yumurta toplama oluyor

Ewet donmuş embriyo transferi bencede çok mantikli.rahim dinleniyor,sen dinleniyorsun o anlamda rahat ettim bende sevgii20 seninde günlerin yaklaşıyor desene,rabbim hepimizin yardimcisi olsun,bu yolda kimler çaba gösteriyorsa mükafatını görür inşallah

Baş dönmesi çok normal,sigarayi birakman iyi olmuş ben transefere giderken içtim bir tane daha da içmedim,arada geliyor aklima çok zor yaa.sizdeki problem neydi aygisi
Canim benim esimin sperm degerleri cok dusuk. O sebepten tup bebek dediler 7senelik evliyiz biz de boyle sanki biz isteyince hemen olacak sananlardandik. İs guc o olsun su olsun su da olsun sonra sonra derken baktik ki zaman gecmis. Birkac ay icinde karar verdik. Sigarayi biraktim ama zorlaniyorum bakalim hayirlisi hakkimizda. Bugun gidicem 11.30 da Selen Hanim'a. İlk bes gunluk ilaclarim bitti 2. Asama ilaclari alirim. Ben tedavi sonrasi transfer ne zaman olur acaba onu merak ediyorum

İnşallah Can'ım.evet haziranın 2.haftası transfer çok heyecanlıyım.bizde Mutlu sona ulaşırız inşallah. Senin test günün ne zaman

Sen su sira lutfen cok musmutlu gez olurmu cunku ben inaniyorum hic bir sorun yasamayacaksin
inşallah canım ben de korku ve panik havası hakimdir genelde o yüzden doktor hastane olaylarına pek alışamadım ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ve bir de koku hassasiyeti ve bulantıları saymazsak mutluyum çok şükür
senin de ikiz ihtimali varmış çok sevindim Allah gönüne göre versin canım

Sanada hacico yada sevgiye ayışıgına hepinize İnsallah bak ben inanmazdım ama gercekmiş arasıra göz bebeklerine bk benim siyahlarım kocaman oldu ben hamile oldugumu ilk öle anladım
benim öyle bir farklılık yok şimdilik canım
tek farklılık afedersin çişim parlak ve köpüklü gibi böyle olan var mı

ben biraz titiz olduğum için boşveremiyorum canım kocalar da aynı olmuyor malesef
temizlik için kadın çağırdım kaç kere bir türlü ayarlayıp gelemediler bu istanbulun temizlikçileri de pek nazlı bildiğiniz biri varsa numarasını özelden atın Allah rızası için kızlar
Bende de terleme ve baş dönmesi göz kararması gibi belirtiler oluyo hala ama nedeni gebelik mi iğneler mi bilmiyorum

hacico istanbul'un ne tarafindasin bi sorusturalim duzgun birisini. Ben Bahceci'deyim burda olan varsa pembe koltuklarda yastik gibi tek oturan benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…