Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Bence en güzel zamanlarin şuan L lavantacicegi
Benim5. Günüm transfer olali,4 hazirani bekleyeceğim ve o.gün nasil kan vermeye gideceğim bilmiyorum,daha evvel 3 kez negatif gördükten sonra cesaretim yok ne yazikkki,yine karamsar düşünmeyeyim diyorum içimden öyle geliyor elimde değil.en zoruda sonuç almaya gitmek,artik ak koyun karakoyun belli oluyor ozaman,tabiiki dünyanın sonu değil onuda biliyorum,burda paylaşanlar umut oluyor elbette çok seviniyorum,kendime gelince karamsar oluyorum.bu arada o sancilar yok 2 gündür bende.sanki sancim olunca daha mutluydum orada bişiy varmış gibi geliyordu bana

veraerva cnm dun gittim ben igneleri verdi Selen hanim. Geno f ve manipur ayrica bir de glukofen ilaci verdi. Dun orda anlattilar basladik ignelere. Transfer sanirim tam bayrama denk geliyor vs dedim Selen hanim da daha sonra planlariz dedi. Ben de size soracaktim. Mesela ben bir daha ki ay ayin 23 unde regli olursam
transfer ne zaman olur sizce? Ya da ben bu igneleri kullaniyorum diye regli duzeni degisir mi? Ben bayramdan once olsun istiyorum. Okullar acilmadan en azindan Eylul'e kadar nasip olursa ilk iyi ayi atlatmis olurum diye dusunuyorum. Selen hanim da bakariz planlariz dedi. ilaclari aldim klinikteki anlasmali eczacidan 5 gunluk. Sali tekrar gidecegim. Ordan ciktim gayet iyidi moralim kapiya ciktim aglamaya basladim eve gelene kadar da sebepsiz agladim. Evde agladim. Dun aksam bildigin aglayarak uyuyakaldim. Anlam veremiyorum kendime. Aslina sukurler olsun tedaviye basladik,butcemiz buna el veriyor, ailelerimiz , arkadaslarimiz herkes destekcimiz, Selen hanim ve ekibi gayet icime sindi kendimi cok rahat hissediyorum ama bilemedim dun sinirlerim bosaldi sanki

Benim ilk denemem.transferim haziranda olacak.şimdiden bu kadar stresliysem sonra ne olcak bilmiyorum.ben inanıyorum ki senin de pozitif olacak.bu aralar kimseden olumsuz sonuç duymadım.inşallah şeninde pozitif olur da bize moral olursan

Allah işlerini kolaylaştırsın inşallah ağladığın iyi olmuş boşver içini boşaltmışsın şimdi umutlu olma vakti.
Benim embriyolar dondurulup diğer ayki adetinle gel demişlerdi. Yine adetin ikinci günü gitmiştim ve adetimin 20.günü transferim oldu. (normalde 26 günde bir adet olan bir kişiyim)

Merhaba, bence şimdiden hiç plan yapmayın, zaman ne gösterir, nasıl gelişir tedavin hiç bilemeyebilirsin.
Sonuçta Selen hanım işini bilen bir doktor. O yönlendirecek seni zaten. Ben de çok duygulanmıştım. Yeni bir adımın verdiği heyecan, endişe, bekleyiş vs herşeyi barındırıyordur o gözyaşları..

Hadi hayırlısı inşallah canım

Ben evdeyim,bugün 6.günüm test gününe 6 günüm kaldi
Kendimde herhangi bir değişiklik hissetmiyorum,namazlarimi kiliyorum,kur-an okuyorum,yemeğimi yapıyorum,yatağımi topluyorum,arada bi aşağılara inip biraz dolaşıp geliyorum günlerim böyle geçiyor.bugün forum avmeye ,çalıştığım yere gittim canim sıkıldı evde,beni görenler sürekli kızıyorlar niye yatmiyorsun,yat kalkma dinlen diyorlar,hâlbuki doktor.sürekli yatma dedi,kizlar sizde çok mu yattınız ben biraz rahat oldum bu seferkinde,diğerlerinde hep yattim tutmadi bundada okadar sakinmadim kendimi açıkçası.arannizda yarim.saat yürüyüş yapanlarda vardi,okumuştum
melidya ve hacico sizlerden de yorum bekliyorum,neler yapıyorsunuz,bebislerinize kavuştunuz daha yazmaz oldunuz

Canım ben hep yazıyorum :) ben sadece ilk üç gün dinlendim oda öle saatlerce uzanmadım ilk üc günde tutunma oluyomus özellikle ilk iki gün dedi embriyolog yani ben dikkatliydim ama sürekli yatmadım :)

Aaa neden öyle diyorsun canım yazıyorum bende her zaman
sınavlarım var işim var iğneler ilaçlar derken günler çok yorucu geçiyor
bugün bir iki damla kanamam oldu çok korktumselen hanıma mesaj attım cevap vermedi sağolsun
sonra internetten baktım kanaması olanlar hep olmuş normalmis yani ama insan doktorundan yine de bir cevap bekliyor yani
bence evden çık hava al bende izinliydim fakat bir kaç kez avmye gitmiştim yemek yemek için sende takma herkesi keyfine bak canim

Ben de 16 mayısta crinone jelin çubuğuna e kan geldi kırmızı.Çubuğa gelmese belki kahve rengi olarak çamaşıra gelecekti bilemiyorum.Ben bayağı panik oldum doktorumu aradim o hastaneyi aramış acile gittim acildeki doktor baktı bebise bi sey olmamisti.Genel olarak bu sikayetle geliyorlar acile dedi.Olağan bir şeymiş :) Daha önce bi kaybım oldugundan biraz korkuyorum.Onun üstüne bir hafta sonra yine kontrole gittim bebiş büyümüş hatta hareket ediyordu :)

Maşallah büyümüş de kıpırdıyorAllah sağlıklı bir hamilelik versin hepimize
acilde kadın dogumcu oluyor mu diye düşündüm bende dün akşam.normalde kadın doğumlar hep kalabalık olur ya Hani dedim ki en iyisi yatıp dinleneyim oralara gidersem iyice artar belki kanamam
Sonrasında adet olduğumuzdaki gibi böyle parça şekilde kan pihtisi geldi onu görünce rahatladım demek ki durdu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…