Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Doğru diyorsunuz kizlar,her aşaması bi stres,siz yazdıkça bende sizin heyecaninizi yaşıyorum.inşallah keseyide,kalp atışınıda sağlıklı sıhhatli duyar ve görürsünüz inşalalh.Rabbim her daim yar ve yardimcimiz olsun,

hacico nasilsin? Kanama vs ne durumda . Yerlesme kanamasi olur diyorlar ayrica sanirim sen sinav vs stres de yapmis olabilirsin. Dikkat et . Selen hanim cevap yazdi mi? Bu

Kizlar bugün sağ bacağımda bi ağrı var,sanki uyuşuk gibi hissediyorum,acaba bebek belirtisi olabilirmi,uykularim kaçtı,sanirim ayin 4 ünü bekleyemeyecegim öyle geliyor banazaman yaklaştıkça heyecan doruğa çıkıyor,sizlerde belirtiler oluyormuydu hamişler

hacico nasilsin? Kanama vs ne durumda . Yerlesme kanamasi olur diyorlar ayrica sanirim sen sinav vs stres de yapmis olabilirsin. Dikkat et . Selen hanim cevap yazdi mi? Bu
İyiyim canım bugün bir kaç kere kahverengi lekelenmem oldu Selen hanım da cevap falan yazmadı sanırım onemsemedi.sınav stresinden değil de yorgunluktan oldu bence bir de camasir falan asmistim evde baya is yapmistim ama bu ders oldu.senden naber?

Bacakta uyuşma bende de çok oldu için rahat olsun bence sabret bekle test için acele etme derim ☺

Canim bendede oldu bu aralarda ayak parmaklarim uyusuk gonlunu ferah tut

Kizlar umuttayim burda olan varmi ?

Ayy çok heyecanlı kan verdin mi Selen Hanım ne dedi canım haber ver.
bu arada selen hanım mesajımı yeni görmüş keşke arasaymışım kızının elinde oluyormuş telefonu arassaydın keşke dedi.bi iğne söyledi onu yaptırıcam progestan yerine.düşük tehdidi olabilirmiş
verdiği iğneyi yazdırmak için yakınımda bir kadın doğumcuya gittim.ultrasonla baktı karnımdan tek kese gördü zorla canlılık belirtisi falan görünmüyor erken dedi beta hcg verdim çok korkuyorum kızlar dua edin

Canim kan verdim sonucu bekliyorum cok darlandim nolur kalbini ferah tut hic birsey olmayacak Allahin izniyle

hacico çok şükür canim,mutlu ettin bizi,sen 3 ay dikkat et canim,nede olsa tedavi ile bebek sahibi olmaya çalışıyoruz,şimdiki zamanda normal gebelikler bile tehlikeli olurken,bizlerin daha dikkatli olmasi lâzım.ev işi yaptım yoruldum dedinya ona istinaden diyorum,eşine söyle o yapsin,ben benimkine dün evi bi güzel temizlettim tarif etmek yapmaktan daha zor ama yapacak bişiy yok,olan bize oluyor valla iğneler,ilaçlar hepsi bizim üzerimizde.ilk 3 ay dikkat et,cevrendekilerden yardim iste sevap olur onlarada
İnşallah melidya kardesimizden de hayırlı haberler gelirselen hanim sana düşük olmasin diyemi iğne yazdi canim?kaç kerelik vurunacaksin onu,progestan demekki pek etkili değil öylemi başka yazdi

inşallah canım hala yazmadı o da
tarif etmek daha zor dediğin gibi o yüzden kendim yapıyorum ama boyumun ölçüsünü aldım
bu iğne progestandan daha çok yağlı ve acıtan bir iğne fena etti şimdiden progestan deposuymuş sanırım.prolüton diye bi iğne düşük tehdidi için yapılıyormuş bir kere.5- 6 tl birşeymiş zaten.
sen ne durumdasın blackcelep61

Haftasonu sınav var diye bu hafta pek yorum yazamıyorum ama fırsat buldukça güzel haberlerinizi okuyorum çok seviniorum.

Yormayın kendinizi

bebeğinize iyi bakın

Kizlar 12. Gun degerim 800 e yakin bisey cikti tam hatirlayamadim . 8 haziranda ultroson var ikiz olabilirmis ole dedi selen hanim suan sorunsuz hersey cok iyi gidiyo sira blackcelep61 sende hepinizi takipteyim etmiyorum sanmayin :)))

Bende evdeyim perşembe günü işe başlıyorum,az evvel ütü yaptım başım dönüyor gibi hissettim sanki,alıştım yatmaya valla ne olacak nasil calisacam onu düşünüyorum :)
Henüz test felan yapmadım bugün 8.günüm çarşamba günü 10.gün olucak ve işe başlamadan bütün cesaretimi toplayip kan vericem nasip olursa,idrarara pek güvenmiyorum o yüzden direk kan vericem.inşallah bende sizler gibi pozitif haberler veririm buradaa

Ben mi musmutlu gezeyim melidya banami dedin canim
Bu arada ikiz olma ihtimaline çok sevindim
İnşallah öyledir,sabah namazinda buradaki herkese dua ettim,kimsenin kendi ismi yazmiyor bende kadinlar kulübündeki evlat isteyen herkese dedim ve güzel haberler aldık çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…