- 21 Mayıs 2013
- 825
- 200
- 123
- Konu Sahibi umutlugirl
-
- #1.261
Evet bende çok korkuyorum boş kese falansa diye ya da Kalbi atmaz diye.Bilmiyorum ama ya bu ultrasonu beklemek tahlile gitmekten daha zor insallah kese vardir insllah kalbi atar korkuyorum
Amin canimEvet bende çok korkuyorum boş kese falansa diye ya da Kalbi atmaz diye.
Allah hayırlısıni versin
İyiyim canım bugün bir kaç kere kahverengi lekelenmem oldu Selen hanım da cevap falan yazmadı sanırım onemsemedi.sınav stresinden değil de yorgunluktan oldu bence bir de camasir falan asmistim evde baya is yapmistim ama bu ders oldu.senden naber?hacico nasilsin? Kanama vs ne durumda . Yerlesme kanamasi olur diyorlar ayrica sanirim sen sinav vs stres de yapmis olabilirsin. Dikkat et . Selen hanim cevap yazdi mi? Bu
Bacakta uyuşma bende de çok oldu için rahat olsun bence sabret bekle test için acele etme derim ☺Kizlar bugün sağ bacağımda bi ağrı var,sanki uyuşuk gibi hissediyorum,acaba bebek belirtisi olabilirmi,uykularim kaçtı,sanirim ayin 4 ünü bekleyemeyecegim öyle geliyor banazaman yaklaştıkça heyecan doruğa çıkıyor,sizlerde belirtiler oluyormuydu hamişler
Canim bendede oldu bu aralarda ayak parmaklarim uyusuk gonlunu ferah tutKizlar bugün sağ bacağımda bi ağrı var,sanki uyuşuk gibi hissediyorum,acaba bebek belirtisi olabilirmi,uykularim kaçtı,sanirim ayin 4 ünü bekleyemeyecegim öyle geliyor banazaman yaklaştıkça heyecan doruğa çıkıyor,sizlerde belirtiler oluyormuydu hamişler
Kizlar umuttayim burda olan varmi ?
Canim kan verdim sonucu bekliyorum cok darlandimAyy çok heyecanlı kan verdin mi Selen Hanım ne dedi canım haber ver.
bu arada selen hanım mesajımı yeni görmüş keşke arasaymışım kızının elinde oluyormuş telefonu arassaydın keşke dedi.bi iğne söyledi onu yaptırıcam progestan yerine.düşük tehdidi olabilirmiş
verdiği iğneyi yazdırmak için yakınımda bir kadın doğumcuya gittim.ultrasonla baktı karnımdan tek kese gördü zorla canlılık belirtisi falan görünmüyor erken dedi beta hcg verdim çok korkuyorum kızlar dua edin
Canim kan verdim sonucu bekliyorum cok darlandimnolur kalbini ferah tut hic birsey olmayacak Allahin izniyle[/QUOT canım hadi bakalım bekliyoruz sonuçlarımız iyi olacak inşallah
inşallah canım hala yazmadı o dahacico çok şükür canim,mutlu ettin bizi,sen 3 ay dikkat et canim,nede olsa tedavi ile bebek sahibi olmaya çalışıyoruz,şimdiki zamanda normal gebelikler bile tehlikeli olurken,bizlerin daha dikkatli olmasi lâzım.ev işi yaptım yoruldum dedinya ona istinaden diyorum,eşine söyle o yapsin,ben benimkine dün evi bi güzel temizlettim tarif etmek yapmaktan daha zor ama yapacak bişiy yok,olan bize oluyor valla iğneler,ilaçlar hepsi bizim üzerimizde.ilk 3 ay dikkat et,cevrendekilerden yardim iste sevap olur onlarada
İnşallahmelidya kardesimizden de hayırlı haberler gelir selen hanim sana düşük olmasin diyemi iğne yazdi canim?kaç kerelik vurunacaksin onu,progestan demekki pek etkili değil öylemi başka yazdi
Sen su sira lutfen cok musmutlu gez olurmu cunku ben inaniyorum hic bir sorun yasamayacaksin23. gün kan sonucum 18bin küsür çıktı.
iğne yazdırmaya gittiğim dr. normalde bebeğin bir hafta içerisinde kıpırdaması lazım dedi
senin son durum ne canımmelidya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?