Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Bilirim o kadinlari ne zaman lâzım olsalar bende birtürlü alamam.onlar bence hamilelik belirtileri canim,iğnelere vücut alışmıştir şimdiye kadar

Bilirim o kadinlari ne zaman lâzım olsalar bende birtürlü alamam.onlar bence hamilelik belirtileri canim,iğnelere vücut alışmıştir şimdiye kadar
Aynen canım lazım olunca yoklar temizlik şirketleri de çok pahalı 400 tl den başlıyor
Evet hamilelik belirtisi olabilir canım
ben de alışmaya başladım her gün iğne yemeye hemşire de hergün sana iğne yapmaya alıştım bitince napıcam gibilerinden takılmaya başladı

kızlar lekelenme sorunu yaşayan var mı aranızda minik minik toplu iğne başı kadar geliyor korkuyorum kanama olduğundan beri

kızlar lekelenme sorunu yaşayan var mı aranızda minik minik toplu iğne başı kadar geliyor korkuyorum kanama olduğundan beri
Jel kullanıyorsan ondan mı kaynaklanıyor acaba. Selen hanıma sor mutlaka. Şuan sadece kan sulandırıcı mı kullanıyorsun yoksa progestanda var mı?

Jel kullanıyorsan ondan mı kaynaklanıyor acaba. Selen hanıma sor mutlaka. Şuan sadece kan sulandırıcı mı kullanıyorsun yoksa progestanda var mı?
jel, progestan iğne ve kan sulandırıcı coraspin tablet kullanıyorum transferden beri canım.şu kortizon ilacı canımı sıkıyor onu da hala kullanıyorum.

Hayırlı olsun smyye2709
hacico nasilsin canim konustunmu selen hanim ile kanamalar oluyordu ya
hemşire hanımla görüştüm kahverengi lekeler jelin kalıntıları dedi içimi rahatlattım en azından canım.çünkü insan bir kere kanama olunca şüpheyle bakıyor herşeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…