- 12 Kasım 2014
- 106
- 58
- 28
- 37
- Konu Sahibi umutlugirl
-
- #1.301
Benim test günüm cumartesi canim hayirlisi bakalimİnşallah Can'ım.evet haziranın 2.haftası transfer çok heyecanlıyım.bizde Mutlu sona ulaşırız inşallah. Senin test günün ne zaman
Haydi hayirlisi insallahBenim test günüm cumartesi canim hayirlisi bakalim
Bilirim o kadinlari ne zaman lâzım olsalar bende birtürlü alamam.onlar bence hamilelik belirtileri canim,iğnelere vücut alışmıştir şimdiye kadarben biraz titiz olduğum için boşveremiyorum canım kocalar da aynı olmuyor malesef
temizlik için kadın çağırdım kaç kere bir türlü ayarlayıp gelemedilerbu istanbulun temizlikçileri de pek nazlı bildiğiniz biri varsa numarasını özelden atın Allah rızası için kızlar
Bende de terleme ve baş dönmesi göz kararması gibi belirtiler oluyo hala ama nedeni gebelik mi iğneler mi bilmiyorum
Haydi hayirlisi insallah[
Selen hanimla görüşmen nasil geçti canim
Çok az kalmış Can'ım ya.hayırlı pozitif sonuçlar olsun inşallahBenim test günüm cumartesi canim hayirlisi bakalim
Aynen canım lazım olunca yoklar temizlik şirketleri de çok pahalı 400 tl den başlıyorBilirim o kadinlari ne zaman lâzım olsalar bende birtürlü alamam.onlar bence hamilelik belirtileri canim,iğnelere vücut alışmıştir şimdiye kadar
Sağol canım inşallah biri çıkar yoksa bu gidişle mikrop kırılsın diye evi yakıcamhacico uzakmissin sen ben anadolu yakasi goztepe tarafindayim ama aklimizda olsun duyarsak edersek ordaki arkadaslardan
Jel kullanıyorsan ondan mı kaynaklanıyor acaba. Selen hanıma sor mutlaka. Şuan sadece kan sulandırıcı mı kullanıyorsun yoksa progestanda var mı?kızlar lekelenme sorunu yaşayan var mı aranızda minik minik toplu iğne başı kadar geliyor korkuyorum kanama olduğundan beri
jel, progestan iğne ve kan sulandırıcı coraspin tablet kullanıyorum transferden beri canım.şu kortizon ilacı canımı sıkıyor onu da hala kullanıyorum.Jel kullanıyorsan ondan mı kaynaklanıyor acaba. Selen hanıma sor mutlaka. Şuan sadece kan sulandırıcı mı kullanıyorsun yoksa progestanda var mı?
Sen yine de ihmal etme selen hanıma sor.jel, progestan iğne ve kan sulandırıcı coraspin tablet kullanıyorum transferden beri canım.şu kortizon ilacı canımı sıkıyor onu da hala kullanıyorum.
Hayırlı olsun güzel haberlerinizi alalım inşallahKzlar selam ben pazartesi transfer oldum ayni gun olan varmi benimle
Hayırlı olsun pozitif sonuçlar olsun inşallahKzlar selam ben pazartesi transfer oldum ayni gun olan varmi benimle
Tesekkur ederim :) insallahhhHayırlı olsun pozitif sonuçlar olsun inşallah
Saol canim benim bugun 4. Günüm test icin son gunune kadar beklesemmi acabaHayırlı olsun smyye2709
hacico nasilsin canim konustunmu selen hanim ile kanamalar oluyordu ya
hemşire hanımla görüştüm kahverengi lekeler jelin kalıntıları dedi içimi rahatlattım en azından canım.çünkü insan bir kere kanama olunca şüpheyle bakıyor herşeyeHayırlı olsun smyye2709
hacico nasilsin canim konustunmu selen hanim ile kanamalar oluyordu ya
Canım seninde hayırlı haberini bekliyorum inşallahKzlar selam ben pazartesi transfer oldum ayni gun olan varmi benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?