- 21 Mayıs 2013
- 825
- 200
- 123
- Konu Sahibi umutlugirl
-
- #1.361
Evet canım folbiol kullanıyorum yatmadan önce içiyorum çünkü midemi kötü ediyor.zaten bu hafta midem kötüBurada bi arkadaş daha vardi idrar çubuğunda resmini paylaşan,onun son durumu ne acaba merak ediyorum inşallah iyi haberler vardır
hacico sen folbiol mu kullaniyorsun folik asit olarak yoksa başka bisiy verdilermi canim
Çok sevindim canım hayırlı olsunkızlar bugün keseyi gördük kalp atışını duyduk çok şükürestrofemi ve kortizonu bıraktık bugünden itibaren
sizler ne durumdasınız
Çok sevindim canım hayırlı olsun
Hepinizden güzel güzel haberler gelsin inşallah.
Test sonucunu koyan arkadaşıda tebrik ediyorum. Benim de 5.günde öyle çıkmıştı
Çok şükürsağol canım Allah razı olsun.şenlendi yine sayfamız
Amin hayırlı olsun :)Kizlar keseleri gordum cok iyiymis keselerin boyu felan haftaya kalp atisini gormeye gidicem Rabbim isteyen herkeze bu mutlulugu yasatsin
Hayırlı olsun canım geliyor ikizler inşallah deseneKizlar keseleri gordum cok iyiymis keselerin boyu felan haftaya kalp atisini gormeye gidicem Rabbim isteyen herkeze bu mutlulugu yasatsin
Canım sen yanında bi annekız olan arkadasmısın hatırlayamadımiyi akşamlar melidya hamile olduğunu buradan öğrendim çok sevindim canım ben cem beyin hastasıydım klinikte konuşmuştuk seninle bende pazartesi 12.gün testini yaptırdım 1200 çıktı
Hayırlı ugurlu olsun canım Rabbim kucagımıza almayı nasip etsiniyi akşamlar melidya hamile olduğunu buradan öğrendim çok sevindim canım ben cem beyin hastasıydım klinikte konuşmuştuk seninle bende pazartesi 12.gün testini yaptırdım 1200 çıktı
evet canım doğru hatırladın yanımızda lüleburgazlı anne kız vardı..Canım sen yanında bi annekız olan arkadasmısın hatırlayamadım
Ay canim senin transferin ne zaman oldu ya cok sevindim inankievet canım doğru hatırladın yanımızda lüleburgazlı anne kız vardı..
Canim ben keseyi gordum 1 hafta sonrasina randevu verdi kalbini gormek icinKizlar bu hamilelik takviminde gösterildiği gibimi acaba bebislerimiz
Kalp atışı keseden sonrami oluyor kizlar
Güzel haberlerini alırız inşallah kaç tane transfer ettilerHacico Melidya blackclep61 hepinizin bebişi hayırlı olsun kızlar.benim de transferim oldu dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?