Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Burada bi arkadaş daha vardi idrar çubuğunda resmini paylaşan,onun son durumu ne acaba merak ediyorum inşallah iyi haberler vardır
hacico sen folbiol mu kullaniyorsun folik asit olarak yoksa başka bisiy verdilermi canim
Evet canım folbiol kullanıyorum yatmadan önce içiyorum çünkü midemi kötü ediyor.zaten bu hafta midem kötü

kızlar bugün keseyi gördük kalp atışını duyduk çok şükür estrofemi ve kortizonu bıraktık bugünden itibaren
sizler ne durumdasınız
Çok sevindim canım hayırlı olsun

Hepinizden güzel güzel haberler gelsin inşallah.

Test sonucunu koyan arkadaşıda tebrik ediyorum. Benim de 5.günde öyle çıkmıştı

Kizlar keseleri gordum cok iyiymis keselerin boyu felan haftaya kalp atisini gormeye gidicem Rabbim isteyen herkeze bu mutlulugu yasatsin
Hayırlı olsun canım geliyor ikizler inşallah desene
bak şimdi aklıma takıldı kesenin boyu falan iyi diye bir şey demedi bana Selen Hanım ama ben de 10 gün sonra kontrole gitcem inşallah.
ilaçlar iğne falan konusunda bir farklılık yaptı mı dr.

melidya gözün aydın olsun canim
İkizler geliyor demek süper
Rabbim sonuna kadar hayirlisiyla gitmeyi nasip eyler inşallah canım hepimize.ilaçlarda değişiklik varmi ne olur var deee

Selen hanim bize hiç acimiyormu yaa,iğne vurulmaktan mahvolduk,bunun hapi var bazi doktorlar hapini veriyor gebelik gorundukten sonra,bu selen hanim çok garantici sanada 10. Haftaya kadar devammi dedi melidya

Kizlar bu hamilelik takviminde gösterildiği gibimi acaba bebislerimiz
Kalp atışı keseden sonrami oluyor kizlar

iyi akşamlar melidya hamile olduğunu buradan öğrendim çok sevindim canım ben cem beyin hastasıydım klinikte konuşmuştuk seninle bende pazartesi 12.gün testini yaptırdım 1200 çıktı

iyi akşamlar melidya hamile olduğunu buradan öğrendim çok sevindim canım ben cem beyin hastasıydım klinikte konuşmuştuk seninle bende pazartesi 12.gün testini yaptırdım 1200 çıktı
Canım sen yanında bi annekız olan arkadasmısın hatırlayamadım

Hayırlı ugurlu olsun canım Rabbim kucagımıza almayı nasip etsin

Hacico Melidya blackclep61 hepinizin bebişi hayırlı olsun kızlar.benim de transferim oldu dualarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…