Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Arkadaşlar merhaba cevaplarınız için teşekkür ederimm :)
Kese muaynesine gittim çok şükür keseyi gördük hatta bir kese de daha vardi fakat o gelişmemiş dedi doktor.5 haftalik olmuşum 15 gün sonra kalp atışları için gel dedi.folbiol yerine başka bir folik asit önerdi onu bi selen hanima sorucam,bu arada ben trabzonda muayne oluyorum.henüz selen hanimla görüşemedik aradim muaynedelermis.

kızlar hamile kalmadan troid hapı kullanıpta hamile kaldıktan sonra dozu arttıran var mı?
Canim ben hasimato tiroid hastasiyimsuanda 150 mcg iciyorum ben 2 yildir kullaniyorum ilaciyani onceden basladim bu hafta doktora gidicem yukseltirse sana yazarim 1 18sevgi hacico veraerva blackcelep61 kizlar yazamadim size kusura bakmayin bi kac gundur kendimi iyi hissetmiyorum hep uyuyorum bugunde kahverengi akintim oldu jelle birlikte ama camasirim batti baya cok korktum selen hanim proluton depo yapmami soyledi onu yaptirdim cok sukur kanama yok ama ben hala cok korkuyorum ve karnim kasiklarimda hafif bi agri var . Birde size birsey sorucam bu ilk aylarda yuzukoyun yatmak sakincalimi?

Geçmiş olsun canım kanamaya çevirirse sakın bekleme hemen dr a git. Kahve rengi leke jeldende olabilir. Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç o şekilde uyumadım. Normalde çok severim yüzükoyun uyumayı ama başlarda pskilolojik de olsa çocuğun üstüne yatıyormuşum gibi hissediyordum yatamıyordum. Şimdilerde hiç denemiyorum bile. Bebek sağımda. Uykumda sağa dönsem bile tekmeyi yiyorum

Hayırlı olsun canım tek olsun bizim olsun :) Kalp atışını duyduğun gün hayatının en güzel günlerinden biri olacak inş.

büyümüş de annesine tekme atarmış
ben de yüzükoyun uyurdum hep 1 aydır sırtüstü yatmaya alışmaya çalışmaktan uyuyamıyorum adamakıllı
bebek sol tarafta benim ara sıra yatıyorum valla napayım alışsın

geçmiş olsun canım kahverengi akıntılar ve kahverengimsi grimsi jel kalıntıları bende hep oluyordu ama bir haftadır yok çok şükür o iğneden iki kere yaptırdım bende bugüne kadar korkma sende gönlünü ferah tut birşey olmuyor Allahın izniyle.benim bir arkadaşım hep kanamayla geçirdi ilk zamanlarını her seferinde dr.a gidiyordu sonra zamanla telefonla haber veriyordu ve prolutan yaptırıyordu sağ sağlim doğurdu çok şükür
karın ağrısı ve adet olacakmış gibi ağrılar hep var bende zaten alıştım artık.yarın kontrolüm var bakalım inşallah iyidir bebişimiz

kızlar hamile kalmadan troid hapı kullanıpta hamile kaldıktan sonra dozu arttıran var mı?
canım bana selen hanım haşimatosun demişti ilk tedaviye başladığımız zaman ve euthrox 25 vermişti transfere kadar kullandım transfer öncesi tahlil yaptırdım baktık ki hiç düşmemiş 50 ye çıkardık.ama iyi bir dahiliyeci bul dedi selen hanım.şu an hala 50lik içiyorum hergün

Arkadaşlar Sabah uyandığımda çamaşırımda fındık büyüklüğünde kan gördüm,daha sonra taharet alinca elimede bulaştı pihti şeklinde de geldi sonrasinda,kanama bekledigim bişiy di ama bukadarı ni beklememiştim açıkçası,sonra selen hanimla görüştük progestan ampulu 2 ye çıkardı kanama devam ederse coraspini bırak dedi ve proluton depo yaparsin dedi bugün işe gitmedim yatiyorum şuan,buradaki kadindogum doktorumu aradim zaten dün alttan muayne oldum keseyi dün gördü gelmene gerek yok diğer kese gelişmemiş ti muhtemelen onun etkisi vardir dedi ilaçlarına devam et dedi,sonra selen hanimi tekrar aradim diğer kese gelişmemiş olsada kanama olmaz dedi rahim onu emer kaybolur dedi bu durumda kafam karıştı açıkçası.şimdilik yatiyirum kanamamda azaldi çok şükür,bu beklenen bi durummuş endişe yapma dediler normal karşıladılar,hayırlısı bakalim rabbim neylerse güzel eyler

Geçmiş olsun Can'ım bidaha olmaz inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah

Canım benim dün aynı sekilde oldu hala jelin tortuları kahverengi proluton depo vurdurdum bugun baska bi doktorda üstten ultrason oldum keseler cok şükür duruyo gayet iyiler stress yapma skıntı stress cok kötü

melidya üzülmedim desem yalan olur stres de yaptim,sizinkileri okuduğumda kahverengi kanamalar oluyordu öyle yazmışsınız benimki bildiğin adet kani gibi kirmizi şeklinde oldu şimdi ise kahverengiye döndü,dün alttan muayne oldum acaba omu etkiledi diyorum ama ayla hemşire kesinlikle bi zarari olmaz dedi bende ona istinaden güvendim.bakalim hayırlısı hakkımızda,keselerin
yerinde olmasina çok sevindim canim zor bi süreç vallaa hacico da olmuştu kanama onuda okumuştum oda iyi çok şükür,ben doktora gitmedim akibetimden haberim yok inşallah iyidir durumlari evden çıkmadım bugün,kanama devam ederse gelirsin demişlerdi,şuan mercimek tanesi büyüklüğünde geliyor ama kahve rengi olarak

Benim de kırmızı kan crinone jelin çubuğua üzerine gelmisti. 16 mayısta.Acile gittim o zaman bebek iyiydi döndük eve.yapilacak çok bi sey yok.Gebeler genelde bu şikayetlerle geliyorlar demişti.Progestan iğneme ve crinoneme devam ettim.Şu an bebişim iyi ikili testimi yaptrdim.İyi dinlen ben çalışıyorum iki gün rapor almıştım.Ama insan tedirgin oluyor tabi

canım geçmiş olsun kanama olduktan sonra kahverengi lekelenmeler bir kaç hafta devam etti benim.ama prolutanı mutlaka yaptır bence kanaman bitti diye bekleme yaptırmamazlık etme.selen hanım ne söylerse yap çünkü bizim tüp bebek doktorumuz o herşeyimizi başından beri bilen o

Yanlış anlaşılmak istemem.Tabi ki doktorun dediğini yapacak.Ancak ümit olsun diye yazmak istedim ben de kırmızı kan gördüm, hamileliğim devam ediyoru anlatmak istedim.Herkesin Allah yardımcısı olsun.

Kızlar öncelikle çoğu kişi hamile tebrik ederim. Ben estrofem içme aşamasındayım şuan. Bir şey sormak istiyorum aranızda birini okumuştum cgh yaptıran kimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…