- 3 Ocak 2014
- 1.279
- 1.114
- 133
- Konu Sahibi umutlugirl
-
- #1.341
O zaman senin ki ikiz gibi duruyor 5.günde hemen çıkmışEvet cnim 2 tane bide kalitesi cok gzeldi rabbim sahlik versin
Birikme herkeste oluyor canım uyku hali ve iştah açıklığı bende de hep var malesef ☺ bende pazartesi gideceğim keşe için inşallah kalp atışı da duyulur.makale falan da okuma bence insan iyice pimpirikleniyor çünkühacico canım cok şükür iim ama bu jel beni sinir ediyor cok afedersiniz içerde birikme yapıyo kafayı yicem inan cok sinir bozucu bir durum onun dışında cok şükür ne kanama ne lekelenme hiç olmadı ve olmadıgı halde panik durumdayım çarşamba keseyi görmeye gidicem ama cok korkuyorum sürekli makale okumaktan beynim sulandı. Cok şükür daha bulantı felan yok bas agrısı uyku cabuk yorulma var ya ben sanki az kiloluyumda bide iştahım açıldı sanırım kapılardan geçemicem
Çok sevindim senin için canım Allah sağlıkla kucagimiza aldigimiz günleri de gösterir inşallahTeşekkür ederim hepinizden allah razi olsun,sıradaki bebek bekleyenleride rabbim güldürsün inşallah,melidya bende ayniyim uykum geliyor,baş ağrısı var,jel yaptiktan sonra 15 dk.kesinlikle yürü yürümezsen geliyor geriye ben bunu farkettim arkadaşım.keseyi görene kadar ilaçlara davam dedi ayla hemşire,olsun ederim tabii hamdolsunki bugünleri gördüm,4.denememde ilk defa pozitif gördüm.değerim 263 cikti,ikizlerden birinin kalp.atışının durmasina üzüldüm arkadaşım,allah inan senin için en hayirlisini düşünmüştür eminim.
Bu arada kendimi öğrendiğim gün eltimin de hamile olduğunu öğrendim kizlar,eltimde 3. Tüp bebek tedavisinde gebe kalmıştı ve 2 yaşında 1 kizi var suan,onunda eşinde sperm eksikliği vardi benim eşimle değerler hemen hemen ayni idi,biZ raporlu hasta olarak yaptiriyoruz düşünün yane,ve hiç hamile kalmadık kendiligimizden,ikimizde 6.senemize giriyoruz düğünler arasında 27 gün vardi,ve dün öğrendim ki allah tarafindan bir mucizeye şahit olduk ikimizde ayni anda gebekalmisiz.sizlere umut olsun diye yaziyorum,allah-u teala bir şeye ol derse olur daha ötesi yok dua edicez sürekli.
Teşekkür ederim @hacico,rabbim sonuna kadar götürür inşallah cumlemizi.Canim sen kalp atışı ve keseyi gormedinmi halen,bende ayin 13üne sira aldim.kadin dogum doktoruna ultrasona kese için gideceksin dedi ayla hemşire.ben erken mi gidiyorum.Şimdi bisiy gorebilirmiyim acaba,birde bişiy sorucam biz gebelik hesaplarken son adet tarihimizi mi sayıyoruz acepBirikme herkeste oluyor canım uyku hali ve iştah açıklığı bende de hep var malesef ☺ bende pazartesi gideceğim keşe için inşallah kalp atışı da duyulur.makale falan da okuma bence insan iyice pimpirikleniyor çünkü
Amin inşallahTeşekkür ederim @hacico,rabbim sonuna kadar götürür inşallah cumlemizi.Canim sen kalp atışı ve keseyi gormedinmi halen,bende ayin 13üne sira aldim.kadin dogum doktoruna ultrasona kese için gideceksin dedi ayla hemşire.ben erken mi gidiyorum.Şimdi bisiy gorebilirmiyim acaba,birde bişiy sorucam biz gebelik hesaplarken son adet tarihimizi mi sayıyoruz acepbu konu biraz kafami karıştırsi,aydınlatırsanız çok sevinirim
Zararı yokmuş ama zarar verecekmis hissi var bende etrafimdakilerin sakın alttan kese muayenesi olma baskıları beni bu hale getirdiBen Vajinal muayne olucam o hâlde dimi kıZlar,zararimi var ki olmak istemedin?@hacico
Bu arada oruç tutacakmisiniz
Ayla hemşire zararı olsa biz hiç size zarar vermek ister miyiz demişti bana yani onlar vajinalden yana canım.ben yarın tutmayı deneyeceğim bakalım canım Allah yardım eder inşallahO halde yarin bi sorayim ben ayla hemşireye tutmak sakıncalı mi diye.benimde kalbim tutmaktan yana bakalim ne diyecekler.zaten alttan muayne olma ihtimalim varsa onun içinde bi danışırım zarari varmi diye.
bende alttan istemiyordum karından gözükmedi malesef o yüzden vajinal ultrasonla baktı canım küt küt küt küt nasıl atıyor kalbi nasıl duygulandımO halde yarin bi sorayim ben ayla hemşireye tutmak sakıncalı mi diye.benimde kalbim tutmaktan yana bakalim ne diyecekler.zaten alttan muayne olma ihtimalim varsa onun içinde bi danışırım zarari varmi diye.
Canim cok sevindim bende carsamba gunu gircem ultrasona :) igne ve jele devammi dediler sanakızlar bugün keseyi gördük kalp atışını duyduk çok şükürestrofemi ve kortizonu bıraktık bugünden itibaren
sizler ne durumdasınız
Amin inşallah ☺Ayy canim yaa çok sevindim,rabbim hayirlisi ve sağlıkla kucagimiza da almaya nasip eylesin inşallah.en kisa sürede de tüm evlat isteyen arkadaşlarımıza nasip eylesin.ayla hemşire kesinlikle oruç tutmayacaksin dedi bana.demek progestanlara devam ediyorsun öylemi canim,estrofeme devri kapandi çok şükür desene :)
Sağol canım senden de güzel haberler bekliyorum ☺Canim cok sevindim bende carsamba gunu gircem ultrasona :) igne ve jele devammi dediler sana
İnsallah canim yarin keseyi gormeye gidicem hayirlisiylaSağol canım senden de güzel haberler bekliyorum ☺
evet 10. Haftaya kadar devam edecekmisiz sabredip☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?