- Konu Sahibi umutlugirl
-
- #1.381
teşekkür ederim canım cem bey beklemeye gerek görmedi 25 mayısta transferim oldu 6 haziranda 12. gün testini yaptım 1200 dü degerim 2 gün sonra tekrar test yaptım 2670 çıktı cem bey şu an izindeymiş 20 hazirana gün aldım keseyi görmek için ...Ay canim senin transferin ne zaman oldu ya cok sevindim inanki
İnşallah Can'ım 2 tane koyduGüzel haberlerini alırız inşallah kaç tane transfer ettiler
Seninde hayırlı olsun Can'ım.ikiz gebelik mi acaba değerin yüksekteşekkür ederim canım cem bey beklemeye gerek görmedi 25 mayısta transferim oldu 6 haziranda 12. gün testini yaptım 1200 dü degerim 2 gün sonra tekrar test yaptım 2670 çıktı cem bey şu an izindeymiş 20 hazirana gün aldım keseyi görmek için ...
sağol senin ki de hayırlı olsun canım güzel sonuçlarını bekliyoruzHacico Melidya blackclep61 hepinizin bebişi hayırlı olsun kızlar.benim de transferim oldu dualarınızı bekliyorum
Okuyorum inşallah Can'ım teşekkür ederim inşallah bende Mutlu sona ulaşırım hayırlısıylasevgii20 Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip eylesin inşallah canım,herkes hamile hepimizinki tuttu seninkide tutacak inşallah bol bol dua et,meryem süresini ve fetih süresini okumani tavsiye ederim canım bir dileğin olursa 7 defa fetih süresini okumanin fayda sağlayacağını duymustum ben okudum
İnşallah Can'ım ya pozitifi görebilirim bende hayırlısıyla inşallahYa nasıl mutlu bi yer oldu burası harika valla herkez pozitifi gördü :) sevgi canım seninkide ikiz olabilir :)
İnşallah canım inanıyorum pozitif olucak :)İnşallah Can'ım ya pozitifi görebilirim bende hayırlısıyla inşallah
2.günüm Can'ım ama hiçbir şey hissetmiyorum biraz umutsuzum açıkçasısevgii20 nasilsin canim,senin kaçıncı günün bugün transfer olali?değişiklik hiasediyormusun kendinde,5.gün embriyosu idi seninkide yanlış hatirlamiyorsam ee 2tanede transfer oldu güzel olucak inşallah dualarimiz seninle
İki tane 5.gün embriyo transferi yapıldı.senin hamilelik Nasıl gidiyor canım2.günüm Can'ım ama hiçbir şey hissetmiyorum biraz umutsuzum açıkçası
Transferden sonra sen ne belirtileri yaşamıştın canımUmutsuzluk bendede çok vardi biliyormusun,çokda umutlanmak da iyi değil ortada olmak lâzım,bende iyiyim hamdolsun çalışıyorum bugün ilk defa elim ayağım titredi açlıktan oldu herhalde yemek yedim az evvel,şimdi işimin başına dönecem canım
bana 2 yumurta transfer edildi. ben ikiz gibi hissediyorum.Seninde hayırlı olsun Can'ım.ikiz gebelik mi acaba değerin yüksek
Canım benimde kafam karışıyordu alıştım :)
canım bu konuda benim de pek bir bilgim yok ama ultrasonda bebek kaç haftalık görünüyorsa o doğru.sen kontrole gittiğinde selen hanıma sormayı unutma gerçi o sormadan söylemişti bana 7 haftalık diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?