- 24 Mayıs 2016
- 420
- 645
- 23
- 40
- Konu Sahibi umutlugirl
-
- #1.621
Canim girip girip yazdin mi dİye bakiyorum. Sukurler olsun cok sevindim. Bana da 10 gun dedi. Ama ben dun yani testten sonraki 4.gun hafif agriyla gittim riske atmayayim diye kontrol amacli . Keseleri gordumCanım 2 gün arayla yaptırdım test ben de. İlk testte 184 2.sinde de 356 çıktı. Selen hanım 10 güne kadar ultrasonda görülür dedi.Tatilde olacağız artık inşallah keseyi görürüz ve kalp atışlarını duyarız. Sen de çifter duyarsın
Buralarda boş kese vs okudum korkuyorum maalesef.
Ay sağol canımm. Çok şükür görmüşsün keseleri ne mutlu sanaCanim girip girip yazdin mi dİye bakiyorum. Sukurler olsun cok sevindim. Bana da 10 gun dedi. Ama ben dun yani testten sonraki 4.gun hafif agriyla gittim riske atmayayim diye kontrol amacli . Keseleri gordumhaftaya da insallah kalp atisi duyar rahatlariz . İki nokta var su anda
Tekrar hayırlı olsun canım çok şükür bugünümüze.Canım 2 gün arayla yaptırdım test ben de. İlk testte 184 2.sinde de 356 çıktı. Selen hanım 10 güne kadar ultrasonda görülür dedi.Tatilde olacağız artık inşallah keseyi görürüz ve kalp atışlarını duyarız. Sen de çifter duyarsın
Buralarda boş kese vs okudum korkuyorum maalesef.
Dualarım sizinle. Rabbim en lısa zamanda güzel haberlerinizi almayı nasip etsin.Yeni anniş adaylarını tebrik ederim Saglıcakla kucagınıza alın inş
Darısı bssımıza bol bol dua bekleriz
İyiyim canım Sağol bugün kontrolumuz vardı selen hanım baktı bebisimize ense kalınlığını bir türlü olcturmedi inatla kuzumdidecinna çok sevindim hayirli olsun,sende yazmayinca acaba olmadimi diye üzülmüştüm çok şükür pozitifmis.@aygisi iki tane kesemi görüldü canım tam olarak anlayamadım orasini,alttan mi muayne oldun genelde öyle yapıyorlar ya
melidya nerelerdesin senide çok merak ediyorum ikizler iyidir inşallah, hacico sende iyisindir inşallah
Ben çalışamıyorum kizlar açık pembe renkte kanamalarim oluyor arada bir çok üzülüyorum yillik iznimi öne aldım ikiz oldukları için mi kanama oluyorum anlamadim bu işten bişiy.coraspirini biraktirdi selen hanim.normalde 16. Hafataya kadar kullanacaktim kanama olunca birak dedi.sadece jeli kullaniyorum sabah akşam.benim gibi kanama olan varmi başka
olumlu sonucu aldıktan sonra gittiğin muayeneler ücretli ve 300 tl.Kızlar artık Selen hanıma muayene ücretli mi bilginiz var mı?
Merhaba canım bebeklerim cok iyi cok şükür :) inşallah sizde cok iyisinizdir :) ben ikili tarama felan hiç birşey yaptırmıcam zaten ikiz gebelerde ikili test cok iyi sonuc vermiyomuş versede benim için değişmez :)merhaba melidya nasılsın bebeklerin nasıl? ikili tarama testi yaptırdın mı? ben dün muayene oldum. 15 gün sonra ikili tarama olcak. ikili tarama testi için muayene ücretinden hariç extra ücret ödeyecek miyiz?bende enfeksiyon cıktı. ordakilere sormayı unuttum. rabbimin melekleri meleklerimizi korusunlar inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?