Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Sağol canım. Çok şükür buvünleri gördük güzel haberler vermek bebeklerimizin yaramazlıklarınıda konuşmak nasip olur inşallah. Ben 13 kilo aldım ama kilo alımım durdu başta çok hızlı almıştım diyetisten sağolsun şekerden dolayı aşırı kısıtladı neyse bebeğim iyi olsun yeter ki. Her sabah şafağımı hatırlayarak güne başlıyorum :) 32günümüz kaldı inş. 39+0 a kadar bekleyecek dr sancım olursa normal denenecek sancı olmazsa 27 ağustos sezeryan inş

Slm kızlar 19 temmuzda iki tane 5.gun embriyosu transfer ediImisti.transferimin 6.gunu idrar testinde siIik ikinci çizgiyi gordum çok sukur.baya erken davrandım ama tamamen icguduseI .neyse o gün kan testine kostüm çok sukur pozitif 6.gun degerim24.48 çıktı.cok sukur rabbime.sizce değer nasıl?

L lavantacicegi gözün aydın olsun canım rabbim sonuna kadar götürür inşallah.maşallah iyi cesaret etmişsin ben 10.günde kan tahliline gitmiştim :)
hacico hamdolsun gömüşlerimiz doldu benim hergün farkli bi yerim ağrıyor,bugün baş ağrısı vardi,dün sağ boșlugum ağriyordu günlerim böyle geçiyor hamd olsun bugunlerimize.@hacico cinsiyeti belli olmadimi seninkinin ?
Yeni baslayacak olanlar rabbim yar ve yardımcıniz olsun,bahçeci umut bize umut oldu inşallah sizlerede olur.ilk başlarda güvenmiyordum,sürekli yeni şeylerden bahsedip şukadar ödemeniZ var dediklerinde acaba ticari olarak mi ilerliyorlar diye düşünmüştüm.psikolog asena hanimla görüştükten sonra rahatladim,sonra neyse ney artik diyerek yoluma devam ederek ilerledim kendimizi onlara biraktik ve sonuç olarak 2 bebek haberini aldik.ve buradan takip ettiğim kadariylada gayet başarılı bir merkez,pozitifler sayisi artıyor dilerim herkesin sonucu pozitif sonuç olsun

valla bu gidişle diyetisyen yolu bana da görünecek gibi canım
inşallah bir ay zamanın kalmış oğluşunu kucağına almana
bol bol meryem suresi oku doğumu kolaylaştırıyormuş

o ağrılar halsizlikler hep var bende de blackcelep61 sinüzit ve geniz akıntısı çekiyorum son iki aydır kulak burun boğaza yönlendirdi beni selen hanım ama antibiyotik verecekler diye korkumdan gitmedim.kusmalar bitti ama çok şükür.
bu hafta iştah açıklığı var baya
cinsiyet için önce kız sonra erkek dedi ama bakalım kontrole gidişimde belli olur kesin.ama büyük ihtimal erkek dedi selen hn.
maşallah senin sonucun da ne çabuk çıkmış öyle yoksa ikiz mi acaba @lavantacicegi

hacico hakkımda hayırlısı neyse o oIsun benim içimden de ikiz gibi geçti bakalım.canım erkek bebis geIiyor he ne güzel Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

hacico hakkımda hayırlısı neyse o oIsun benim içimden de ikiz gibi geçti bakalım.canım erkek bebis geIiyor he ne güzel Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin cümlemize inşallah canım sağlıklı olsun da kız erkek önemli değil.
3 ay riskli olduğu için selen hanıma devam ettim ama maddi ve manevi olarak zorlanıyoruz artık.bu önümüzdeki kontrole gidişimde avrupa yakasından doktor önerisinde bulunmasını rica edeceğim kendisinden.aslında hiç bırakmak istemiyorum selen hanımı çok seviyorum ama dediğim gibi baya uzak ve yorucu ve tuzlu oluyor benim içinyoksa selen hanım bırakılacak bir dr. değil

Kızlar selamün aleyküm. Biz de bu ay tedaviye başladık ama çok zor bir süreçmiş. Sanırım stresten yumurtalarım hemen buyumedi pazartesi gunu opu var moralim sıfır. Yani 14.gun yapılması gereken opu 16.gune kaldı. Selen hanım moralini bozma benim için önemli olan kalitesi çok yumurtan var sıkıntı yapma dedi ama ne bileyim. Her seferinde yıkılıyorum sacmalama her sey güzel olacak diyorum sonra kendi kendime. Sizleri okudukça iyi geliyor moral oluyor

Evet canım gerçekten bu tedavi maddi manevi zorIadi bizimde.bende kese ve kaIp atisIari için SeIen hanıma gidicem riske atmicam.bi problem varsa hemen onIemini aIir gidişat neyi gösterir biIemem ama hem maddi hemde benim yerim uzak izmitten geIiyorum çok zor oIur benim için.y oksa bnde SeIen hanimIa devam etmek isterdim.cunku başından beri surecimizi beraber yaşadık doktorumIa.hayirIsi bakalım

S Svcnyvz aIeykum seIam.canim boşuna stres yapma seIen hanıma güven.bir problem yoktur.ins herşey yolunda gidecek.boI boI dua et rabbime. Doktorunda dediği gibi önemli olan kaliteli OImasi sayı önemli değil.MeseIa benim 27 topIandi.21 i yeterli oIgunIuktaydi.18 i doIIendi.16sı 3.gune gitti.ve sadece 3 tanesi 5.gune uIasti.bunIar nasip işi.1. kaIite 2 embriyo transfer edildi.cok sukur hamiIeyim.eIimde donduracak embriyon kaImadi.rabbim herşeyin hayırlısı ni biIir.

L lavantacicegi Amin canım o kadar çok dua ediyorum ki... Artık uykularım bile bozuldu. Hepimize dua ediyorum Rabbim bu yolda uğrasan çabalayan herkesi evladına kavuştursun 2 tanecik 5.gune ulaşsa yeter bana dondurmayı düşünmüyorum zaten Rabbim sana da sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Amin canım bnde her zaman dua ediyorum .bu uğurda cabaIayan herkesin emeğinin karşılığını nasip etsin.evIatsizIik çok zor.rabbim herkesin kucağını doIdursun.

merhaba canım bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inş. sen ikili tarama testi yaptırdın mı? eğer yaptırdıysan sonuç ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…