- 25 Kasım 2015
- 1.396
- 896
- 43
- Konu Sahibi umutlugirl
-
- #1.641
valla bu gidişle diyetisyen yolu bana da görünecek gibi canımSağol canım. Çok şükür buvünleri gördük güzel haberler vermek bebeklerimizin yaramazlıklarınıda konuşmak nasip olur inşallah. Ben 13 kilo aldım ama kilo alımım durdu başta çok hızlı almıştım diyetisten sağolsun şekerden dolayı aşırı kısıtladı neyse bebeğim iyi olsun yeter ki. Her sabah şafağımı hatırlayarak güne başlıyorum :) 32günümüz kaldı inş. 39+0 a kadar bekleyecek dr sancım olursa normal denenecek sancı olmazsa 27 ağustos sezeryan inş
L lavantacicegi gözün aydın olsun canım rabbim sonuna kadar götürür inşallah.maşallah iyi cesaret etmişsin ben 10.günde kan tahliline gitmiştim :)
hacico hamdolsun gömüşlerimiz doldu benim hergün farkli bi yerim ağrıyor,bugün baş ağrısı vardi,dün sağ boșlugum ağriyordu günlerim böyle geçiyor hamd olsun bugunlerimize.@hacico cinsiyeti belli olmadimi seninkinin ?
Yeni baslayacak olanlar rabbim yar ve yardımcıniz olsun,bahçeci umut bize umut oldu inşallah sizlerede olur.ilk başlarda güvenmiyordum,sürekli yeni şeylerden bahsedip şukadar ödemeniZ var dediklerinde acaba ticari olarak mi ilerliyorlar diye düşünmüştüm.psikolog asena hanimla görüştükten sonra rahatladim,sonra neyse ney artik diyerek yoluma devam ederek ilerledim kendimizi onlara biraktik ve sonuç olarak 2 bebekhaberini aldik.ve buradan takip ettiğim kadariylada gayet başarılı bir merkez,pozitifler sayisi artıyor dilerim herkesin sonucu pozitif sonuç olsun
Amin cümlemize inşallah canımhacico hakkımda hayırlısı neyse o oIsun benim içimden de ikiz gibi geçti bakalım. canım erkek bebis geIiyor he ne güzel Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin inşaallah ...Amin canım bnde her zaman dua ediyorum .bu uğurda cabaIayan herkesin emeğinin karşılığını nasip etsin.evIatsizIik çok zor.rabbim herkesin kucağını doIdursun.
Sağol canım. Çok şükür buvünleri gördük güzel haberler vermek bebeklerimizin yaramazlıklarınıda konuşmak nasip olur inşallah. Ben 13 kilo aldım ama kilo alımım durdu başta çok hızlı almıştım diyetisten sağolsun şekerden dolayı aşırı kısıtladı neyse bebeğim iyi olsun yeter ki. Her sabah şafağımı hatırlayarak güne başlıyorum :) 32günümüz kaldı inş. 39+0 a kadar bekleyecek dr sancım olursa normal denenecek sancı olmazsa 27 ağustos sezeryan inş
merhaba canım bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inş. sen ikili tarama testi yaptırdın mı? eğer yaptırdıysan sonuç ne oldu?Sağol canım. Çok şükür buvünleri gördük güzel haberler vermek bebeklerimizin yaramazlıklarınıda konuşmak nasip olur inşallah. Ben 13 kilo aldım ama kilo alımım durdu başta çok hızlı almıştım diyetisten sağolsun şekerden dolayı aşırı kısıtladı neyse bebeğim iyi olsun yeter ki. Her sabah şafağımı hatırlayarak güne başlıyorum :) 32günümüz kaldı inş. 39+0 a kadar bekleyecek dr sancım olursa normal denenecek sancı olmazsa 27 ağustos sezeryan inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?