- 25 Kasım 2015
- 1.396
- 896
- 43
- Konu Sahibi umutlugirl
-
- #1.661
Amin canım teşekkür ederim. İkili testte sadece bebekte down sendromu var mı diye bakılıyor ben gereksiz gördüğüm için yaptırmadım. Sonuçta Allah korusun bi sıkıntı olsa bile aldırmazdık. Kaldı ki yanlış sonuç alan sağlam doğan bir çok kişi duydum. Ama 18 ve 22 haftalar arasında yapılan üst düzey ultrason var onu yaptırdım kesinlikle tavsiye ederim. Bebeğin tüm organlarına damarlarına kalbine beynine vs bakılıyor. Herhangi bir hastalık varsa doğumdan hemen sonra müdahale edebilsinler ki zaman kaybı olmasın diyerek yaptırdım iyi çıktı çok şükür. Biraz maliyetli oda. Selen hanımın orda yapılmıyor ben erdem hast yaptırdım 300 yada 350 idimerhaba canım bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inş. sen ikili tarama testi yaptırdın mı? eğer yaptırdıysan sonuç ne oldu?
Bilmiyorum canımKizlar aranizda sifir morfolojiyle hamile.kalan var mi
maşallah canım hayırlısı olsunTeyzeleri yeğeniniz büyüyor çok şükür. 35+3 günlük olduk. Dün kontrolümüz vardı 2.546 kg 46 cm olmuş oğlumuz. Hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla zamanında olsun diye dua ediyorum. Dr 37 den sonra artık doğsa bile bir sıkıntısı olmaz gelişimini tamamlıyor dedi. Yani 10 günü de atlatsak Allahın izniyle içimiz daha da rahatlayacak. Doğsun selen hanıma da ziyarete gideceğim inşallah. Sizde durumlar nasıl
Masallah oğluşuna canım sağlıcakla kucagına alırsın inşallahTeyzeleri yeğeniniz büyüyor çok şükür. 35+3 günlük olduk. Dün kontrolümüz vardı 2.546 kg 46 cm olmuş oğlumuz. Hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla zamanında olsun diye dua ediyorum. Dr 37 den sonra artık doğsa bile bir sıkıntısı olmaz gelişimini tamamlıyor dedi. Yani 10 günü de atlatsak Allahın izniyle içimiz daha da rahatlayacak. Doğsun selen hanıma da ziyarete gideceğim inşallah. Sizde durumlar nasıl
çok teşekkür ederim canım. Dr da uzun boylu olacak demişti ama bilmiyorum doğmadan inanamıyorum :) seninkide haftaya kadar belli olur. Allah gönlüne göre versinmaşallah canım hayırlısı olsunboyu da uzun olacak galiba oğluşunuzun bende önümüzdeki hafta gideceğim kontrol için bakalım Selen Hanım ne diyecek cinsiyeti kesinleşecek mi
Allah razı olsun. Dualarım sizlerle. İnşallah güzel haberlerini alırız. Selen hanına güven.Masallah oğluşuna canım sağlıcakla kucagına alırsın inşallah
Bizede dua edin emi reglime bir hafta kaldı heyecanlıyım inş sizin gibi pozitif i gorebilirim
cevabın için tesekkur ederim. coraspini jeli falan ne zaman kullanmayı bıraktın?Amin canım teşekkür ederim. İkili testte sadece bebekte down sendromu var mı diye bakılıyor ben gereksiz gördüğüm için yaptırmadım. Sonuçta Allah korusun bi sıkıntı olsa bile aldırmazdık. Kaldı ki yanlış sonuç alan sağlam doğan bir çok kişi duydum. Ama 18 ve 22 haftalar arasında yapılan üst düzey ultrason var onu yaptırdım kesinlikle tavsiye ederim. Bebeğin tüm organlarına damarlarına kalbine beynine vs bakılıyor. Herhangi bir hastalık varsa doğumdan hemen sonra müdahale edebilsinler ki zaman kaybı olmasın diyerek yaptırdım iyi çıktı çok şükür. Biraz maliyetli oda. Selen hanımın orda yapılmıyor ben erdem hast yaptırdım 300 yada 350 idi
Rica ederim canım. Tam hatırlamıyorum ama 15 haftaya yakındım sanırımcevabın için tesekkur ederim. coraspini jeli falan ne zaman kullanmayı bıraktın?
Allah razı olsun canım zaman hızlı geçiyor. Şafağımız azaldı. İsmi hala netleştiremedik canım. Ceviz çok faydalı ama suyunu bilmiyorum hiç duymadım. Çok.iş yapma dinlen bol bolveraerva maşallah sübhanallah hayırlısı ile kucağına almana az kalmış.rabbim sağlıkla sıhhatle büyümeyi nasip eylesin oğluşuna,ismini ne koyacaksın belirledinmi :)
hacico cinsiyeti belli olur seninkinin öyle düşünüyorum.@18sevgi benim ikizlerim olduğu için 12 haftalık olana kadar jele devam demişlerdi,coraspirinde 16 haftalık olana kadar içiliyor.tek gebelikte 10. Haftada jel bitiyor eğer aksi bi durum gelişmez ise
Ben dün muayne oldum,plasenta aşağıda dedi doktorum dinleneceksin ve jele devam dedi mesela
Zamanla yukarı çıkarmış ama bu dönemlerde kanama tekrar olabilirmiş önlem amaçlı jele devam edicez,sanırım 2 hafta daha kullanıcam.
Arkadaşlar ellerim ve ayaklarım şimdiden şişmeye başladı ve alev ateş yanıyor.sizlerde de bu sorun varmı?ayrıca ben ceviz suyu içmeye başladım,akşamdan 3-4 cevizi suya koyuyorum sabah aç karnına suyuçiyorum cevizleride yiyorum zararı olurmu acaba cevizsuyunun internette tam yanıt bulamadım.kolestrol yükseliyor hamilelikte birlikte dolayısıyla yanmalarım ondan oluyor diye düşünüyorum acaba doğrumu yapıyorım bilemedim,sizlerden de yardim istiyorum bu konuda
Hayırlı olsun canım ini güzel haberlerini alırızSlm arkadaşlar bende dun basladim selen hanima 2 ignemi vuruldum cumartesi kontrole gidicem.benim rahime hasar verilip,embriyolar genetige gidecek ona gore hayirlisiyla transfer olacak.hamile arkadaslar allah kucaginiza almayi nasip etsin,benim gibi mucadele edenler allah sabir ve kolaylik sonundada mutluluk versin insallah
Ne guzel maşallah allah kucağına almayida nasip eder inşallahSlm kızlar nasılsınız benim cinsiyet belli oldu bi kızım bı oglum olucak inşallah Rabbim herkeze yasatsın bu mutlulugu :)
Süper. Bir taşla iki kuş :) hayırlı olsun canımSlm kızlar nasılsınız benim cinsiyet belli oldu bi kızım bı oglum olucak inşallah Rabbim herkeze yasatsın bu mutlulugu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?