veraerva
maşallah sübhanallah hayırlısı ile kucağına almana az kalmış.rabbim sağlıkla sıhhatle büyümeyi nasip eylesin oğluşuna,ismini ne koyacaksın belirledinmi :)
hacico
cinsiyeti belli olur seninkinin öyle düşünüyorum.@18sevgi benim ikizlerim olduğu için 12 haftalık olana kadar jele devam demişlerdi,coraspirinde 16 haftalık olana kadar içiliyor.tek gebelikte 10. Haftada jel bitiyor eğer aksi bi durum gelişmez ise
Ben dün muayne oldum,plasenta aşağıda dedi doktorum dinleneceksin ve jele devam dedi mesela

Zamanla yukarı çıkarmış ama bu dönemlerde kanama tekrar olabilirmiş önlem amaçlı jele devam edicez,sanırım 2 hafta daha kullanıcam.
Arkadaşlar ellerim ve ayaklarım şimdiden şişmeye başladı ve alev ateş yanıyor.sizlerde de bu sorun varmı?ayrıca ben ceviz suyu içmeye başladım,akşamdan 3-4 cevizi suya koyuyorum sabah aç karnına suyuçiyorum cevizleride yiyorum zararı olurmu acaba cevizsuyunun internette tam yanıt bulamadım.kolestrol yükseliyor hamilelikte birlikte dolayısıyla yanmalarım ondan oluyor diye düşünüyorum acaba doğrumu yapıyorım bilemedim,sizlerden de yardim istiyorum bu konuda